Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hipnoz tekniginde uyutmuyor seni koltuga oturtturup gozlerini kapayip en fazla 5 dakka suren telkinler yapiyor. hatta kameraya aliyor herseyi icerde esin seni canli canli izliyor ama ses gitmiyor.. sizi de konusturmuyor ...

Ben duzeldim ve tekrarlayacagini hicccccc sanmiyorum cunku masallah coooook rahatim ve sanki o kadar sure vajinismus olan ben degilmis gibiyim...

slm kızlar nasılsınız.dün akşam azda olsa bişey başardım p.yarısından fazlasını aldım içime.ama tekrar kanama olunca bıraktık.yarın doktora gitmryi düşünüyorum vajiyim deyince alttan muayene edermi sizce.bu yüzden gitmek istemiyorum ama sağlık önemli işte.

bence eder sonucta bakacak neden kanadıgına.. sorunmu var dıye

kızlar 16aylık evliyim.evliliğimin ilk 3 ayı bende vajinusmustum.ama kendi irademle bunu yendim.herşey beyinde bitio.inanın dünyanın en kolay işiymiş

Günaydın kızlar...
Dün akşam p.. denemesi yapacaktık bazı nedenlerden dolayı yapamadık...
Eşim bu akşama erteledi...
İnşallah bu akşam olur artık...

Selam kızlar ya arkadaşlar ben bu vajinismus konusunu kafama çok taktım sıkıntıdan bundan 7 yıl önce olan obsesif-komp. hastalığı ( titizlik ) çıktı. Ne yapacağımı bilmiyorum.Psikoloğum çok sıkıntı yaptığın için tekrarlamış diyor. Kullandığım ilaçta cinsel gücü azaltıyor.Valla çıldırmak üzereyim.Eşim ne yapacağını şaşırdı.Vajinismusla uğraşıyorduk diyor birde bu çıktı.Arkadaşlar lütfen bana destek olun.ınşallah en kısa zamanda bu hastalığı yeneceğim ama desteğinizi ve dualarınızı esirgemeyin benden sevgilerimle...

Çok üzüldüm canım
İnşallah kısa zamanda tüm sorunlarını geride bırakırsın...
Dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…