- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
offf offf bakalım bende atalanın dediklerini uygulamaya çalışıcam:)))))
yok canım ya nerdeeeeeeee:))))))))))))))ne almasııı:))))ben daha hiç birlikte olmadımmm deneme aşamasındayım 2 aydır:))kızlık zarı bile duruyo yaniivalla nereye kadar geliyo bilmiyom ama sanırım kızlık zarına kadar geliyo ordan sonra ilerliyemiyorum.kasıklarım kasılıyo direk.rahatlamaya çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum..
yok biyere çarpmıyoda bi dğişik oluyor.huylanıyorum hemen çıkarttırıyorum bende napcam bilmiyorum açıkcası
sağol canım..önerilerine uyucammm:)
sağol canım..önerilerine uyucammm:)
bende 1 yıılıkm evliyim ve vajinusmusum cinsel terapiyi anlatırmısnız çok kötü durumdayım doktoar gittim ama parmak egzersizi diyor
canım senden hala bir ses gelmedi.okuduğum kadarıyla öğretim görevlisisin izmirde.bu iş insanı inanılmaz derecede gerginleştiren ve normal vakitlerde bile kaskatı kesen bir iş.bölüm hoca yayın makale puan doktora derken zaten ayakta kasıntılı geziliyor.günlük hayatının meşguliyetlerini maddi anlamda azaltamazsın belki ama lütfen eve gelirken onları ofisinde burak.burakamıyorsan lütfen mutlaka biriyle paylaş (tecihen eşin, ailenden bir yakının yada camiadan olmayan biri) ve içine biriktirme kas yorgunluğu yapıyor kasılıyorsun ki vagina kaslarıda bundan kasılıyor.
öncelikle bir cinsel terapiste gitmeni öneririm.zaten parmaktan başlamaz asla terapiler.ama eğer gitmek istemiyorsan ben burdan elimden geldiği kadarıyla işallah herkeze yardım etmeye çalışıcam.seni öpüyorum Allah(c.c.) herkezin yardımcısı olsun.
arkadaşlar herkeze selam. ben yeni katıldım.aslında bilmiyorum umarım yazan kişiler dediklerinde benim kadar samimidir. bu sorunla 2 yıldır uğraşıyorum.artık dayanılmaz bir hal aldı ağlama nöbetleri ve bebek hasretinden dolyı bitmeyen kabuslar görüyorum.ayrılma kararı vermeme az kaldı eşimede bunu yaşatmaktan nefret ediyorum ama göze alamıyorum. bu sorun gittikçe büyüyor banada yardımcı olursanız sevinirim.
canım bis cinsel terapistlemi başardın yoksa kendi gayretlerinlemi.anladığım kadarıyla zevk aşamasını yaşayamıyorsun için gıdıklanıyor.yeni başarmışsınız.ama ilişkiye girmeden önce yapman gereken çok önemli bir şey var onun adıda sevişmek.ilişki öncesi sevişme ne kadar uzun olursa insan o kadar motive olur.böylece kendisi ister zaten içeri girmesini ve ne içini gıdıklar nede ona rahatsızlık duygusu verir.ağrın olmuyorsa eğer ekstra bişeye gerek yok.bazen prezervatif eğer tırtıklıysa tuhaf bir his verebilir.eğer problemini çözemezsen yazarsın yine cevaplarım ama bana problem ön sevişme eksikliğinden kaynaklanıyor gibi geldi.bu arada tebrikler başarılarınızı devamını dilerim zemuszemus
teşekkürler öncelikle evet işim yoğun kasılıyorum ama herkes çalışıyor n,ye benim başıma geliyor diyotum eşim çok anlayışlı bu konuda yardımcı bana şu an bi jinekoloğa gidiyorum ilk seansta knuştuk sankş iyi gelid şimdi tek parmak egzersizi var yapabiliyoum kasılmıyotumda ama yine şu illeti çarçabuk yenmek istorum yardımcı olursan sevinirim napmalıyım bu kasılma için ilaçmı kullanıyım nasıl atlatıyım
atala anladığım kadarıyla sen her sorunu aşmışsın.yardımcı olursan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?