• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyi geceler arkadaşlar. Uzun zamandır sizi takip ediyorum yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Ama anlatayım belki birilerine yardımcı olur en azından başına böyle bir şey gelenlerin aklında bulunur. Şöyle ki;
Ben iki buçuk senelik evliyim. Evlendiğimin sadece dördüncü gecesi acı içinde eşimle birlikte olabildim. Ondan sonra da haftada bir kez falan anca oluyordu. İlk günler sanki vajimin içinde demirden bir şey varmış da engeliyormuş gibi geliyordu. Neyse ki eşim çok anlayışlı sağolsun hiç zorlamadı. Ama benim içim rahat etmiyordu. Hemen zaten iltihap falan oldum, zarla zorla bir iki kere zevk aldım 6 ay içinde. 6 ayın sonunda hamile kaldım. Kötü bir hamilelikti o yüzden bir kere yarım yamalak ilişkiye girdik ve yine ben bir şey anlamadım. Doğumdan sonra da ilk ilişkilerim acıyla oldu. Hep korkuyordum, eşimden kaçıyordum. Ve 1 saat falan uğraştığımız oluyordu. Neyse sonra şunu keşfettim: Ben çok istekli olmazsam, yeterince sıvı salgılamazsam (garip bi tabir oldu ama öyle=) ilişki zor oluyordu. P...si kesinlikle alamıyordum. Artık ön sevişmeleri uzun tutuyoruz ve hazır olmadığım sürece eşim kesinlikle aceleci davranmıyor. İki senenin sonunda tekrar zevk almaya başladım. Diyeceğim o ki, kendiniz keşfedin. Nelerden zevk aldığınızı istek duyduğunuzu bilin ona göre davranın. Zaten bunları biliyorsunuzdur eminim çok duymuşsunuzdur. Ve klasik pozisyonu değil de eşinize sırtınız dönerek denemeye çalışın. Çok daha rahat olduğunu anladım ben de. Neyse işte benimki vajinusmus muydu bilmiyorum ama böyle garip bir cinsel yaşantım vardı neyse ki atlattım. İnşallah siz de bir an önce atlatıp, güzel çocuklarınızı kucağınıza alırsınız.

canım bugün bi kan testi yaptırsaydın keşke özel bi laboratuvarda,iki saatte veriyolkar sonucu
valla biz de meraklandık:32::32::32:
nursena ayağını sürüdü sonra inş sen,sonra da bizler hamile kalırız inşallah..

Olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

başardımmmmm...herkeseeeeeeeee çookk teşekkr ederimmm..koçummmmmmmmmmmmmmm çok saollllllllllll dedklerini tek tek yaptmmm ve olduuuuuuuuuuu..şükürler olsunnnnnnn..allahım herkese yardmcı olsunnnnnnnnnnn......yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

başardımmmmm...herkeseeeeeeeee çookk teşekkr ederimmm..koçummmmmmmmmmmmmmm çok saollllllllllll dedklerini tek tek yaptmmm ve olduuuuuuuuuuu..şükürler olsunnnnnnn..allahım herkese yardmcı olsunnnnnnnnnnn......yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tebrikler canım

vay süpersin canım,çok tebrik ederim
ilk halayın benden gelsin
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::74::74::74:
nasıl başardın,anlat bakalım,diğer arkadaşlarımız da faydalansın...

vay süpersin canım,çok tebrik ederim
ilk halayın benden gelsin
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::74::74::74:
nasıl başardın,anlat bakalım,diğer arkadaşlarımız da faydalansın...

