• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar,nasılsınız? ben yine rapor vermeye geldim,şimdi egzersize başlayacağım bir bakayım napıyosunuz diye,egzersiz yapanlara azim ,kolaylı,cesaret,hamile kalmak isteyenlere sağlıklı,hayırlı bri evlat ,hamile olanlara kolay hamilelik sağlıklı bebişler diliyorum.hepinizi öpüyorum................

haydi tatlım kolay gelsin soracağın bişey var mı?

canım,ben 3 parmak yapabiliyorum,dün p....s denemesi yaptım yarıya kadar oldu ,çok baskı ve yanma oldu diye bıraktım,şimdi egzersiz yapaıyorum,öenerebileceğin bişey varsa sevinirim..

ttalım ben oraya kadar gelemedim ama arkadaşlardan hatırladığım pozisyon denesen... mesela secde pozisyonu var o şekilde bi egzersiz yapmayı dene... yani domalalak otur ama bacaklarını ac... ve kafanı aşağı doğru yatır... o şekilde bacakların kasılmıyormuş... egzersiz yaparken dene derim ben... sonuçta yarısı olmuş tamamıda olur içini rahat tut kuzum

evet canım 9ay oldu yenelı ama hala gelmedı melegım yapmadıgım sey kalmadı sogan kurunude yaptım hamıle kalan cok var ama benım duzenlı olan adetımı duzensızlestırdı ıyıce arastırmadan yapma canım

hhımm bak yan etkiside varmış geçen gün okudumda formda soğan kürüyle ilgili yazıları baya ilgimi çekmişti denemem o zaman bi düzesizlik yok zaten inşallah rabbim isteyen herkese verir en hayırlı ve sağlıklısından AMİN

Kızlar sakın korkmayın benim gibi umutsuz bir vaka bile yendiyse herkez yener bence....ama şunlara dikkat edin lütfen...1- poponuz ve kafanız bir hizada olsun..2- bacaklarınızı kontrol edin...3-Zevk için değil belli bir müddet yapmak için yapın...Ben hala ilk 10 dakika zorlanıyorum ama sonunda oluyor ve hiç acı hissetmiyorum...o kadar da abartılacak bişey değilmiş...tabi demesi kolay nerdeyse 1 yıl bu illeti çektim bende...Sizi çok iyi anlıyorum...psikolojim bozulmuştu ama denemekten vazgeçmeyin lütfen..

:nazar::nazar::naza:nazar:
ayyy teyzesi günaydın günaydın:16: bugün bebişimle daha bi özenli kahvaltı yaptık.doktor randevumuzu da dünden aldık.keseyi görünce daha mutlu olucaz inşallah.vajinal ultrasonla baktırmak istemediğimden karından görünmesi için bekliyorum biraz.haftaya gidiyoruz görmeye.bebeğin oluşumuyla ilgili videolar izledik.ağladım bazı yerlerde:5::5:
hatime başlıcaz kuzumla:emir_bebek: bi de benimle kpss çalışmak zorunda kalacak yavrum ya,çok zeki olacak teyzesi çok. teyzelerine de dua ediyoruz,arkadaş gelsin diye:49::49: şükğr namazımızı kıldık.Allah tüm aşamalarını sağlıklı sıhhatli etsin,hayırlısıyla kavuşalım:49:
canım yazını okuyunca benimde içim doldu ne güzel bi histir kmbilir öğrendikten sonra her yeni güne iki kişilik uyanmak artık kendinden çok bebeğin için sağlıklı beslenmek yaptığın her işte onu ne yönde etkileyeceğini düşünerek hareket etmek kimbilir ne gzeldir tek bedende hayatı iki kişilik yaşamak RABBİM NAZARDAN SAKLASIN MAŞALLLLAAAAH :nazar:

Kızlar sakın korkmayın benim gibi umutsuz bir vaka bile yendiyse herkez yener bence....ama şunlara dikkat edin lütfen...1- poponuz ve kafanız bir hizada olsun..2- bacaklarınızı kontrol edin...3-Zevk için değil belli bir müddet yapmak için yapın...Ben hala ilk 10 dakika zorlanıyorum ama sonunda oluyor ve hiç acı hissetmiyorum...o kadar da abartılacak bişey değilmiş...tabi demesi kolay nerdeyse 1 yıl bu illeti çektim bende...Sizi çok iyi anlıyorum...psikolojim bozulmuştu ama denemekten vazgeçmeyin lütfen..

