Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktora gitmeye cekiniyorum suan regl dönemindeyim bundan sonra gitmeyi düşünüyorum inş bende yeneceğim ama bilmiyorum ilk gece cok az oldu sonrada daha olmadı cok kasıyorum kendimi hersey güzel oraya gelince kapanıyooo :(

cnm dr da çekiinecek bişey olmuyo. içeri bişey sokmuyo sadece ışıkla bakıyo o kadar.
çok kolay geçicektir inşallah.
reglin bitince henen git gelde egzersize başlayalım seninle :)

Kızlar bu bilgiyi biraz önce buldum, belki çocuk isteyenlerin işine yarar:

"Allahım Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha-yırlı ise onu ver". Evet böyle demeli ve doğan çocuk ister erkek ister kız olsun asla itiraz etmemeli veya memnuniyetsizlik gös-termemelidir. Zaten bunun faydası da yoktur. Zira bu kimse-nin elinde olan birşey değildir. Tamamen Allahın takdiridir. O'nun takdirine itiraz ise kimsenin haddi değildir. Bu durum kullukla müslümanlıkla asla bağdaşmaz. Allahın takdirine gönül rızası ile boyun eğmek bize verdiğini baş-goz üstüne ka-bul etmek gerekir. Baştaki cümleyi bir kere daha tekrarlaya-lım: "Oğlan olsun kız olsun eli-yüzü düz olsun" Amin.

çocuk isteyen birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

aslında ben adet olacaktım ve sekineyi 17 gün okumuştum.merak ediyorum allahım 19 atamamlayamayacağım diye ve adedim 2 gün geç geldi.tam 19 gün okudum ikindin adet oldum.okuyana değil okutana bak.

aslında ben adet olacaktım ve sekineyi 17 gün okumuştum.merak ediyorum allahım 19 atamamlayamayacağım diye ve adedim 2 gün geç geldi.tam 19 gün okudum ikindin adet oldum.okuyana değil okutana bak.
çok duygulandım :5:, hatta şu an ağlıyorum :43:. Rabbim nasip edecek tabi ama bizde irademizi kullanmalıyız, irademizi elimizi açıp dua etmek için kullanıp, gerisini ona bırakmalıyız, o ol diyince oluyor işte. Bize düşen sadece sebeplere sarılmak (mesela parmak egzersizine :34:) ve dua etmek, gerisi geliyor :46:.

Back
X