- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.061
canım tam olarak ıslanmamış olabilirsin öyle olunca zaten kayganlaştırcı kullanmak daha mantıklı.. ama ne zaman tam ıslandığını hissedersen dene mutlaka yanma filan olmuyor aynı kayganlaştırıcı gibi...ben tam olarak ıslnmadığım zaman denemiştim olmamıştı kayganlaştırıcı kullanmıştım o zaman.. bugün denedim oldu... ıslaklıkla alakalı bence.. arayla alakalı olsa kayganlaştırıcı ile de yanma olurdu.. anladığım kadarıyla onla olmamış.. takma kafanı geçen ay ilişkiye alıştın bu ay da jelsiz denemelere alışırsın inşallah..
Amin çok sagol.. Ya canim bana ikinmak yaramadi.. ikinmadan yaptim hem egzersizimi hem denemelerimi ikininca aciyodu.. sanki daha çok kasiyomusum gibi..
çok sükür canim kayganlastiriciyi az kullandigin için olabilirmi acaba? Ins en kisa zamanda alisirz ve en dogal haliyle yasariz canim..
Hmm anladim canim ozmnnsl rht hissediosan oyle yap ama egzersuzsiz de kolay oluor merak etme canim bende 2. Denemeden sonra yapmamistim hic suan egzersiz yap deseler yapamam heraldebasta az surdum yanma olumca tekrar bol surdum ama genede bi yanma hissettim bu arada usttede alabildim az bsy git gelde yapabildim ama altta olmak daha kolay oluor benim icin :)
Ya bide ekstra zahmetli oluyo yahuHem egzersiz yap hem deneme ohooo.. birsürü zaman geçiyo.. Biran evvel alismak lazim egzersiz denemeye..
Canim bilmiyorum belkide kasmissindir.. sen yendikten sonra muayene oldunmu? benim daha olmam gerekiyo.. Ben üstte yapiyorum canim alttada kolay olur gibime geliyo..
Nasil rahat ediyosan o sekilde dene iyice alis sonra degisiriz pozisyon canim
Yok doktora gitmedim canim gerekli gormuorum pek egzersize baslamadan once gitmistim nede olsa diye :) aynen iyice alisip sonra pozisyon dgstrmk lzm canim:)
himmm.. :) o korkuyu yenmek için genelde gitmek gerekiyo diyor kizlar. ben istiyorum açikçasi.. ins en kisa zamanda randevu alirimda giderim.. Canimcm ben çikiyorum gözler kapaniyo..
Herkese iyi gecelerrrrr öpyrmm
İyi akşamlar herkese
Bugünkü raporumu da vereyim dedim . Bu gün 2 parmakla en rahat ve uzun egzersizimi yaptım birçok kez gitgel bile yaptımYarın 3 parmak denicem inş. olur .Şimdilik böyle ve kendimi çok mutlu hissediyorum bide kurtulsam bu vajiden heralde kanatlanıcam Bu foruma katılmak için niye bu kadar bekledim ki acaba ???
ÇOK SEVİNDİM , bebek çok istiyorsun nickinden anladığım kadrıyla, Allah hayırlısıya bir an önce nasip eder inşallah canım :)))))çooookkk özledim kızlar sizi, topiğimizi. bazı özel durumlardan giremiyordum nete. güzel haber var bende onun için geldim dün yumurtlama günümdü ve kayganlaştırıcı olmadan ilişkiyi becerdik :)))))) hemde pozisyon değiştirerek inşaallah bebiş haberinide alırım artık kayganlıştırıcı hayatımdan çıktııııı
ÇOK SEVİNDİM , bebek çok istiyorsun nickinden anladığım kadrıyla, Allah hayırlısıya bir an önce nasip eder inşallah canım :)))))
evet yine aynı hep bi yerde kalıyor artık psikolojim tamamiyle bozuldu kızlarbirleşme esnasında oluyor fakat biyerde böyle içimde kalıyor gibi ve o o çiş gelmiş gibi bi his oluyor hemen bırakıyorum.doktorlarada gittim olmuyor olmuyor gerçi olmasada hiç bi şekilde girmez ama dimi
canım o an acır diye korkma.tuvaletin gelme hissi o an herkes de oluyor.bol kayganlaştırıcı sür
sanki hiç olmayacakmış ve ben yapamayackmışım gibi geliyor artık.zaten biraz olduktan sonra otururken ağrı acı hissttim ara verdim bi kaç gün ...doktorun bahsettiği pozisyon bana benim üstte olmamdı o sanki daha çok zorladı beni. altyta olduğum zaman oluyor gibi geliyor ama diyorum ya hep bi yerde kalıyor ilerisi olmıyor ve sonu yine hüsrannn oluyor malasef...
yeni bir güne güzel haberlerle başlamak tememnisiyle sorusu olan varmı ne alemdeyız egsersızcıler:)
30.05.2012 saat 11:21 rapor verebılıorum artık kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardurun vajiyi yenmedım evt amaaaaaaaaaaaa serce parmak dun gece ıtıbarıyla tamamen sınırlarım icersıne gırmış bulunmakta ayyyy cok mutluyum mazur gorun benım ıcın bu bı ımkansızlık asla dedıgım bı olay kızlar bugun benım mıladım yaptııım yapııım şiştiiinmii ben yaptıysam yandın sen vajiiiiartık herkes tarafından yenılmeye mahkumsun herkesı cok sevıorum kızlar hepınızden allh razı olsun ayyyyyy yazdıklarıma baktım bı an cokmu abartmısım ne ıkı uc permak alan var :17
Yanlis anlamadiysam sen simdi eldivene pamuk islatip koydun demi? serçe parmak yariya kadr yaptin dedinde aklim karisti?
Yarisini aldim demissin? vE bisey yapmis sayilmiyorum demissin?Det..
Sen en önemli adimi atmissin.. bu çok büyük bi gelisme.. Böyle devam.. Birazda cesaretle insallah üstesinden geleceksin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?