- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.081
bekarken 1,5 lt su içip ultrasonla bakıyolardı yumurtalıklarıma.bu durumda olan kimse yokmu
canım bahsettin şekilde ultrasonda küçük kist vs gözükmediğinden evlilerde pek kullanmıyorlar birde rahim ağzı muayenesi felanda yapıyorlar sen başka dr git bir söyle alttan muayene istemiyorum diye belki kabul eder
kızlar hala adet olmadımmm:Saruboceq:
zehra canım bence hamıle olma sansın cok fazla
canım bende tam olarak daha olamadım az geldı durdu ..ama ıhsallh senın bebeısın karnındadır ...dualarım senınleeehala adet olmadım akıntı var sadece karın ve kasık agrısı kızlar duanızı bekliyorum,adet belirtileri yasyrum adet yok:sm_confused:
sen daha baslamadınmı egzersızeGünaydın kızlar
Derinciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin.Akşam egzersizlere başlayacaktım yeniden ama eve gidince o kadar yorgun hissettimki kendimi vazgeçtim.Bahar yorgunluğumu bilmem artık.Ama bir şekilde hemen başlamalıyım.Neyse gün çin yazıları takip edeceğim.
Günaydın kızlar
Derinciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin.Akşam egzersizlere başlayacaktım yeniden ama eve gidince o kadar yorgun hissettimki kendimi vazgeçtim.Bahar yorgunluğumu bilmem artık.Ama bir şekilde hemen başlamalıyım.Neyse gün çin yazıları takip edeceğim.
derinı merak ettım ınsallah olmustur
Günaydın...Derin sabah kalktığımda hemen interneti açıp bakmak istedim seni merak ettim inşallah güzel haberler vardır diye.Olsun sen kendini denemeye hazır hissediyorsun ya buda büyük bir gelişmedir bence.Ve deneme yapmak demek o gün olması demek değil aşama kaydedebilmektir kendini sakın bu şekilde hazırlama bugün olacak bitecek deme hergün dahada ilerleyeceğim diye başla tabi bu benim görüşüm...Günaydınlar...
Malesef yine iyi haberlerle gelmedim
canım bende tam olarak daha olamadım az geldı durdu ..ama ıhsallh senın bebeısın karnındadır ...dualarım senınleee
Günaydın...Derin sabah kalktığımda hemen interneti açıp bakmak istedim seni merak ettim inşallah güzel haberler vardır diye.Olsun sen kendini denemeye hazır hissediyorsun ya buda büyük bir gelişmedir bence.Ve deneme yapmak demek o gün olması demek değil aşama kaydedebilmektir kendini sakın bu şekilde hazırlama bugün olacak bitecek deme hergün dahada ilerleyeceğim diye başla tabi bu benim görüşüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?