Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şu söylediğimi dikkate al bence.uzun mesafeler sokma araya ve nasıl vaji zamanı egzersize başladıysak ,kendine hedefler koyarak egzersiz gibi hergün veya gün aşırı dene eşinle.benimde yarım olmuştu başta ama çıkarmadan bekleyip derin nefes alıp rahatladım, gerçekten ilişki yaşamak isteyerek vücudunun vajen kısmını kayganlaştırmasına izin ver.ve elinle p...i içine yerleştir.gerekirse aparatınla 1-2 dk.çalış başlamadan. yendikten sonra böyle bir süreç başlıyor.ben yumurtlama günümden emin değilim ama özellikle 1 hazirandan beri gün aşırı çok başarılı geçiyor.son denememizde yumurtalık kısmımdaki baskı iyice azaldı.çok çok az yok gibi.

hımm evet canım eşim diyo ama fırsat olmuyoki bi türlü geçen gün kayınvalidemler bizdeydi akşam dünde ben epilasyon yaptım ne bileyim hep erteliyorum aslında dediğin gibi yapmak en iyisi ama eşim yorucu bi işte çalıştığı için onda kıyamıyorum uyusun istiyorum böle gelip geçiyo zaman:31::31:

amin canım :34: benimde geçen ay çok fena gögüslerim ağrımıştı ama öyle böyle değil parmağımın ucu değse çok fena oluyordum ama adet oldum.çok ümitlenmiştim.şimdi çok istiyorum tabi ama içimde:49: eşimle denedikten sonra ayaklarımı kaldırıyorum bi süre.tek yaptığım bu.çünkü üstte olduğumdan zaten akıyo bi kısmı. sende kafanı başka şeylere ver. kendine bakım yap,süslen püslen eşinle ilişkiye alışmak için herşeyi yap.sonrası çorap söküğü gibi geliyor.başarılı olunca sen mutlu oluyosun,eşinde mutlu oluyo.bebiş de arkasından gelir inşallah:16:

haklsın bakım yapmadan süsülenmeden rutinleşiyo herşey sanki yapılması gereken bi ödevmiş gibi adamcağız kendini uykuya verdi boşuna deil :1::1::1::1:

hımm evet canım eşim diyo ama fırsat olmuyoki bi türlü geçen gün kayınvalidemler bizdeydi akşam dünde ben epilasyon yaptım ne bileyim hep erteliyorum aslında dediğin gibi yapmak en iyisi ama eşim yorucu bi işte çalıştığı için onda kıyamıyorum uyusun istiyorum böle gelip geçiyo zaman:31::31:

anladım canım sende ona göre ayarlarsın zamanını:) daha erken yatarsınız.bi yolunu bulursun sen:9:

Başardım bende kurtuldum bu yükten:9::9::9::9:Ne yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden

Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,

sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...:9::9::9::16::16::16::16: :16::16::16:

çooooooook tebrik ediorumm cnm helal olsun maşallah artık güzel mutlu gunler seni beklıor hep mutlu ol....... benım ustume besıncı gelın ben hala sayıklıorum :14: bizide kurtar allahım

arkadaşlar ben bişey danışmak istiyorum.biz çabalıyoruz kayganlaştırıcı denedik fln fakat benim öğrenmek istediğim bişey var. p...sin başı giriyor orda sorun yok fakat ilerisinde benim çok canım yanıyor, hani ileri gitse daha fazla yanacak gibi düşünüyorum o yüzden vazgeçiyoruz.. ne yapmamız gerekir o acı normal mi?

arkadaşlar ben bişey danışmak istiyorum.biz çabalıyoruz kayganlaştırıcı denedik fln fakat benim öğrenmek istediğim bişey var. p...sin başı giriyor orda sorun yok fakat ilerisinde benim çok canım yanıyor, hani ileri gitse daha fazla yanacak gibi düşünüyorum o yüzden vazgeçiyoruz.. ne yapmamız gerekir o acı normal mi?

büyük ihtimalle kasıyorsundur canım keğel egzersizlerine bak ilk sayfadaki

merhaba,aynı sorunu bizde yaşıyorduk düne kadar, dün yendim:)bende aynı durumdaydım,sanki bir yere takılıyor gibi oluyodu ve sonrasında daha çok acıyacağını hissediyodum ama öyle olmadı, yeni orda acı olmasının tek sebebi kendimizi kasmamız eğer serbest bırakırsan gerçekten hiç acımıyor,burda daha tecrübeli arkadaşlar var onlar mutlaka yardımcı olucaktır sana ama emin ol en zoru başarmışsın gerisi kolay:)

evet girişte zorlanıyorsun ama sonra giriyorbi yere takılıyomuş gibi oluyo sonra derin nefes alıp kaslarını rahat bırakırsan ve p..elinle itersen içeri doğru sonuna kadar giriyor merak etme

