Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım zamanla olacak deneme sayısı arttıkça daha rahatlıcaz benm ağrım kasıklarımda olmuyo canım ama biz de şu domalma pozisyonuyla yapıyoruz son denemelerde ve ne zaman oöyle yapsak belim ve omurgam acayip ağrıyo misal 3-4 gün önce yapmıştık en son hala ağrısı devam ediyo...

canım o pozisyon çok rahat yazıyor nette ama ben çok korkuyorum.olaydan çok bağımsız kalıyorum gibi hissediyorum.ama hamile kalmak için en iyi pozisyonlardan biri buymuş.şu an üstte deniyoruz ii gidiyo.b...dan sonra sırtüstü yatıp ayaklarımı kaldırıyorum.o pozisyonu eşimde istiyor ama biraz daha alışmam laızm sanırım deneyebilmek için onu

Başardım bende kurtuldum bu yükten:9::9::9::9:Ne yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden

Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,

sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...:9::9::9::16::16::16::16: :16::16::16:

tebrikler canım:21::21::21::21::21: çok şükür sende atlattın.yeni bir süreç seni bekliyor.eskisine göre çok çok güzel bir süreç merak etme.süpersinnnnn:8::8:

çiçekrose ..zeela..sela..elvan ..snoflaken..delisevdamm..
kızlar hanginiz göürüseniz beni çok fena azarlayın bu yazdımdan sonra çünkü bayadır egzersiz yapmıyorum ...:(((
adetimde yaklaştı depresyonlardayım hem de yenmeme ramak kaldığını hissederkennn :((((((((

kız ben napcam ya :(((

Azarlamakmi :9: tamam tatlim seve seve..
:41: Kiz yaren nezamandir burdasin ve yenmene son adim kalmis tembellik yapiyosun?? :22:
Bak uçar gelirim yanina kulaklarini çekmekle baslar saçlarini yolarim :9: saka tabi
Canim bak senin iyiligin için mutlulugun içn sonunda yasayacak oldugun o mutlulugu bi düsün..

Ne yapcam ben ya diyosun bide ben sana söylim ne yapacagini.. Egzersize koss sonrada kocisinin yanina hadi bakim.. Bu gece en geç yarin gece haberlerini alalim artikin

yaren sana el atacam =))) yarısı marısı deil tamamını istiyoruuuzzzzzz=))) özelden bana telini yazarmısın gelirken dilatörlerimi getircem sana bırakırım tarif ederim ya da ben yazayım teli olur mu? konuşalım artık bitsin bu iş inan bikaç saatte halledebilirsin çoğunu bitirmiş durumdasın

tamam canım ben yazıyom sana telimi sende gönder konuşalım araşalım :)

kız aynen yaa onlar beni de çok gazladı ben işde var ya çok sall..ğğ.m of yaaa yarısından fazlası oldu inan son defasında ..:((

o kadar iyi anlıyorum ki seni 2 saat öncesine kadar aklımı kurcalıyodu niye devamı gelmiyor diye, en son cicekroseye ağladım hüngür hüngür, biz birbirimizin kısmeti değiliz galiba ondan olmuyor diye.. o gün o kadar rahatlattılar ki beni bak işte çok şükür bitti,bak reglinden önce bile halledebilirsin,seninle aynı zamanda başladık sanırım, ben bugün kara kara düşünüyodum, regl olucam yine kalıcak diye, bak çok şükür bitti işte...seninde çok az kaldı,sadece bir cesaret,:)sonra da senin halayını çekicez inşallah

o kadar iyi anlıyorum ki seni 2 saat öncesine kadar aklımı kurcalıyodu niye devamı gelmiyor diye, en son cicekroseye ağladım hüngür hüngür, biz birbirimizin kısmeti değiliz galiba ondan olmuyor diye.. o gün o kadar rahatlattılar ki beni bak işte çok şükür bitti,bak reglinden önce bile halledebilirsin,seninle aynı zamanda başladık sanırım, ben bugün kara kara düşünüyodum, regl olucam yine kalıcak diye, bak çok şükür bitti işte...seninde çok az kaldı,sadece bir cesaret,:)sonra da senin halayını çekicez inşallah

inş. canım benm çok saol..