Cnm oncelikle sukurler olsun yenmissin ve sonra yendigin pozisyonu anlatirmisin bde kafayla popo ayni hizayi anlamadim bde egzersiz yaptinmi

Ne kadar sürede yendin?Ben de başlayacağım inşallah.Bu egzersizleri sırt üstü yatarak veya oturarak mı daha kolay yaparım?

egzersizlere gaz ver o da olacak inşallah balımm:23::23: hep bebeğimle konuşmak isterdim herşeyi henüz çok minik pek konuşmuyoruz ama keseyi görüp kalbinin sesini duyunca çenemiz çok düşücek herhalde:9::9: ben akşama kadar evde olduğumdan birikiyo ,akşam eşim gelince nerdeyse aralıksız konuştuğumdan eşim deliriyodu,iyi olacak:9: napiim akşama kadar birikiyo,sana patlıyorum diyorum bıkıyo adamcağız:37::37: günde belki 50 kere sesleniyorum kendisine.

canım ben cuma günü yaptırdım ya testi,pzt.belli olacaktı sonuç.eşimde evdeydi o gün.birlikte gittik çok heyecanlıydık.doktor demez mi laboratuarımız değişti,demir,hemogram,tiroit testleriniz çıktı ama beta hcg çıkmamış diye.masum masum eve döndük.normalde adetimden bi gün önce test yapmazdım,yolculuğa çıkacaktık sonuca göre ve ben kendimi diğer tüm aylardan farklı hissediyordum.salı günü tekrar kan vereyim diye gittim doktor yanına çağırdı sizin dün çıkmayan testleriniz çıktı,betahcg niz yüksek dedi gülümseyerek.ohhhhhhh dedim içimden gülümseyerek.eşimi aradım ama evde söyleyim diye kan verdim eve gidiyorum yarın bakıcaz dedim.eve gidince dayanamadım.arayıp söyledim.çünkü eşime söylemeden kimseye de söyleyemezdim.eve gelince yüz ifadesini görebildim.kapıdan girer girmez sarıldık birbirimize.alnımdan öptü.tebrik etti.biraz erken söylediğime kızdı ama ondan başkasına.(ablasının 2 bebeği karnında öldü,gözü korktu sanırım.ama biri 3 aylıkken ,diğeri 6 aylıktı.herkese öyle olsa kimse doğurana kadar söylemez Allah korusun)

junior bal geliyoooor:21: (soyadımız bal da ) çok tatlı bi aile olucaz inşallah...

vay beee ne güzelbi de eşim acele etmiyor demiştin oda içten içe istiyormuş demekki nasıl istemesin ki ondan ve senden bi parça maşallah:nazar::nazar::nazar::31::31::31::31::31:

gözün aydın tatlım ALLAH ım başka dert göstermesin inşaallah... rica etsem hiakyeni apylşaır mısın yeni gelen arkadaşlara da umut olur...

Canım ben 8 seneden sonra yendim. Yaşayan bir ölü gibiydim, 13 Mayıs 2012'de yeniden doğdum. SEN DE YAPACAKSIN, BURDAN AYRILMA...

Ben ilk haftalarda aynayla baktım hep vajiye, sonra kendimi daha rahat hissettikçe vajima dokundum. İnan dokunmayı bırak egzersiz yapma fikri bile benim başımı döndürüyordu. Sadece düşüncesi bile yetiyordu başımın dönmesine...

Bunları aştıktan sonra egzersizlere başladım...EGZERSİZLERİ BIRAKMA MUTLAKA YAPACAKSIN...

İnşallah.O kadar çok ertelemişim ki.Kendime kızıyorum.Ben de ayna ile baktım.Ikınma falan açıldığını gördüm ama yine de çok az açıldı.Biraz umutsuzluğa kapıldım.Egzersizlere geçemiyorum çünkü hasta oldum.Bir de jinekologa gideceğim.Bu sorun bitecek inşallah.Hemen egzersizlere başlıcam.