evet girişte zorlanıyorsun ama sonra giriyorbi yere takılıyomuş gibi oluyo sonra derin nefes alıp kaslarını rahat bırakırsan ve p..elinle itersen içeri doğru sonuna kadar giriyor merak etme

off allahım şu kabus bir bitse ne kadar mutlu olucam anlatamam... daha çok yeni evliyiz, eşimde çookk anlayışlı ama olmadığı hergün çok mutsuz oluyorum :(((

off allahım şu kabus bir bitse ne kadar mutlu olucam anlatamam... daha çok yeni evliyiz, eşimde çookk anlayışlı ama olmadığı hergün çok mutsuz oluyorum :(((

cnm daha cok yenı evlısın ve ınan bana cok sanslısın bu hastalıkta gunler bugun yarın ertesı gun yapcaz yaparız olur olur dıerek gecıor ama erken harekete gecmıssın

çooooooook tebrik ediorumm cnm helal olsun maşallah artık güzel mutlu gunler seni beklıor hep mutlu ol....... benım ustume besıncı gelın ben hala sayıklıorum :14: bizide kurtar allahım

çoook teşekkür ederim,çok sağol,darısı sizlerin başına,bu işin tek çözümü egzersiz bi de yapamıycam korkusunu aşmak..yani yapacağına inanırsan gerçekten çok kısa zamanda kurtulursun sende...inşallah herkes kurtulur bu yükten..

Yenen arkdaşlarımı tebrik ediyorum yenemeyenler üzülmesin egzersizleri sıklastrsın ben ilk hafta tek parmağı zor alırken içeride parmağımın sıksıtıgını uyustugunu hıssederken ucuncu hafta uc parmagımıda almıstım ve parmağım ıcerdeyken hareket bıle edıyordum rahat rahat ama attım o dusunceyı beynımde ılk zamanlar tırnak batması gıbı etıme bıse batıyormus gıbı bır acı hıssedıyordum cok ıgrenc gelıyordu parmagımın orda olma hıssı yanımda jeller ama bunların hepsı saglıklı bır cınsel hayat ıcın gecıcek dedım 3 parmak denemesnden sonra da bıttı bu ıs ..Evet ılk zamanlar dort dortluk bı cınsel hayat olmuyor tam olarak yolunda gıtmıyor hersey ama kısa sure ıcınde oturuyor ve jellere kremlere bıle gerek olmadan...Ağladığım günlerin haddi hesabı yoktu ama Allah daha kotu sınavlar vermesin bitti gitti

umutcum sen hangi aşamadasın canım...merak ettim ....[/QUOTE özel attım sana cnm okudunmu ben serce parmagmı almıstım ama anlamıorum yaaa acemi sansımıydı neydı yapamıorum artık ılerlıyemıorum korkuyorum

canım benim okudum yazdıklarını...sana tabiki yardım ederim...serçe parmak çok iyi bi gelişme bence....vajinusmus böyle birşey işte...aslında bunu bende yaşamıştım.bir kere oluyor o olan bölümü tekrar deniyorsun ama olmuyor... bunu büyütme sakın.tekrar bırakmadan denemelisin. boğum boğum git.... mesela sana ödev olsun bugün sadece serçe parmak 1 boğum dene olur mu? sadece 1 boğum ilerlet daha fazlasını deneme.... 1 boğum aldığında çıkart tekrar dene ...sürekli çıkartıp sokarak orayı alıştırman gerek..bunu korkmadan yapabilirsin ne olacak ki küçücük bir boğum...bu arada jel de kullanmalısın..anlaştık mı?

burayı bu kadar erken bulduğun için çok şanslısın canım bence.sormak istediklerini sor ve çalışmalara devam et.en kısa zamanda herşey yoluna girecek inşallah:16:

canım benim okudum yazdıklarını...sana tabiki yardım ederim...serçe parmak çok iyi bi gelişme bence....vajinusmus böyle birşey işte...aslında bunu bende yaşamıştım.bir kere oluyor o olan bölümü tekrar deniyorsun ama olmuyor... bunu büyütme sakın.tekrar bırakmadan denemelisin. boğum boğum git.... mesela sana ödev olsun bugün sadece serçe parmak 1 boğum dene olur mu? sadece 1 boğum ilerlet daha fazlasını deneme.... 1 boğum aldığında çıkart tekrar dene ...sürekli çıkartıp sokarak orayı alıştırman gerek..bunu korkmadan yapabilirsin ne olacak ki küçücük bir boğum...bu arada jel de kullanmalısın..anlaştık mı?

jelimde bıttı duyanda bısey yaptım sanar kayganlastırıcıda almıstım onu kullansam olurmu bugunluk olmazsa cıkar alırım yaaaaa işte benım basımada geldı yaptıgım seyı yapamıorum :14:tamam sadece bı bogum alıcam bugun ve sadece gıtgel yapcam

Back
X