egzersizlere gaz ver o da olacak inşallah balımm

hep bebeğimle konuşmak isterdim herşeyi henüz çok minik pek konuşmuyoruz ama keseyi görüp kalbinin sesini duyunca çenemiz çok düşücek herhalde

ben akşama kadar evde olduğumdan birikiyo ,akşam eşim gelince nerdeyse aralıksız konuştuğumdan eşim deliriyodu,iyi olacak

napiim akşama kadar birikiyo,sana patlıyorum diyorum bıkıyo adamcağız

günde belki 50 kere sesleniyorum kendisine.
canım ben cuma günü yaptırdım ya testi,pzt.belli olacaktı sonuç.eşimde evdeydi o gün.birlikte gittik çok heyecanlıydık.doktor demez mi laboratuarımız değişti,demir,hemogram,tiroit testleriniz çıktı ama beta hcg çıkmamış diye.masum masum eve döndük.normalde adetimden bi gün önce test yapmazdım,yolculuğa çıkacaktık sonuca göre ve ben kendimi diğer tüm aylardan farklı hissediyordum.salı günü tekrar kan vereyim diye gittim doktor yanına çağırdı sizin dün çıkmayan testleriniz çıktı,betahcg niz yüksek dedi gülümseyerek.ohhhhhhh dedim içimden gülümseyerek.eşimi aradım ama evde söyleyim diye kan verdim eve gidiyorum yarın bakıcaz dedim.eve gidince dayanamadım.arayıp söyledim.çünkü eşime söylemeden kimseye de söyleyemezdim.eve gelince yüz ifadesini görebildim.kapıdan girer girmez sarıldık birbirimize.alnımdan öptü.tebrik etti.biraz erken söylediğime kızdı ama ondan başkasına.(ablasının 2 bebeği karnında öldü,gözü korktu sanırım.ama biri 3 aylıkken ,diğeri 6 aylıktı.herkese öyle olsa kimse doğurana kadar söylemez Allah korusun)
junior bal geliyoooor

(soyadımız bal da ) çok tatlı bi aile olucaz inşallah...