ÇÇÇOOKKKK TEŞEKKR EDERİMMM....ööle heycanlıyım kiiiiii....nasıl oldu nasıl yendm anlamadımmm...sabah yazıodum biliosunzdur mumla egzerszler yapıodum...snra eşm akşam üstü geldi bni aldı alışverişe gittik ve ben yolda anlattm eşime..işte çok kaln oldu bgn fln dedm:)))ozmn denyelm akşam dedi..nyse eve geldkk.yemek fln hazrladım yedk...snra tv izlemeye başladk..ben emla fln sürücektm yavaş yavaş kalkyım derken eşim öpmeye başladı:)))snra kalktım bebe yağı almaya o sırada bikaç kez mumu soktummm...ii geldi o baktmki hallaaa girio:)))) snra yanına gttm biraz ön sevşme yaptk.. ben üste geçtm aynnnııı mumu sokuo gibi düşünerek denedm vee hoooppp girdiii..yine yarısı girdi başta...ileri geri gidip gelmeye başladımm..acı fln yok...ama bu arada ıkınmayı ihmall etmyrmmm:)))azzcık sıkınca ilerlemioo...hemen ıkınıorm yine gidip geliorum...snra ben aşağıda eşim üstte olduuu yine hemen girdii.ama azcık kasıorm ben alttayken:(( ileri geri yapmaya başladı..hızland sraaaaaa.....bacaklarım ağrıdı sdce çok sıktım bacaklarımı..rahat değildmm..ve eşim boşaldıııı... :))))))))))))))) görünce inanamamdımmmmmmmmmmmmmmmm.....yendim kızlar bittiiiii sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa..çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr.. :74:

halayın için çookk saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ÇÇÇOOKKKK TEŞEKKR EDERİMMM....ööle heycanlıyım kiiiiii....nasıl oldu nasıl yendm anlamadımmm...sabah yazıodum biliosunzdur mumla egzerszler yapıodum...snra eşm akşam üstü geldi bni aldı alışverişe gittik ve ben yolda anlattm eşime..işte çok kaln oldu bgn fln dedm:)))ozmn denyelm akşam dedi..nyse eve geldkk.yemek fln hazrladım yedk...snra tv izlemeye başladk..ben emla fln sürücektm yavaş yavaş kalkyım derken eşim öpmeye başladı:)))snra kalktım bebe yağı almaya o sırada bikaç kez mumu soktummm...ii geldi o baktmki hallaaa girio:)))) snra yanına gttm biraz ön sevşme yaptk.. ben üste geçtm aynnnııı mumu sokuo gibi düşünerek denedm vee hoooppp girdiii..yine yarısı girdi başta...ileri geri gidip gelmeye başladımm..acı fln yok...ama bu arada ıkınmayı ihmall etmyrmmm:)))azzcık sıkınca ilerlemioo...hemen ıkınıorm yine gidip geliorum...snra ben aşağıda eşim üstte olduuu yine hemen girdii.ama azcık kasıorm ben alttayken:(( ileri geri yapmaya başladı..hızland sraaaaaa.....bacaklarım ağrıdı sdce çok sıktım bacaklarımı..rahat değildmm..ve eşim boşaldıııı... :))))))))))))))) görünce inanamamdımmmmmmmmmmmmmmmm.....yendim kızlar bittiiiii sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa..çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr.. :74:

halayın için çookk saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

canım işte bu ya süpersin aman nazar değmesin:nazar::nazar::nazar:
nasıl kolay olduğunu anlamışsındır :34::34:ayrıca mumdan daha keyifli:27::27:
o bacak ağrısı yendiğimde bende de olmuştu,kamyon çarpmış gibi olmuştum,bi saat falan vücudumun ağrısı geçmemişti
sonra hiçbişey kalmıyo canım,ilk olduğu çok heyecanlanıyoruz ve ister istemez kasıyoruz kendimizi
aman bundan sonra sık sık yapmaya çalışın canım,iyice beynine yer etsin,iyice alış
tekrar gözün aydın,halaylar feda olsun sana
hastayım valla ama senin haberini alınca canlandım :52::52::52:
darısı diğer arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda...

canım işte bu ya süpersin aman nazar değmesin:nazar::nazar::nazar:
nasıl kolay olduğunu anlamışsındır :34::34:ayrıca mumdan daha keyifli:27::27:
o bacak ağrısı yendiğimde bende de olmuştu,kamyon çarpmış gibi olmuştum,bi saat falan vücudumun ağrısı geçmemişti
sonra hiçbişey kalmıyo canım,ilk olduğu çok heyecanlanıyoruz ve ister istemez kasıyoruz kendimizi
aman bundan sonra sık sık yapmaya çalışın canım,iyice beynine yer etsin,iyice alış
tekrar gözün aydın,halaylar feda olsun sana
hastayım valla ama senin haberini alınca canlandım :52::52::52:
darısı diğer arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda...

