Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burdaki arkadaşların çoğuna da bakıyorum, hep 3 sene, 5 sene , 7 sene flört ettik, birbirimizi bekledik vs diyorlar, vajinismus olan kadınların çoğu uzun bir flört hayatı geçirmiş oluyor.

ewet canım haklısın hem öyle
hemde bende şunu farkettim bi koruma içgüdüsü varmış bende.
anne babadan aldığım telkinlerdenmi yoksa çevremdekilerin yaptıklarını yapmama çabasımı bilmiyorum
hep korumuşum orayı kendim bile dokunmamışım bi kere olsun bakmamışım bile.
yürürken yerkn içerken hep orayı sıkıyomuşum kapatıyomuşum.
bnunu vajiliyken farkettim.
şimdi bazen sıkıyorum da ne kadar yorucuymuş diyorum sürekli böle nasıl durmuşum ben diyorum :1::1::1::1:
bu arada geçmişte yazdığın duayı okudum farkında olmadan bende her akşam yapıyomuşum.
yatağa girer girmez okurum 3 ihlası eşim ancak gelir ilişki ondan sonra olur.
ama hayırlı nesil dilemeyi sonrasında yapardım bundan sonra öncesindede yapıcam

benımde bu vajınusmus hakkında bılınclendıkten ve bu sıteyı okuduktan sonra farkına vardıgım bısey bu bende hıc farkında deılım bı bakıorum kendımı sıkıyorum bacaklarımı dişlerimi bakıom avucumu sıkmışım kalçalarımı yeni farketmıstım bunu

yaaa bılıomusun cnm ben yensem zıtlassamda sesını cıkarmazkı benım kocişim sadecebi kurtulsak bu yükten cok ıyı biridir bitanedir ama işte bazen sabrı kalmıo haklı napiimm yok yok eminimm bi yapsak biz o gazla miami ble uçarız bakarsın ......:9: (abarttım):9::9::9::9:

ewet canım haklısın hem öyle
hemde bende şunu farkettim bi koruma içgüdüsü varmış bende.
anne babadan aldığım telkinlerdenmi yoksa çevremdekilerin yaptıklarını yapmama çabasımı bilmiyorum
hep korumuşum orayı kendim bile dokunmamışım bi kere olsun bakmamışım bile.
yürürken yerkn içerken hep orayı sıkıyomuşum kapatıyomuşum.
bnunu vajiliyken farkettim.
şimdi bazen sıkıyorum da ne kadar yorucuymuş diyorum sürekli böle nasıl durmuşum ben diyorum :1::1::1::1:
bu arada geçmişte yazdığın duayı okudum farkında olmadan bende her akşam yapıyomuşum.
yatağa girer girmez okurum 3 ihlası eşim ancak gelir ilişki ondan sonra olur.
ama hayırlı nesil dilemeyi sonrasında yapardım bundan sonra öncesindede yapıcam
evet canıım bende ne bakardım ne dokunurdum, kendim ağda vs. bile yapamazdım, epilasyona gittiğimde, onlar zarar vermezler, biliyorlar diye düşünürdüm.
acaip bir koruma , zarar vermemeye, dokunmamaya çalışma, ters bir hareket yaptığım zaman zara zarar gelmiş midir acabaları... hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz.
duayı alışkanlık edinmen güzel, aslında hep yapmak lazım :))).

allah allah pekı acaba boyle olanlar varmı senın gbı hıc ya cnm nıe beklıon nıe doktora gtmıon son asamadasın ama pe... alamıon gttınmı hıc bı doktora uzun senedırde evlıydın yanılmıosam cnm..

canım herkes ben gibi değil kimi aparatı yapan hemen p.. de yapıyor.ben biraz fazla tedirgin oluyorum.ama eninde sonunda olacak Allahın izniyle inş.

yardım sekine diye bir dua var.internete yazınca çıkıyor.onu okumuştum kızlar için.19 defa okunuyor inş.sıkıntınızdan sizleri kurtarır.dualarım hep sizlerle umut 86 sıra sende.umut umut umut

tamam soğol canım.hiç duymamıştım bu duayı.bende okurum artık.günde 1 defa 19 gündemi okunacak ?

kımsecikler kalmamış buralarda :) yardıma ıhtıyacım var dıcem ama nasıl olck kı bellı bı asamaya geldıkten sonrs kendı kendımıze devam etmemız gerekıo dımı bn oldugum yerde kldım bi an once kurtulmk istıorum:(

canım burdaYIM BEN YARDIMCI OLABİLİRİM. ne zaman istersen. ne aşamadasın neler yaptın

öncelıkle tesk ederım.ben egzersız yapıorum ıkı gun yapmıstım daha once kuluk cubugu ıkıncı gun serce parmak orada kaldım mısafırlerım vardı yatılı egzersız yapamadım ama penıs egzersızı yaptım yarıya kadar oldu mısafırler gıttı araya reglı gırdı reglım bugun bıttı yıne p..s egzersızı yaptım yarıya kadar oldu orada kaldım

penıs egzersızınden sonra eşime dedımkı ben kendım bıraz parmak egzersızı yapıyım dedım sonra denerız dedım oturdum egzersıze serce tmm sonra işeret parmagımı denedım o da bır bogum tmm ıkıncı boguma gelemedım işaret de bende bı anormallık var p...s işaret parmagından daha kalınn bende ıstıorumkı adam gıbı su parmak egzersızlerını yapıyım p...s daha rahat olur ama olmuoo bazen cok umutlanıorum bole oluncada umutsuzluga kapılıorum ıncedn