:nazar::nazar::naza:nazar:
canım yazını okuyunca benimde içim doldu ne güzel bi histir kmbilir öğrendikten sonra her yeni güne iki kişilik uyanmak artık kendinden çok bebeğin için sağlıklı beslenmek yaptığın her işte onu ne yönde etkileyeceğini düşünerek hareket etmek kimbilir ne gzeldir tek bedende hayatı iki kişilik yaşamak RABBİM NAZARDAN SAKLASIN MAŞALLLLAAAAH :nazar:

teşekkür ederim canım benim :16: sende çok istiyosun biliyorum,Allah kısa zamanda nasip etsin inşallah:emir_bebek: yumurtlama günlerini boş geçirme,2 günde bir muhakkak çalışma yap canım.hem alışmış olacaksın hemde bebişin için sebeplere riayet etmiş olursun.ödev gibi değil,zevk alarak yapsan çok daha iyi...elinden geleni yaptıktan sonra kalanı Allahın takdiri...yendikten sonra "Allahım hayırlısıyla nasip et" demediğim bi gün bilmiyorum.:nazar::nazar:

meraba arkadaşlar siteyi sürekli takip edemiyorum çok şükür ben yendim bu sorunu ve bitti çok çok çok mutluyuz:)ama bende bu site sayesinde dilatörlerle yendim zealea çiçekrose sağolsun çok seviyorum onları:) bende dilatörleri başkasına göndermek istiyorum bekliyeceğine işe yarasın mutluluğuma mutluluk kattı onlar başkasıda mutlu olsun istiyorum:) bana,çiçekrose veya zealea msj atabilirsiniz..

meraba arkadaşlar siteyi sürekli takip edemiyorum çok şükür ben yendim bu sorunu ve bitti çok çok çok mutluyuz:)ama bende bu site sayesinde dilatörlerle yendim zealea çiçekrose sağolsun çok seviyorum onları:) bende dilatörleri başkasına göndermek istiyorum bekliyeceğine işe yarasın mutluluğuma mutluluk kattı onlar başkasıda mutlu olsun istiyorum:) bana,çiçekrose veya zealea msj atabilirsiniz..

tatlım ALLAH ım MUTLULUĞUNU DAİM etsiN... seNİ de ekleYEbİİLRİm O ZAmAN liSTEMize... RABBİM BAşka DERT SIKINTI VERMESİN

ya ben prezervatif sevmiyorum ben eldiven düşünüyorum jel alıcam ben ultrason jeli sen ne zaman sürede yendin cnm

Canım ben yaklaşık 2 ayda yendim. Ben 8 senelik vajinusmus olduğum ve psikolog kontrolünde ilerlediğim için yavaş oldu biraz...Eldiven çok yapışıyor vajiye. Ben eldivenle de denedim ama prezervatif ile daha rahat oldu.....

Merhaba canım, valla nerden nasıl söylesem bilmiyorum ama ben 6 haftalık hamileyim.

CANIMMM, Hayırlı uğurlu olsun...ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN... Şubat çocukları olacak bizimkiler :) :)

Son düzenleme:
Yeni evli biri olarak bu problem bendede var malesef, icimde sürekli bir üzüntü var bu yüzden.
Size bir sorum olacak kizlar, sizce hangi pozisyon ilk iliski icin daha ideal/kolay? Ben üstte mi altta mi olursam?
Neyi deneyecegimi ben de sasirdim artik

Günaydin tatlim hiç üzülme.. Bendede oldu birinci oldu ikinci oldu 3. olmadi 4. oldu 5. olmadi.. Bu tarz seyler hepimizde oldu.. Zamanla alisacagiz..
Deneme yapmadigin günlerde egzersiz yapmaya çalis canim.. hiç korkma basa sarmazsin, sen yendin bikere :48:

saol canım yuregıme sular serpıosunuz yazdıgınız her kelımeyle Allah razı olsun iyiki tanıstım sızınle

Back
X