Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar,9 cm denemelerim devam ediyor,çok şükür az önce gitgel yapabildim.sanki hiç yapamayacağım gibi geliyorsu,orası ancak 9 cm zar zor alıyor gibi geliyordu.içerdeyken kegel yaptım,yavaş yavaş açılmaya başladı,az az gitgel yaptım.çıkardım tekrar girdirdim,bayağı rahatladı.çok mutlu oldum,allahım bugünleide gösterdi,bu arada egzersiz yaparken tel çalıdı,inanamazsınız korkudan kasmışım acayip ağrıdı.ani haraket yaptım sanırım.aparat orda kaldı çıkmayacak sandım,ben çekiyorum vaji çekiyor aparatı,kaslarıma gücüm yetemeyeck sandım,sakin ol dedim kendime hemen kegel yaptım,ıkındım çıktı. kızlar egzersiz yaparken ani hareket yapmayın.hepinizi öpüyorum.

selam kızlar,9 cm denemelerim devam ediyor,çok şükür az önce gitgel yapabildim.sanki hiç yapamayacağım gibi geliyorsu,orası ancak 9 cm zar zor alıyor gibi geliyordu.içerdeyken kegel yaptım,yavaş yavaş açılmaya başladı,az az gitgel yaptım.çıkardım tekrar girdirdim,bayağı rahatladı.çok mutlu oldum,allahım bugünleide gösterdi,bu arada egzersiz yaparken tel çalıdı,inanamazsınız korkudan kasmışım acayip ağrıdı.ani haraket yaptım sanırım.aparat orda kaldı çıkmayacak sandım,ben çekiyorum vaji çekiyor aparatı,kaslarıma gücüm yetemeyeck sandım,sakin ol dedim kendime hemen kegel yaptım,ıkındım çıktı. kızlar egzersiz yaparken ani hareket yapmayın.hepinizi öpüyorum.

9 da bende zorlanmıştım canım.ama son yaptığım aparat 10.5 cm i geçiyordu.egzersiz yaptıkça kolaylaşıyor zaten.ani hareketlerde başta ağrı oluyor.bende aniden heyecanlanırdım.son egzersizlerimde ben aparat içimdeyken kalkıp 15-20 adım yürüdüm bile canım,neler neler geçiyor.egzersiz süreni biraz daha arrtırırsan daha rahat edersin.öyle bi zaman gelecek ki.sen aparatı elinden bıraksan pıt diye aparat dışarı fırlayacak:9: bende bunlara olmaz derdim ama hepsi oluyor.daha bi azimle sarıl,çok az kaldı.:34:

Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba herkese nerderyse bir haftadır foruma giremiyodum hafta başında okulumuzun 4 günlük bi gezisi vardı dönüncede regl oldum ve egzersizlere ara verdim maalesef :( şimdi regl dönemim geçsin diye gün sayıyorum kaldığım yerden devam edicem egzersizlere

anlıyorum canım.onlar sana gel diyecekler.artık ağlamadan, üzülmeden mutlu mutlu konuşursun:))

Evet canım. Programa çıkaracağız seni dediler ama ne zaman bilmiyorum. Araya yaz tatili girecek zaten eylül, ekim gibi falan olur diye düşünüyorum...İnşallah geçmişi anlatırken ağlamam, heyecanlanmam mutlu mutlu konuşurum :) :)

slm canım.
ani hareket yapınca olur ama normalde gecşek bıraktığında vaji aparatı yavaş yavaş dışarı atıyo.
hatta ben git gel yaparken çekmeye korkardım :) bırakırdım o kendi çıkardı
9 cm çok güzel bi aşama 10 cm de falan yenebilirsin canım.

Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba herkese nerderyse bir haftadır foruma giremiyodum hafta başında okulumuzun 4 günlük bi gezisi vardı dönüncede regl oldum ve egzersizlere ara verdim maalesef :( şimdi regl dönemim geçsin diye gün sayıyorum kaldığım yerden devam edicem egzersizlere

kac cm deydin canım.
inşallah reglin bitsin bi an önce başla ve kurtuul bu yükten canım.

kızlar vajinismus tam olarak ilişkiye istemsiz girememek mi? Ben yeni evliyim canım acıdığını düşündüğüm için ilişkiye giremedik ama herhangi bir itme ve kasılma durumu olmadı sadece o raddeye geldik birazcık girdi ve çok acı hissettim çok korkuyorum lütfen daha sonra deneyelim dedim eşim anlayışla karşıladı 3 gün oldu ama ben hala korkuorum ama sadece acıyacak diye yapamıyorum sizce vajinismus belirtisi olabilir mi?