Azarlamakmi :9: tamam tatlim seve seve..
:41: Kiz yaren nezamandir burdasin ve yenmene son adim kalmis tembellik yapiyosun?? :22:
Bak uçar gelirim yanina kulaklarini çekmekle baslar saçlarini yolarim :9: saka tabi
Canim bak senin iyiligin için mutlulugun içn sonunda yasayacak oldugun o mutlulugu bi düsün..

Ne yapcam ben ya diyosun bide ben sana söylim ne yapacagini.. Egzersize koss sonrada kocisinin yanina hadi bakim.. Bu gece en geç yarin gece haberlerini alalim artikin

valla doğru söylüyosun...başlıcam tekrar egzersizeee tşkler elvan..

kız ben napcam ya :(((

hiiççç üzülmeee, sen de aştın merak etme sadece biraz yönünde sıkıntı var sanırım, senin o yarım girdi dediğini çok iyi anlıyorum ama inan oraya bişeyi temas ettirmek bile aşmana ramak kaldı demek, 1 haftaya sana gelicem hihi iyi olacak hastanın, doktor ayağına gelirmiş:))hiiçççç üzülmee

tebrik ederim canım, oh be, topik şenlensin, hadi kızlarrrrrrrr :))))))))))

çileklii:)) çok teşekkür ederim,çok sağol,sen her tembel tenekeler dedikçe ben egzersize asıldım:) çok teşekkür ederim,her gün okudum yazdıklarınızı özellikle eşinize kıymayın diyosun ya işte bu çok önemli bunu anladım,bugün gözlerinde ki mutluluğu görünce daha daha iyi anladım..ben duvağımı açtım, çiçeğimi attım inşallah en yakın zamanda yeni yeni gelinler çıkar

hiiççç üzülmeee, sen de aştın merak etme sadece biraz yönünde sıkıntı var sanırım, senin o yarım girdi dediğini çok iyi anlıyorum ama inan oraya bişeyi temas ettirmek bile aşmana ramak kaldı demek, 1 haftaya sana gelicem hihi iyi olacak hastanın, doktor ayağına gelirmiş:))hiiçççç üzülmee

doktor civanımmm doktor doktor civanımm :)) gel kıs bekliyorum..:)))

çileklii:)) çok teşekkür ederim,çok sağol,sen her tembel tenekeler dedikçe ben egzersize asıldım:) çok teşekkür ederim,her gün okudum yazdıklarınızı özellikle eşinize kıymayın diyosun ya işte bu çok önemli bunu anladım,bugün gözlerinde ki mutluluğu görünce daha daha iyi anladım..ben duvağımı açtım, çiçeğimi attım inşallah en yakın zamanda yeni yeni gelinler çıkar
eşime okudum bunu :9:, bana isimsiz kahraman diyor :1:. Kızlar gerçekten çok farklı biir duygu, sadece yaşamak lazım :16:, eşimiz için değil sadece, kendimiz içinde büyük bir rahatlama :119:. Canım burdan gitmek yok, yardımcı olacaksın herkese :34:.
:118:

Son düzenleme:
3 haftalık evliyim kızlar ve sanırım sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum :( henüz ilişkiye giremedik çabalıyoruz, burda yazılanları okuyunca umut oluyo içimde ama iş yapmaya gelince... :( bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum.sanırım ben ya çok kasıyorum, ya da darlık sıkıntısı var...

hoşgeldin canım.öncelikle jinekologa gitmeni tavsiye ederim ama durumunu anlat ilk başta.yalnız fazla ertelemeden git

eşime okudum bunu :9:, bana isimsiz kahraman diyor :1:. Kızlar gerçekten çok farklı biir duygu, sadece yaşamak lazım :16:, eşimiz için değil sadece, kendimiz içinde büyük bir rahatlama :119:. Canım burdan gitmek yok, yardımcı olacaksın herkese :34:.
:118:

seve seve yardımcı olurum, buranın ne kadar önemli olduğunu gördüm çünkü,11 aydan sonra bu gece rahat bir uyku uyucam:) darısı tüm arkadaşların başına...:16::16:

Back
X