- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.921
ben de vajinismusun internette araştırırken kadınlar kulübündeki forumlar sayesinde birçok kişinin bunu yendiğini öğrendim bana da yardım edin.kendi kendime parmak alıştırmaları yapıyorum.eşimle denediğimizde 5-6cm kadar içime girebiliyor ancak sonra acı çekiyorum ve devam edemiyoruz.bunu yenenlerin yardımını istiyorum.
ewet kızlar ben geldim bakıyorum gene umutsuzluk dolmus topiğimize ama olmuyor böle yenenler nasıl yendi mesela ben
parmak egzersizi yapıosunuz ama penise gelince yok kızlar sizde penisin acıtacak korkusu var su korkuyu yenin deneme öncesi kas gevsetici için iyice gevseyin bolca ön sevişme yapın lütfen yaa nolur valla ben üzülüyorum siz böle umutsuz konustukca
ben sizlere destek olucam diyorum beni dinleyen yok herkez üstte yapcak diede bişi yok ben altta daha kolay yaptım ve yendim canlarım nolur dinleyin beni cok kolay bişi ve acı diyede bişi yoookkkk nefesle acıcaksınız o bölgeyi veeee kolayca girecek nolur beni dinleyin yalvarırım
2 parmağı geçmeden p..s denemesi vermiyor zaten dr...oradaki kasların tam olarak alışması ve genişlemesi için 15 gün boyunca 2 parmak çalışmak gerekiyormuş...bu arada p...s denemesi yasak...yavaş yavaş sadece o bölgede hissetmek amacıyla değdirmemi önerdi bana doktorum...
ben bu akşam umutsuz deilimdün akşam biraz zırladım ama bu akşam yapcam 2 parmak yerimseniben sen 2 parmağı ne kadar sürede geçtin nuran?
hayatım 15 güne falan gerek yok disiplinli calıstım ben 1 haftada yendim yemin ederim 1 güm 1.parmak 1.güm yine yarım saat 1parmak arkasından 2 parmak 3.günde 2parmak
4.güm 2 parmak ve 3.parmak 5 günde 3 parmak veee 6. gün oldu kızlar nolur azimle calısın veee sürekli acı yok diyin egzersiz sırasında parmak içerdeyken dairesel haraketler yapın acın o bölgeyi inanın cok kolay hepinize güveniyorumm
merhaba.kızlar evlenmeden önce jinekologa gideniniz varmı?böyle bir durumla karşılaşmamak için.teşr.
gunaydın kızlarr..bebıs yok bende bu ay olmadı onumuzdekı aya ıhsallhhh ...napalım kısmet ..zehracım sen naptın
ben evlenmeden on yıl kadar evvel gitmiştim jinekoloğa, almanyada rutin kontroller şart.Hatta aşağıdan muayene olacağımı bilmeden gitmiştim ve büyük bi sorun olmamıştı, tabi ilk vajinal muayene heyecanı vardı ama olabilmiştim yani, bakire olduğum için özel genç kızlarda kullanılan aletler kullanmıştı doktor. Kısacası muayene olabilmek vaji olmamak anlamına gelmiyo illa.
gunaydın kızlarr..bebıs yok bende bu ay olmadı onumuzdekı aya ıhsallhhh ...napalım kısmet ..zehracım sen naptın
Teşekkür ederim canım...
Ben de 2 parmağa geçebilmiş değilim ama Allah sonumu hayır etsin...
Kendinize dikkat edin kızlar, yarın görüşürüz...
Ben üstteyken hiçbirşey yapamıyorum canım...
Günaydın kızlar.Ben bugünden tezi yok tekrar ödevlerime yeniden azimle çalışmaya karar verdim.Ben bebişim olsun istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?