Evet canım. Programa çıkaracağız seni dediler ama ne zaman bilmiyorum. Araya yaz tatili girecek zaten eylül, ekim gibi falan olur diye düşünüyorum...İnşallah geçmişi anlatırken ağlamam, heyecanlanmam mutlu mutlu konuşurum :) :)

sonuçta geçmiş geçmişte kaldı artık sen ve ailen için güzel günler var canım...

kızlar vajinismus tam olarak ilişkiye istemsiz girememek mi? Ben yeni evliyim canım acıdığını düşündüğüm için ilişkiye giremedik ama herhangi bir itme ve kasılma durumu olmadı sadece o raddeye geldik birazcık girdi ve çok acı hissettim çok korkuyorum lütfen daha sonra deneyelim dedim eşim anlayışla karşıladı 3 gün oldu ama ben hala korkuorum ama sadece acıyacak diye yapamıyorum sizce vajinismus belirtisi olabilir mi?

canım inan hiiiiiiiiiiiiiiç bi şekilde acı yok.
bunu aklından çıkar.
inan bana acı yok.
biraz sızlıyo biz korktuğumuz için acı gibi hissediyoruz bunu.
tekl yapman gereken ucunu aldıktan sonra ıkınmak.
o arada eşin hemen ittirsin
olup bitiyo bi anda.
ama sakın erteleme canım biz acı olacak düşüncesiyle aylarımızı yıllarımız kaybettik.
sonra bu muymuş dedik. sen hiç erteleme
zaten başımnı almışın ıkın yeter kendi kayıp gidecektir

canım inan hiiiiiiiiiiiiiiç bi şekilde acı yok.
bunu aklından çıkar.
inan bana acı yok.
biraz sızlıyo biz korktuğumuz için acı gibi hissediyoruz bunu.
tekl yapman gereken ucunu aldıktan sonra ıkınmak.
o arada eşin hemen ittirsin
olup bitiyo bi anda.
ama sakın erteleme canım biz acı olacak düşüncesiyle aylarımızı yıllarımız kaybettik.
sonra bu muymuş dedik. sen hiç erteleme
zaten başımnı almışın ıkın yeter kendi kayıp gidecektir

çok teşekkür ederimm canım gerçekten rahatladım çünkü o kadar şey anlatıldı ki çok acıyor katlanılmaz derecede falan diye çok korkuyordum bir şey daha sormak istiorum belki garip karşılayabilirsin ama sadece ilkinde mi bu kadar zorlanıyorum ikincide rahatça girebiliyor mu çünkü bunun işkence haline dönüşmesini istemiyorum

hii okuma, biz azinligiz. hep yanlis bilgiler, salak sacma hikayeler yüzünden. hepimiz sövüyoruz simdi bizi korkutanlara.

o kadar basit ve güzel bir sey ki. gözde büyütülecek sey de yok. ha rahatlamak icin, belinin altina yastik koyarsin ve nefeees alirsin derince. anlamazsin bile. :42:
burada artik ne okudun bilmiyorum ama unut onlari.

Mrhaba canimm. Oncelikle Allah tamamina erdirsin.. mutlu bi evlilik nasip etsn..
Hic dusunme, korkma.. korkulcak bisey yok.. sadece sana bikac tio
Derin nefes al burnundan derin nefes ver ve verirken ikin ve esine birak.. yon biraz durusuna bagli zaten kendiliginden bulur yolunu hic takilma bunlara olabldgn kadar rahat ol ani yasa ve istersen ilk oldgu icin kayganlastici kullan ultrason jeli , durex, okey, femolub.. kolaylastirir cnm buralari okuma olrmu.. mutluluklar simdiden

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :) KK harika bir site, çok sıcak kanlı cok cici insanlar var her başlıkta. Tavsiyelerinizi uygulayacagım. Herkese Allah kolaylık ve sabır versin. kocaman kocaman öpücükler :16:

çok teşekkür ederimm canım gerçekten rahatladım çünkü o kadar şey anlatıldı ki çok acıyor katlanılmaz derecede falan diye çok korkuyordum bir şey daha sormak istiorum belki garip karşılayabilirsin ama sadece ilkinde mi bu kadar zorlanıyorum ikincide rahatça girebiliyor mu çünkü bunun işkence haline dönüşmesini istemiyorum

canım dediğin gibi ilkindede acı yok korkudan acı hissediyoruz psikolojik bişey.
tabi diğerlerinde daha rahat oluyo.
hatta rahat olursan kızlık zarı bile zarar görmüyo.
esnek bi yapıya sahip olduğu için.
sen bunları düşünme cnm daha yenisin
acı yok hiç bi şekilde bunu kabu ettir kendine yeter

merhaba arkadaşlar umarım ben yokken bır cok gelın cıkmıstır kım bu guzel haberı verıcek bakalım bana:)
sorusu olan varsa yardımcı olayım 2 hafta daha ara ara gelebılcem sonrası sızınleyım inşallah ..

Back
X