- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #108.481
canım bazı kayınvalideler hırçın mı oluyo ne ? ama sabret geçip gider bu sıkıntılar sen vajiye yoğunlaş allah ın izniyle bi yen çatır çatır doğurursun inşallah![]()
amin ıns lah cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bazı kayınvalideler hırçın mı oluyo ne ? ama sabret geçip gider bu sıkıntılar sen vajiye yoğunlaş allah ın izniyle bi yen çatır çatır doğurursun inşallah![]()
Bu ilk gece bu işi yapanlar önceden egzersiz mi yapmış sankiSadece beyinlerinde korku yoktu, rahattılar belki ne oldugunu bilmiyorlardı. ne bilim yoksa bizim kocalarımız bizi incitmekten mi çok korktular bilemiyorum. Ama sanırım son seçenek dogru
11 ay boyunca korkttum hep. bunun önceside var zaten.Evlendikten sonra yaparız derdim hep ama olmamıştı. demekki korkumdan öyle diyordum erteliyordum hep. cinsellik hep ayıptı konusu bile geçse kapatılırdı hemen. Kimse bişi bilmiyordu anlatmıyorlardı. Evlenmeden öncede bana kimse şöyle yap böyle yap dememişti. Niye demediler ki
Eşim çok anlayışlıydı. Ama canıma tak etmişti. Bizimle beraber evlenenlerin çocukları olacaktı biz daha 1.ci evreyi geçememiştik.
Egzersizler sayesinde ve beynime hükmederek bu işi başardım.Korkulacak bişi yokmuş. elime cimcik atsam daha fazla acırdı belki.11 ay 11 yıl gibiydi.Şimdi artık karı kocayız. Kendime olan güveenim gelmişti.
Sakın ertelemeyin. Hiç pes etmeyin. Pesetseydim bende başaramıcaktım. Kendiniz için ve sonra eşiniz için bu illetten kurtulun. Hem sen hem o mutlu olacak. Cinsellik önemli. Vaji huzursuzluk yaratıyor belki evinizde. Allah a şükür eşim ile hiç bu konu hakkında tartışmadık. Ama belki bu yazımı okuyanların evlerinde huzursuzluklar oluyordur.Ben bunu başaracagım deyin ve bu işi bitirin.
Herkes iş başına hadi bakim![]()
Güzel günler nasibiniz olsun inşallah), hee Valla- ama aklım ve kalbim hep burdaydı) Rahatsızlığım oldu biraz -şükür iyiyim şimdi)
Nickler mi deyişmiş?:18:
Hamd olsun- aşdım iyice) Hayır zaten ben jel- kayganlaştırıcı filan kullanmadan deneme yapıyordum. İlk 1 ay bazı gerilimler oluyor normal olarak) Ama zamanla vajinusmus oldugu bile unutuluyor))
Kasılmalar normal canım- ben yendikden sonra egzersiz filan yapmadım- yapılmasını da doğru bulmuyorum-çünki önceden söylediyim gibi bu beyinsel bi sorun- fiziksel deyil. İlki aşdıqdan sonra herşey kendiliyinden düzeliyooo zaten=)
Cinsellik önemli. Vaji huzursuzluk yaratıyor belki evinizde. Allah a şükür eşim ile hiç bu konu hakkında tartışmadık. Ama belki bu yazımı okuyanların evlerinde huzursuzluklar oluyordur.Ben bunu başaracagım deyin ve bu işi bitirin.
Herkes iş başına hadi bakim![]()
amınn ınsallah canımm...evet canım dogru yaa ben nilayy84
hıc unutmam dıyordunkı vajıyı bır yenım degıl duvak acmak tamamen soyuncam dıyordun hala avatarın aynı aklıma geldıkce guluyorum![]()
Nilayyy) Çok özlemişim. Belinay, albunea- bizim zamankiler girmiyor galiba daha(
Sende son durumlar ne?)
Tabii aynı- bu avatar benim en mutlu gunumun hediyesi)![]()
Şükür bizde de söz konusu bile olmadı.
Ama gel gör ki burada öyle arkadaşlar vardı ki- dayak bile yemişdi kocalarından- sebeb tam olarak vajinismus gösterilmese de dolayı yola kavgaların ana sebebei vaji olduğunu okuduk- paylaşdık dertlerini. Rabbim kimseye yaşatmasın. Tez vakitte yaşayanlara da yardımcı olsun inşallah.
Peki Bebek düşünüyormusunuz?
canım benım yaa bende ozlemısım wallahı:)
belınay uzun zmaandır gelmıyor evde netı yok sanıyorumkı
albuneaa cok ıyı ıs seyehatlarıne gıdıyor sureklı ıs degısıklıgı yaptıgı ıcın korunuyor ..
bende 9 ay olucak hala bebek ıstıyorum :)calısmalar son hız devam![]()
Ayy ne güzelll))
Doktora göründünmü, canım? Herşey yolundadır inşallah.
Tez vakitte anne adayı olursun- dua edicemm
Evet canım en kısa zamanda istiyoruz. Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin RAbbim herkese . Amin.![]()
evet cnm cok sukur bır sorun yok sabırla beklıyorum:)
amin cnm cok saol![]()
Çok şükür- esas sağlık)
Demek ki- bu iş yakındır inşallah)
inşallah cnm allahtan hayırlısı![]()
vajinismus olup benim gibi 2 çocugu olan varmımafoldumben
doktor bana rahmin aşagıda dedi o yüzden ikide bir hamile kalıyormuşum
sürekli olurmu diye deniyorduk haliyle üstüme boşalıyordu ikinci bebek tamamen şans 1 ay boyunca bir kere yaptık ve hamile kaldım
biz bebek olmasa şimdiye çoktan boşanmıştık
Amin.
Ben her 10 dak`kadan bir özel yazabiliyorum(
Soruna cevap- mutlaka isterim ben de) Mutlaka)
slm kızlar sımdılık ısaretten vazgectımben bır an once olsun derken hersey daha cok bırbırıne grıo aynı gun 1 2 3 parmak alanlara ozenmıştım ama ben yapamadım
bıraz kucuk parmakta zaman gecırcem artık cok korkagım ben nolucak sonum benım ben cocuk nası dogurucamm
neyse bugunde sprey alıcam kızlar denemek zorundayım herseyı aklımda kalmasını ıstemıorum kızlar napıııım
![]()
Insallah canim ya herkesin normal bi cinsel hayati olsun artik.
sakin sen yenince benim hatama dusme,ara verme egzersiz yapip oyle deneyecegim,olacak Allahin izniyle...