• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok mantıklı neyı hunı seklıne getırdınız acaba ögrenebılırmıyım bırazdan baslıyacagım tekrar egzersıze de

canım ben kaleme pamuk sardım ince bi kat.sonra havlu peçeteyi hani külah yapılır ya o şekilde pamuğun etrafına sar giderek kalınlaştır.en üstünü sterçle ve pre.f geçir öyle yap.kolay gelsin canım raporları unutmayın.
 
bu gün hiç egzersiz yapmadım. kafamı toparlayınca başına geçmek istiyorum. ptesiden beri bu topkteyim, o günden beri egzersizimi aksatmadım, hayatımdaki herşeye ara verdim. aklımda hep bu var. boş kaldıkça çalışma yapıyorum, hep ümitliyim ama dün çok canım skıldı. belki de haftanın yorgunluğu da bunu tetikledi. bilmiyorum. ama 3 gündür bi arpa boyu yol alamadım:((

ille aparatla yapman gerekmiyor canım eş parmağı da deneyebilirsin
 
ille aparatla yapman gerekmiyor canım eş parmağı da deneyebilirsin[



dün canım skıldı baya bi. bi de her gittiğim yerde milletin sorusu. günün yorgunluğu. haftanın yorgunluğu. üstr üste geldi. bi de kasıklarım ağrımaya başladı dün. yani anlıcan dün günümde değildim. neyse inş yapcam
 
kaç parmak yapabiliyosun? jel kullanıyor musun?

3 parmak ta yapabiliyorum. 3 parmağı 2 gün çalışmayla yaptım. 3. gün aparata geçtim. 3 gündür aparatta takıldım kaldım. ilk başta bebe yağı kullanıyodum. mantar yapar dedi arkadaşlar. gleit gelen kullanıyorum dün alabildim onu da.
 
3 parmak ta yapabiliyorum. 3 parmağı 2 gün çalışmayla yaptım. 3. gün aparata geçtim. 3 gündür aparatta takıldım kaldım. ilk başta bebe yağı kullanıyodum. mantar yapar dedi arkadaşlar. gleit gelen kullanıyorum dün alabildim onu da.

moralini bozma 3 parmak az değil kız biraz parmakla esnet bakalım olmadı eş parmağı dene belki aparat sert olduğu için zorlanmışsındır biraz incelt inceden kalına doğru ilerle birden kalını yapma cm cm ilerledik biz, bir de açıya dikkat et parmağınla iyice kavra yönünü sonra aparatı aynı şekilde yapmaya çalış şuan müsaitsen bir dene bakalım.
 
yok canım inşallah yoktur bi prob.sen daha önce doktora gitmiy miydin??kafan doludur sters yapıyosundur ondan olmuyodur.kendini rahatlat sakinken geç başına olur hiç merak etme bol jel sür.iyi haberlerini bekliyorum canım.ama hiç canını sıkıp da moralini bozma bunlar hepimizin başına geldi.

inş canım. ben hiç doktora gitmedimdaha. bir yıllık evliyim
 
canım hakkın da hayırlısı ama 5 gün geçtiyse çıkar testte benim 2 gün geçmişti çıktı bayağıda belliydi bence test al yap ayyy heyecan yaptım bak şimdi :52::52::52::52:valla bi damla bile yeterli diyorlar bende olmaz demiştim oluverdi bak doğurcam :49::49::49::49:

nazlı85 hamileliğin hayırlı olsun. darısı bize inş. kaç aylık hamilesin. sen de mi vajiydim? nasıl yendin?
 
yendim, egzersiz yapa yapa esnedi hymen, zarın hamile kalmayla ne alakası var o girişte duruyor,zaten hep böyle yanlış bildiğimizden bu dert başımıza geldi canım
yani görünüşte hem bakire hem hamile olabiliyosun hatta bebek bile doğursan yırtılmayabiliyormuş.

nursenaa cnm yaa bende çok istiom bebiş vaji yi gecen hafta yendim tam ovalasyon dönemine denk geldi,ama hala kızım yani bakireyimm dua et banadaa :( çok istiorum bu ay yaa :49::49:[/QUOTE]



kızlarrrrrrrr, hem vajiyi yenmek hem hala bakire olmak ne demek yaaa????? anlamadımmmmm
 
kızlarrrrrrrr .!.:
canım şu demek kızlık hala duruyo.google dan baksana sen kızlık fotolarına.canım aslında kızlık denilen şey girişteki deri biz onu esnettiğimiz için yırtılma gibi bişey söz konusu olmuyo ama ilk ilişkiyi başaranlar haliyle girişi biraz zorladıkları için yırtılma ve kanama oluyo.bak ben de yendim vajiyi ve hala kırmızı gelmedi.bilmiyorum ilerleyen zamanlarda gelir mi??
 
Back
X