Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Inanki hiçbir fikrim yok.. zorlanmadim.. Hatta silikon set kullaniyorum pürüzsüz ve tibbi bisey.. Demin wc ye gttm hiçbsy hissetmedim.. sadece sizliyo birz.. Yarin ilk isim doktora gitmek..

git canim ihmal etmee. buyuk ihtimal kizlik zarindandir canimm.. bende hala kirmizi gelmedi orasi ayrii :) gelirse korkarim gibii :)

geçmiş olsun canım,3-4 sene önce bir arkadaşımda da olmuştu,biraz zorlamıştı,makatla vaji arasında yırtılma olmuştu.bir haftada iyileşti,orası çbuk iyileşiyor,bende arada dudak aralarında yırtıklar olur( çizik ) krem sürerim 2 günde iyileşir.korkma ,sabah kanama devam ederse yinede git doktora.

git canim ihmal etmee. buyuk ihtimal kizlik zarindandir canimm.. bende hala kirmizi gelmedi orasi ayrii :) gelirse korkarim gibii :)

Canim tuhaf olanda 11 kezden çok iliski oldu.. P..s te olmadi böyle bisey.. sanmam kizlik zarindandir diye.. çünkü distan oldu.. hem daha once kizlik zarindan olan kanamalar gibi de degil.. kötü bi ihtimal vermiyorum ins önemli bisey degildir.. Sen naptin cnm denedinizmi agri oldumu yine?

geçmiş olsun canım,3-4 sene önce bir arkadaşımda da olmuştu,biraz zorlamıştı,makatla vaji arasında yırtılma olmuştu.bir haftada iyileşti,orası çbuk iyileşiyor,bende arada dudak aralarında yırtıklar olur( çizik ) krem sürerim 2 günde iyileşir.korkma ,sabah kanama devam ederse yinede git doktora.

Tskr edrmm canm.. Acaba o arada deneme yapilsa bi sorun olurmu.. Geçmezsede bi sormak istiyorum ya merak ettim.. Aksilikler düsmez yakamdan ya :ssz:

Canim tuhaf olanda 11 kezden çok iliski oldu.. P..s te olmadi böyle bisey.. sanmam kizlik zarindandir diye.. çünkü distan oldu.. hem daha once kizlik zarindan olan kanamalar gibi de degil.. kötü bi ihtimal vermiyorum ins önemli bisey degildir.. Sen naptin cnm denedinizmi agri oldumu yine?

bilemicem canim devam ederse doktora git insallah onemli bisey degildirr... bizde bgn denedik ama uzun sürmedi cunku ben esime yavas ol diyince uyuz oluyor biraktik yarida... bida ne zmn deneriz bilmiyorum... :26:

bilemicem canim devam ederse doktora git insallah onemli bisey degildirr... bizde bgn denedik ama uzun sürmedi cunku ben esime yavas ol diyince uyuz oluyor biraktik yarida... bida ne zmn deneriz bilmiyorum... :26:

Olsun canim üzlme bidahakine olur ins.. etkileniyo herh yönetilmekten hiç hoslanmiyorlar :20: benimkide öyle regl olmadan yine denersin ins

alismak yenmekten daha zormusss benceee :50::50:

Canim sende çok çabuk ilerledin egzersizde ne çabuk unuttun? Ya yenmemis olsaydin bide öyle düsün.. Zorda olsa alisacaz.. yok baska çaresi.. Hiç egzersiz yapmadan vajinusmus yasamadan yapanlar nasil yapiyo onlari düsün onlar yapiyosa bende yaparim diye motive et kendini.. Dilerim Rabbimden vajiyi yenen herkes biran önce alisir normal iliski yasar canim.. Bol bol dua et :16:

Canim sende çok çabuk ilerledin egzersizde ne çabuk unuttun? Ya yenmemis olsaydin bide öyle düsün.. Zorda olsa alisacaz.. yok baska çaresi.. Hiç egzersiz yapmadan vajinusmus yasamadan yapanlar nasil yapiyo onlari düsün onlar yapiyosa bende yaparim diye motive et kendini.. Dilerim Rabbimden vajiyi yenen herkes biran önce alisir normal iliski yasar canim.. Bol bol dua et :16:

insallah canim yaa tek istegim bi an once alismak ve herkesin alismasiii... Allaha sükür yendik yaaa... bende sacmaliyorum isteee... insallah alisicaz baska yolu yokkk... ben cikiyorum canim iyi geceler optum görüsürüz sonraa... :16:

elvancım beninde o dediğin tür kanama eşim yukarı doğru itip zorlayınca olmuştu.3 gün falan sürdü tam emin değilim.sonra kendiliğinden geçti.seninki de inşallah önemli bişey değildir.bence zorladığından olmuş.:19:

8.denemede tamamdır:nazar: kaça kadar sayıcam acaba:9::9::9::9::9: regle kadar 3 veya 4 deneme daha yapabilcem:( kızlar bu arada gerçekten her denemede bi öncekinden daha rahat oluyorum. dün gece girip girmediğine emin olamadım.çıktı galiba diyorum bakıyorum çıkmamış.beyinismus sizden korksun,siz ondan korkmayın:21::21::21:

evet sonunda baaşrdım ama tamamı olmasada başardım hiç bir şekilde kan falan gelmedi ama acaba tam olmadımı diye düşünüyorum :Sikinci deneme olmadı bir kere oldu .doktor söylemişti regl döneminde aşırı oluyorsa birleşme esnasında gelemzmiş dedi :S doğrumudur bebek yağı kullandım anlamadım bileee kesinlikle çok az bir kısım kalmış tamamının olmasına baya bi başardım gibi değilmi kızlar:)

Back
X