- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.861
kızlar moralim çok bozuk ya gebe dglmsenağlama
merhaba benımde ılk bır kac denemede yarısı oldu ...yapman gereken bolca kayganlastırıcı kullanman esınde sende...bolca surun ve o dar kısma geldıgınde sen uste ol ..ve hafıf hafıf ıkın derınd eırn nefes l ve bırden o dar olanı gecıceksın zaten gerııs ck genısnurran ilişki oluo olmuo diil ama sanırım hem kaygan olmuo bu yüzden dibe kadar gitmiosanki bi yerde takılıp kalıo gibi.gercekten kişiye cok sıkıntı yaratan bi durummus...kafam karısıo...
Kayınbaban seninle bu konuyu mu konuştu? akannehir
Onlara nasıl ulaştı peki bu konu?
Günaydın kızlar
Annem gitti ama ben regle olduğum için çalışma falan yapamıyorum. Ayrıca bişey soracağım sizde de oluyormu regle döneminde bu işi yapmak istiyorum ama bitince istek sıfıra düşüyor.Offf yine içim sıkıldı.Neyse kızlar sizleri çok seviyorum.Dualrım sizinle ve benimle
umarım bugün bi video izledim kadınların üsteyken daha rahat orgazm olduklarını söylüyordu klitorise baskı oluyomuş üste yapmayı deniycem :kedi:artık alıyım zevk ya:gitme:
ben dün akşam p...s denemesi yaptım fakat sonuç olumlu değil malesef, ama kırıcam şeytanın bacağını biliyorum az kaldı.
ya kızlar burada mahrem na-mahrem yok, iyiki yok! Ben tek parmak çift parmak yapabiliyorum artık komple, fakat p...s ucu bile olmuyo, heyecan yapmıyorum aynı parmaktaki gibi davranmaya çalışıyorum ben üstteyken olmuyo arkaya kayıyo doğru dürüst yerleşmiyo sonra uğraşırken sertlik sorunu çıkıyo hiç olmuyo, çok dar sanki rahim yolu yeterince açılmıyo gibi. ufffffffffffffffffffffff. Ama olacak BİLİYORUM
Çokmu aceleci davranıyorum ben çok uzun zaman parmak egzersizi yapmadım bir kaç defa tek parmak, bir kaç defa çift parmak, çokmu aceleciyim???
ben dün akşam p...s denemesi yaptım fakat sonuç olumlu değil malesef, ama kırıcam şeytanın bacağını biliyorum az kaldı.
ya kızlar burada mahrem na-mahrem yok, iyiki yok! Ben tek parmak çift parmak yapabiliyorum artık komple, fakat p...s ucu bile olmuyo, heyecan yapmıyorum aynı parmaktaki gibi davranmaya çalışıyorum ben üstteyken olmuyo arkaya kayıyo doğru dürüst yerleşmiyo sonra uğraşırken sertlik sorunu çıkıyo hiç olmuyo, çok dar sanki rahim yolu yeterince açılmıyo gibi. ufffffffffffffffffffffff. Ama olacak BİLİYORUM
Çokmu aceleci davranıyorum ben çok uzun zaman parmak egzersizi yapmadım bir kaç defa tek parmak, bir kaç defa çift parmak, çokmu aceleciyim???
canım olsun sen hiç kafanı takma bugun azimle tekrar basla bence üstte olma üstte rahim yolunu suan için tam dengeleyip bulamayabilirsin bence bugun egzersizlere tekrar basla ama busefer 3.parmaga gec ve dün dediğimi yaptınm ı bilmiyrum ön sevişme sırasında parmak egzersizlrini anında yaparsan yolu acmıs olursun ve penisi içeri yitersin den kasılmıyorum heycan yapmıyorum desende beyin uyarır anladınmı canım ama pes etmek yok dediklerimi uygularsan emin ol asıcaksın bu sorunu
Benim eşim evde ne oldu bitti ailesine anlatıyormuş bende bunu 2 ay önce anladım. Kayın babamı geçtim yaşı 28 olan ve daha önce başından evlilik geçmiş kaynımda vardı. Bu konu için 12 saatlik yoldan geldiler ve benim bu konu için geldiklerinden haberim bile yoktu.( şok oldum ) Hatta kayın validem benim aileminde bunu ilk andan itibaren bildiğini ve onları kandırmış olduğunu sanıyormuş ve daha neler neler ..O zamanları düşünmek bile istemiyorum . Sinirlerim alt -üst oluyor..En komik olan bu yaptıklarını kayın validem "Çok görgülü ve çok anlayışlı biriyimki bu halimi çok anlayışlı karşıladığını söyledi " ve eşim onların gazına gelerek bana "bende hata ki seni ilk gün kapıya koymadım" diye bildi bana .. İnnanın bu konuda o kadar doluyum ki ama en sinir olan hala yüzüme bakabiliyorlar ve hala benden güler yüz ve hizmet bekliyorlar .
yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım, aslında sorunda bu çünkü ben yolu açayım diye parmak egzersizi yapmak için mecburen sevişmeye filan ara veriyorum ikisini aynı zanada yapamıyorum konsantre olmam lazım, ben parmakla uğraşırken zaten sevişme modu bitiyo. :hulya: Ben ısrarla üst pozisyon istemiştim kontrol bende olsun diye, eşimde bu pozisyonun bizim için henüz sıkıntılı olduğunu söylüyo, birde sırt üstü denerim.....üç parmak mı??? bilmemki yapabilirmiyim...en azından denerim....üç parmakkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?