Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım,parmakla orayı daha net anlıyorsun,ilk aparatla başladım 8 cm kadar gelmiştim ama parmakla orayı daha iyi anladım.ne kadar zamanda yendin sen?

Canım ben egzersizleri psikolog ödeviyle yaptığım için benimkisi biraz uzun ama emin adımlarla oldu. Yani psikolg görüşmesi bitip deneyebilirsiniz dediğinde ilk denememizde oldu. 28 Şubatta görüşmelere başlamıştım 13 Mayısta bitti...

7.denememde başarılı ,yehhhuuuuuuuuuuuuu:21::21::21: daha çabuk girdi,ağrı değil de baskı hissediyordum çok çok azaldı.her denemede daha iyi oluyor.jel vs.yok.:21::21: egzersiz yapan arkadaşlarım bende sizin gibiydim,belki daha da beter.lütfen geciktirmeyin.disiplinli raporlar ve mutlu son...Allahım tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.:16::16::16::16:

cesaretımı toplayamıyorum kendımı cok kotu hıssedıyorum eksıkmısım gıbı gelıyo nası yapıyosun egzersızlerı anlatsana esınle hıc denedınızmı tesekkur edrım cvp yazdıgın ıcın off ınsanın psıkolejısı ıyıce bozuluyo

canım en kolay yapabileceğin şekli söylüyorum,sanki tuvalete oturur gibi otur,kulak çubuğunu al eline aynayıda karşına koy,ıkın aynada göreceksin orası hafif açılacak,kulak çubuğunu yavaş yavaş almaya çalış burnundan nefes al ağzından verirken ıkın zaten sende anlamayacaksın nasıl girdiğini,kulak çubuğu girdikten sonra parmak egzersizine geçersin,serçe parmağına eldiven giydikten sonra jel sür ve aynı şeyi yap.girmiyor diye hemen çekme orda dur ,nefes al ,ıkın tekrar dene gör bak nasıl olacak.

Arkadaşlar iyi geceler. Yarın iş var....İşyerimde kadınlar kulübü herzaman açılmıyor, internetimiz kısıtlı malesef ama gmailim hep açık. İsteyen ordan mail gönderebilir, ordan da yardımcı olurum. yemre2008@gmail.com

Başardım bende kurtuldum bu yükten:9::9::9::9:Ne yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden

Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,

sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...:9::9::9::16::16::16::16: :16::16::16:

tebrikler canım....

canım en kolay yapabileceğin şekli söylüyorum,sanki tuvalete oturur gibi otur,kulak çubuğunu al eline aynayıda karşına koy,ıkın aynada göreceksin orası hafif açılacak,kulak çubuğunu yavaş yavaş almaya çalış burnundan nefes al ağzından verirken ıkın zaten sende anlamayacaksın nasıl girdiğini,kulak çubuğu girdikten sonra parmak egzersizine geçersin,serçe parmağına eldiven giydikten sonra jel sür ve aynı şeyi yap.girmiyor diye hemen çekme orda dur ,nefes al ,ıkın tekrar dene gör bak nasıl olacak.

ınsallah becerebılırım yarın baslıycam bu egzersızlere

Başardım bende kurtuldum bu yükten:9::9::9::9:Ne yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden

Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,

sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...:9::9::9::16::16::16::16: :16::16::16:

tebrik ederim canım:)nasıl yük kalktı şimdi omuzlarından dimi:) tarif edilmez bir mutluluk.darısı diğer arkadaşların başına

7.denememde başarılı ,yehhhuuuuuuuuuuuuu:21::21::21: daha çabuk girdi,ağrı değil de baskı hissediyordum çok çok azaldı.her denemede daha iyi oluyor.jel vs.yok.:21::21: egzersiz yapan arkadaşlarım bende sizin gibiydim,belki daha da beter.lütfen geciktirmeyin.disiplinli raporlar ve mutlu son...Allahım tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.:16::16::16::16:

jelsiz yapabildiğin için ayrıca tebrik ederim.jelsiz yapanlara ayrı bı hayranlık duyuyorum:)

nuayene oldum bı sorun olmadıgını soyledıler 2 ay boyucada psıkolga gıttım genede fayda etmedı dedıgınız egzersızlerı hayatta yapamam gıbı gelıyo nası yapıcam bılmıyorum anlatırmısınız dokunamıyorum bıle esımıde dokundurmuyorum off delırıcem psıkolejım ıyıce bozuldu herkese yalan soylemekten sıkıldım bebekte ıstıyoruz artık esım sorun yapmaya basladı bu benı cok uzuyo detaylı bı sekılde anlatırsanız sevınırım