öncelıkle tesk ederım.ben egzersız yapıorum ıkı gun yapmıstım daha once kuluk cubugu ıkıncı gun serce parmak orada kaldım mısafırlerım vardı yatılı egzersız yapamadım ama penıs egzersızı yaptım yarıya kadar oldu mısafırler gıttı araya reglı gırdı reglım bugun bıttı yıne p..s egzersızı yaptım yarıya kadar oldu orada kaldım

ayyy süpersin canım.
:nazar::nazar::nazar::nazar:
yarıya kadar oldu demek tamamı oldu sayılır.
canım bak o yarıya gelince durdur eşini nefes al ver ve ıkın canım sen ıkınınca eşin ittirsin hop diye girecek inan bana canım sadece ıkınacaksın eşine sarıl yüzünü görmesin gözlerini kapat dişini falan sık ıkın o kayıp gidecektir.
benm
ben hala öyle yapıyorum beni rahatlatıyo :)

Son düzenleme:
penıs egzersızınden sonra eşime dedımkı ben kendım bıraz parmak egzersızı yapıyım dedım sonra denerız dedım oturdum egzersıze serce tmm sonra işeret parmagımı denedım o da bır bogum tmm ıkıncı boguma gelemedım işaret de bende bı anormallık var p...s işaret parmagından daha kalınn bende ıstıorumkı adam gıbı su parmak egzersızlerını yapıyım p...s daha rahat olur ama olmuoo bazen cok umutlanıorum bole oluncada umutsuzluga kapılıorum ıncedn

cnm parmak diye şartlandırma kendini bak ben 6 ay olacak burdayım
senin yönteminle yenen bi çok arkadaşımız oldu.
egzersizle değilde p..s denemesiyle yendiler.
bence bunda tek şart kendini nasıl rahat hissettiğindir.
sen denemede daha rahatsın o zaman senin egzersizin de bu bu şekilde devam et 2. bilemedin 3. denemede olacak inşallah.
hattaa belki 1. deneme neden olmasın ki

işte benmde ıcımden sen ittir demek gelıo eşime ama bı yandan da cnm cok yanck gıbı gelıo dıyemıorum ole sen dur bn yapcam dıorum sadece bı de ben bıraz sabırsızım ıcımde bekletmıorum burda arkadaslar bıraz beklet ıcınde ole devam et dedıler ama ben bekletmıorum neyse hanı o baskı hıssı var sen de de oluo mu bılmıorum ama oradan sonra dıbıne kadar gırınce daha cok acıycak sanıorum

cnm parmak diye şartlandırma kendini bak ben 6 ay olacak burdayım
senin yönteminle yenen bi çok arkadaşımız oldu.
egzersizle değilde p..s denemesiyle yendiler.
bence bunda tek şart kendini nasıl rahat hissettiğindir.
sen denemede daha rahatsın o zaman senin egzersizin de bu bu şekilde devam et 2. bilemedin 3. denemede olacak inşallah.
hattaa belki 1. deneme neden olmasın ki

evet haklısın belkıde adını deneme koydugum ıcın orada kalıorum bu defa olck dersem belkıde olur ama bnm parmak egzersızı yapmayı ıstememdekı amac su orası esneklessın ve p...s parmakdan aparattan daha kolaymıs ya onlardan sonra p..s kolaylıkla yapıp p..sde cok sorun yasamıyım yanı eşimide sıkmak bunaltmak istemıorum

işte benmde ıcımden sen ittir demek gelıo eşime ama bı yandan da cnm cok yanck gıbı gelıo dıyemıorum ole sen dur bn yapcam dıorum sadece bı de ben bıraz sabırsızım ıcımde bekletmıorum burda arkadaslar bıraz beklet ıcınde ole devam et dedıler ama ben bekletmıorum neyse hanı o baskı hıssı var sen de de oluo mu bılmıorum ama oradan sonra dıbıne kadar gırınce daha cok acıycak sanıorum

ewet cnm oluyo yarıya kadar oluyo eşimi itip çıkarasım geliyo ama dişimi sıkıyorum.
önemli olan ilk giriş zaten canım.
içerisi boşp gibi daha rahat hereket ediyorum içeri girdiğinde.
azıcık bekliceksin cnm1 dk bile değil.
o dk dan sonra hayatın değişecek.
eşine bırak kendini ittirsin o zaman gör bak o baskı hissi kalıyomu

evet haklısın belkıde adını deneme koydugum ıcın orada kalıorum bu defa olck dersem belkıde olur ama bnm parmak egzersızı yapmayı ıstememdekı amac su orası esneklessın ve p...s parmakdan aparattan daha kolaymıs ya onlardan sonra p..s kolaylıkla yapıp p..sde cok sorun yasamıyım yanı eşimide sıkmak bunaltmak istemıorum

canım işte sende diyosun p..s daha kolaymış diye.
şartlandırma kendini egzersiz diye.
adına deneme deme buda bi egzersiz dedim ya bu şekildede yenen arkadaşlarımız oldu.
bak şimdi bana parmak yap desen yapamam ben aparatla başladım onda rahattım öyle devam ettim.
sende p..s de rahatsın neden parmakla uğraşacaksın ki.
p..s parmaktan daha etkili olur esnetmede ki sen ıkındığın anda esneme oluyo.
aslında bunların hiç birine ihtiyacın yok ki cnm.
zaten yarısını alıyosun tek yapman gereken biraz beklemek ve eşinin devam etmesi.
anahtar kelime ıkınmak canım bak sen bunu yap %100 olacak

Back
X