teşekkr ederimm çokk saolll.....aynen bde ööle şuan kamyo çarpmş gibiyimmm....o nasıl bi bacak ağrısı yaaa...ama tamamı girdi bu sefer..o duvarda yok artıkkk:))çok şükürrr..eşimde çok mutluuu....maşallahhhh...yanlz ben hiiçç zevk almadım normal diiimiii....gram bişi hissetmedm:)evet evet dediğin gibi hergün denycez bi süre...yrn olsada denesekkk:))))
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh diğer arkadaşalrımızın ii haberlerini alırızzzzzzzzzz.....

teşekkr ederimm çokk saolll.....aynen bde ööle şuan kamyo çarpmş gibiyimmm....o nasıl bi bacak ağrısı yaaa...ama tamamı girdi bu sefer..o duvarda yok artıkkk:))çok şükürrr..eşimde çok mutluuu....maşallahhhh...yanlz ben hiiçç zevk almadım normal diiimiii....gram bişi hissetmedm:)evet evet dediğin gibi hergün denycez bi süre...yrn olsada denesekkk:))))
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh diğer arkadaşalrımızın ii haberlerini alırızzzzzzzzzz.....

o duvar zaten yoktu ki,o duvar bizim kafamızdaydı:37::37:
normal canım zevk almaman ilk seferde,çünkü insan çok heyecanlanıyo,odaklanamıyosun ilişkiye
olacak mı olmayacak mı korkusu hep kafamızda olduğundan ilk seferde zevk almak zor biraz
ama bundan sonrakilerde hep şey düşün canım,normal kadınlar bundan zevk alıyolar,neden ben de almayayım diye düşün
karşımdaki sevdiğim insan ,eşim bir olucaz ve ben mutlu olacağım diye düşün
inan o zaman faydası oluyo,bişeyler hissediyosun
yani sen ilişkiye odaklan,kendini ver zamanla hepsi yoluna girer:46::46::46::46:

ooooooo superr tbrkler cnmmm darısı basımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o duvar zaten yoktu ki,o duvar bizim kafamızdaydı:37::37:
normal canım zevk almaman ilk seferde,çünkü insan çok heyecanlanıyo,odaklanamıyosun ilişkiye
olacak mı olmayacak mı korkusu hep kafamızda olduğundan ilk seferde zevk almak zor biraz
ama bundan sonrakilerde hep şey düşün canım,normal kadınlar bundan zevk alıyolar,neden ben de almayayım diye düşün
karşımdaki sevdiğim insan ,eşim bir olucaz ve ben mutlu olacağım diye düşün
inan o zaman faydası oluyo,bişeyler hissediyosun
yani sen ilişkiye odaklan,kendini ver zamanla hepsi yoluna girer:46::46::46::46:

çokk haklısınnnn..tmm cnm ööle düşünücemmm evet milyonlar zevk alıo ben neden almıyım kii??sen alıosun şimdi diimiii....ztn okuduklarımdan biliodum ilk seferlerde zevk alamycamı...aman oldu yaaa gerisi gelir herhalde:)))işte hala kendimi veremedm kastım yine ama sonuna kadar girdii..dediğin gibi girdimi giricek mii???eşime soruorm biyandan girdimiii girdimii dieeeeee hepsii girdimiiii...cevapta veremioo:))eeettt dio arada:))))))))

cnm ben burdayım,dinliyorum

ilk defa uyusturucuyla denedım ve 9 cmden ılerı gıdemezken 11 cm ıcıma alabıldım hatta uyusturucunu etkısıyle sankı cinsel ilişkideymısım gibi ileri gerı yaptım ve hıc acı hıssetmedım cıkarıp tekrar tekrar soktummmm şak dıye gırdııı uyusturucusuz bu kada r huzlı hareket ettıremıyordummmm eşimin işten gelmesıne yarım saat var yarım saat daha ıyıce genızletsem ve bu gece ilişki denesme nasıl olur. yanı bu uyusturucuyla degıl penis boyu kafam gırer sankı oraya öyle bısey hıssettım

Back
X