- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.641
kızlar daha bebek haberi yok vallahi bu ay ders ble çlşamadım nisanda sınavım varbi alsam bebek haberini dünyalar bnm olck hayırlısı ya resmen ilaçla yasar oldum enfeksiyon kurusaydı
tebrık ederım canım ck guzel ..bu sekıdle devam edersen cok az bır zamn sonra basardım yazını okluruz bence ck guzel gııdyorsun sakın duraklama bu ızla devam et bır kac gun sonra denem olur kaydirigubbakcemile2
ne güzel ya kaçıncı sınıfsın
ya cnm bu enfeksiyon yüzündenmi olmuyor çocuk maydanoz suyu iyi gelir diyolar birde onu dene istersen
sagol cnma.s.egzerszlere basladım canım bırakmaya da nıyetım yok ısallah dun 2p 2bogum kadar oldu bıraz acelecı davrandım napım fena gazladınız benii sositososito:teytey:bıraz yanma oldu ama gecti yola devamm kaydirigubbakcemile3
enfeksiyon oldumu döllenme zor olurmuş hemen hemen olmazmış yni,onu kurutmaya çlşyorum,dün ayagımı sıcak suya koydum gnde 2-3kez ypmalıymışım üşütmemeliymişim,fazla acı yemek yok(ne alakaysa) ayagımdan çorap çıkmıyckben çorap gymeyi sevmedgmdn başıma gelyor işte şimdi görsen hiç çıkarmıyorum:) anlıycn zor bir dönem var önümde maydonoz suyunu önceden yapıyrdun gercektn ararı oluyr boşladım sogan kürü yapıcm bundan sonra artık
Benim antibiyotikle 10 günde geçti...
bnm bayag vr demekki üşütmeye gelmyr geri başlıyor tekrar antibiyotik kullanmya bsldım
bnm bayag vr demekki üşütmeye gelmyr geri başlıyor tekrar antibiyotik kullanmya bsldım
gecmiş olsun arkadasım iltahabın gectiği an hamiş kalrsın merak etme dualarımız seninle
Sen benimkileri bi bilsen...
Dr yumurtalıkların iltihap içinde yüzüyor dedi ultrasondan bana bile gösterdi...
Yıllarca felaket akıntıyla gezdim...
10 günde geçti, çok rahatladım ya...
senn adına sevndm cnm kimisnn kolay gecmyr annemdede olmş böyle annem bana cekmişin dyr,adet olck gbi hissedyrm ya bklım bana dua edin :CüvCüvlayım
slm canım burdad cok gzl sen hangı sehırdesın zemuszemus:sm_cool:kızlar burda hava çok güzel bayanssulusmiledeniz bi harika boshayallersmilebalkonda otutup çay içiyorumama tek başıma :gitme: yinede çok güzel
Daha bu sene girdim üniversiteye canım...
Hazırlık sınıfıyım, 4 yılım daha var yani...
enfeksiyon oldumu döllenme zor olurmuş hemen hemen olmazmış yni,onu kurutmaya çlşyorum,dün ayagımı sıcak suya koydum gnde 2-3kez ypmalıymışım üşütmemeliymişim,fazla acı yemek yok(ne alakaysa) ayagımdan çorap çıkmıyckben çorap gymeyi sevmedgmdn başıma gelyor işte şimdi görsen hiç çıkarmıyorum:) anlıycn zor bir dönem var önümde maydonoz suyunu önceden yapıyrdun gercektn ararı oluyr boşladım sogan kürü yapıcm bundan sonra artık
slm canım burdad cok gzl sen hangı sehırdesın zemuszemus
Bizim de hava güzel pencereler açık :)
ingilizcede sorum olursa direk seni bulurum cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?