- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #78.321
burcummm hızlandır artık eliniiiiiiiii yawww![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcummm hızlandır artık eliniiiiiiiii yawww![]()
Olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
başardımmmmm...herkeseeeeeeeee çookk teşekkr ederimmm..koçummmmmmmmmmmmmmm çok saollllllllllll dedklerini tek tek yaptmmm ve olduuuuuuuuuuu..şükürler olsunnnnnnn..allahım herkese yardmcı olsunnnnnnnnnnn......yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
başardımmmmm...herkeseeeeeeeee çookk teşekkr ederimmm..koçummmmmmmmmmmmmmm çok saollllllllllll dedklerini tek tek yaptmmm ve olduuuuuuuuuuu..şükürler olsunnnnnnn..allahım herkese yardmcı olsunnnnnnnnnnn......yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vay süpersin canım,çok tebrik ederim
ilk halayın benden gelsin
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
nasıl başardın,anlat bakalım,diğer arkadaşlarımız da faydalansın...
tebrikler canım
ÇÇÇOOKKKK TEŞEKKR EDERİMMM....ööle heycanlıyım kiiiiii....nasıl oldu nasıl yendm anlamadımmm...sabah yazıodum biliosunzdur mumla egzerszler yapıodum...snra eşm akşam üstü geldi bni aldı alışverişe gittik ve ben yolda anlattm eşime..işte çok kaln oldu bgn fln dedm:)))ozmn denyelm akşam dedi..nyse eve geldkk.yemek fln hazrladım yedk...snra tv izlemeye başladk..ben emla fln sürücektm yavaş yavaş kalkyım derken eşim öpmeye başladı:)))snra kalktım bebe yağı almaya o sırada bikaç kez mumu soktummm...ii geldi o baktmki hallaaa girio:)))) snra yanına gttm biraz ön sevşme yaptk.. ben üste geçtm aynnnııı mumu sokuo gibi düşünerek denedm vee hoooppp girdiii..yine yarısı girdi başta...ileri geri gidip gelmeye başladımm..acı fln yok...ama bu arada ıkınmayı ihmall etmyrmmm:)))azzcık sıkınca ilerlemioo...hemen ıkınıorm yine gidip geliorum...snra ben aşağıda eşim üstte olduuu yine hemen girdii.ama azcık kasıorm ben alttayken( ileri geri yapmaya başladı..hızland sraaaaaa.....bacaklarım ağrıdı sdce çok sıktım bacaklarımı..rahat değildmm..ve eşim boşaldıııı... :))))))))))))))) görünce inanamamdımmmmmmmmmmmmmmmm.....yendim kızlar bittiiiii sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa..çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr..
halayın için çookk saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canım işte bu ya süpersin aman nazar değmesin
nasıl kolay olduğunu anlamışsındırayrıca mumdan daha keyifli
o bacak ağrısı yendiğimde bende de olmuştu,kamyon çarpmış gibi olmuştum,bi saat falan vücudumun ağrısı geçmemişti
sonra hiçbişey kalmıyo canım,ilk olduğu çok heyecanlanıyoruz ve ister istemez kasıyoruz kendimizi
aman bundan sonra sık sık yapmaya çalışın canım,iyice beynine yer etsin,iyice alış
tekrar gözün aydın,halaylar feda olsun sana
hastayım valla ama senin haberini alınca canlandım
darısı diğer arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda...
teşekkr ederimm çokk saolll.....aynen bde ööle şuan kamyo çarpmş gibiyimmm....o nasıl bi bacak ağrısı yaaa...ama tamamı girdi bu sefer..o duvarda yok artıkkk:))çok şükürrr..eşimde çok mutluuu....maşallahhhh...yanlz ben hiiçç zevk almadım normal diiimiii....gram bişi hissetmedm:)evet evet dediğin gibi hergün denycez bi süre...yrn olsada denesekkk:))))
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh diğer arkadaşalrımızın ii haberlerini alırızzzzzzzzzz.....
kızlarrrrrrrrrrrrrr kimse var mı orda acilen bısey sormam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o duvar zaten yoktu ki,o duvar bizim kafamızdaydı
normal canım zevk almaman ilk seferde,çünkü insan çok heyecanlanıyo,odaklanamıyosun ilişkiye
olacak mı olmayacak mı korkusu hep kafamızda olduğundan ilk seferde zevk almak zor biraz
ama bundan sonrakilerde hep şey düşün canım,normal kadınlar bundan zevk alıyolar,neden ben de almayayım diye düşün
karşımdaki sevdiğim insan ,eşim bir olucaz ve ben mutlu olacağım diye düşün
inan o zaman faydası oluyo,bişeyler hissediyosun
yani sen ilişkiye odaklan,kendini ver zamanla hepsi yoluna girer![]()
ooooooo superr tbrkler cnmmm darısı basımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm ben burdayım,dinliyorum
amin cnmmm inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh..sen hangi aşamdasın??