bak canım burda yenenlerin hepsi egzersiz yaparak yendi.yani herkeste senin gibi nasıl yaparım, dokunamıyorum,bakamıyorum diyordu.ve bunuları söyledikleri halde yendiler.aslında hiç acının olmadığını acıyacak gibi düşüncelerin tamamen vajililerin hüsnükuruntuları olduğunu gördüler.sen de ben de yenmek istiyorum diyerek hastalığını kabullenrek büyük bi aşama kaydetmiş bulunuyorsun.şimdi ise en kolay kısma başlayacaksın yani egzersize...hazır mısın??

kızlar banada yardım edın nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

Merhaba, hosgeldin. Ben de 6.5 yil sonrasinda 1 ay kadar önce yenebildim. Düzenli egzersiz, düzenli rapor, ve buradaki arkadaslarin yönlendirmesi ile. Öncesinde egzersiz haric herseyi denedim. Iste en basit ve en güvenilir cözümü bastan redettigim icin ve artik gözümde büyüttügümün canavarin mikroskobik bir canavar oldugunu neredeyse hergün deneyimledigim icin cok vahvahlaniyorum: "niye önceden yapmadim" diye. 13 gün süren bir egzersiz maratonuyla yendim.

Korkma, bacaklarin belki titreyecek, belki baslamaya hazir hissettigin an vazgeciceksin. Ne olursa olsun, buradan kopma. Seni daha rahat takip edebilmemiz icin de duvagi kapali bir gelin avatari kullanmani tavsiye edecegim. Basarinca duvagi aciyoruz. Sen de basaricaksin. :16:

Son düzenleme:
bak canım burda yenenlerin hepsi egzersiz yaparak yendi.yani herkeste senin gibi nasıl yaparım, dokunamıyorum,bakamıyorum diyordu.ve bunuları söyledikleri halde yendiler.aslında hiç acının olmadığını acıyacak gibi düşüncelerin tamamen vajililerin hüsnükuruntuları olduğunu gördüler.sen de ben de yenmek istiyorum diyerek hastalığını kabullenrek büyük bi aşama kaydetmiş bulunuyorsun.şimdi ise en kolay kısma başlayacaksın yani egzersize...hazır mısın??

hazırım tabı kı yardımlarınızla ama yarın buyuk bı gun olucak benım ıcın egzersızlere baslıycam ınsallh tabı dua edın benım ıcın

jelsiz yapabildiğin için ayrıca tebrik ederim.jelsiz yapanlara ayrı bı hayranlık duyuyorum:)

ben hiç jelle denemedim.yendikten sonra normal kadınlar gibi hissetmeye başladım kendimi ve zevk almaya,akışına bırakmaya çalıştım.ki aynen öyle oldu zevk alabiliyorum.ilk denememiz dahil bu konuda sorun yaşamadım.tek sorun içine alma süresi 1-2 dk iken 20-30 sn.ye düştü çok şükür.bi de baskı hissediyrum eşim gelgit yaparken.o da geçiyor.hamile kalmak istediğim için üstte olmam biraz sorun olabilir:( hemen sonra ayaklarımı dikiyorum tepeye ama:9: 20-30 dk bekliyorum.ne kadar kurtarabilirsem kar artık ne yapayım:)

ben hiç jelle denemedim.yendikten sonra normal kadınlar gibi hissetmeye başladım kendimi ve zevk almaya,akışına bırakmaya çalıştım.ki aynen öyle oldu zevk alabiliyorum.ilk denememiz dahil bu konuda sorun yaşamadım.tek sorun içine alma süresi 1-2 dk iken 20-30 sn.ye düştü çok şükür.bi de baskı hissediyrum eşim gelgit yaparken.o da geçiyor.hamile kalmak istediğim için üstte olmam biraz sorun olabilir:( hemen sonra ayaklarımı dikiyorum tepeye ama:9: 20-30 dk bekliyorum.ne kadar kurtarabilirsem kar artık ne yapayım:)

ben bebeyağı kullanıyorum bırakmak istiyorum spermlerı yavaşlatıyomuş denedım ama yapamadım.ama böyle okudukça bende jelsiz yapabilirim diye hırslanıyorum:)inşallah olcak.baya alıştığımı hiisediyorum.en kısa zamanda hiçbişey kullanmadan deniycem bakalım:)

Back
X