Canim yaaa üzülme sakin ins bidahakine olur
inşallah, çok fazla belirti vardı ya, benim değil etrafımdakilerin dikkatini çekiyordu. Mesela çok sık tuvalete gidiyordum, annemin dikkatini çekti, göğüsşerim büyüdü, sütyen sıkmaya başladı, eşimin dikkatini çekmiş, sürekli yemek yemek istiyordum ki ben iştahsız biriyim.... neyse kondurmamaya çalışıyordum ki büyük bir hayal kırıklığı yaşamayayım, hayırlısı olsun :/.
evet dogru erkek de boyle bır etkı oluyormus bılıyorum. ya da canı acıyacak dıye yaklasamıyormus. yanı artık o korkar oluyormus. bayanlarda ısteksızlıkten de kaynaklı oluyor ama daha cok korku baskı yetıstırılme tarzı daha onceden yasanmıs bır travma vs. esım farkında degıl caktırmıyorum ama asıl sorunum ısteksızlık degıl onu ıstemıyorum sanırım ben. cunku ben cok yıprandım ılk 2 yıl. hayal ettıgım gıbı yasamadık ılk gunlerımızı. arzulu ve bılgılı bır kadınken tam tersı bırıne denk gelmıs oldum baska erkekler ıcın bır lutuftu benım arzum ve bılgım ama esım degerlendıremedı ve bunu ona ofkelı yaptı. kızdım da kırıldım da. namaza kalkacam derdı namaza az kaldı derdı hep erkenden uyurdu. benı cok sevıyor hemen de etkılenır ama bılmıyorum ozamanlar bır degısıktı sımdı daha ısteklı bırı. bılmıyorum dıye ozamanlar cok yorgun oluyordum dıyor ama ben ona acık sıtelerı bıle bulup ızlemesı ıcın yardımcı oluyordum arzusu olsun dıye. sureklı arastırmalar yapıyordum onunla paylasıyordum arkadas gıbı konusuyordum ama o dıkkate almıyordu. mucadele etmıyordu fızıksel rahatsızlıgı yoktu ama yıne dr ye gıdebılırdık ama cabalamadı ben suslenıp psulenıp hep yanında uyuyakaldım aglardım. ALLAHIM bu ıstegımı al derdım aglarken. duyardı. ve gecen dedım kı ALLAH duamı kabul ettı sanırım dedım. hastalıgımın da etkısı oldu tabıkı. erken menopoz ıstegı azaltıyormus. ama ben yerden goge kadar haklıyım yenı evlıydım ve en erken haftada bırkez beraber olurdum. aman neyse hazır buaralar yenılenme surecındeyken acmayayım bu konuyu ozaman ona cok kızıyorum gecmıs gunlerımız ıcın. yanı ben ıstesem bın tane cozum bulurum kendım ıcın. ama ıcımden gelmıyor. 2 haftadır ıyıyız suslenıyorum falan onun ıcınç ılk gunlerımızı yenıden yasayalım unutmaya calısalım dedık cunku hatalı oldugunu bu yıl anladı benı kaybettıgını gorunce
Canım bazen eşler arasında birisinden birinde soğuma olabiliyor, o düzelince diğeri soğuyor. Yani bir bir adım atınca diğeri de ona geleceğine uzaklaşıyor, uyum yakalanması zorlaşıyor. Ama ben sizin sorununuzu pek anlamadım, önce sen vajili miydin? sonra yendin, onda sorun oldu, yada başta onda sorun vardı sonra sende mi? biraz kafam karıştı

.
Is ustundeyim cvp nolur brazda gaz isarette kizlik bozulurmu
Canım anladığım kadarıyla senin bilinçaltın o halkayı zar zannediyor ve oraya gelince kasılıyorsun, ilerliyemiyorsun. Halbuki o halka hani elini yumruk yaparsın sonra yavaş yavaş gevşetirsin ya öyle bişey, kastığın için beliriyor, kasmayınca kayboluyor. P...s denemesi yapmak istemen de sanırım kızlık zarını kendi kendine bozmamaya çalışmak için, ama bence p...s denemesi yeni evlilerde işe yarıyor, 2,5 yıllık bir vajinismus p...s denemesi ile zor çözülür, en iyisi devam et canım egzersize, çok kolay olacak, göreceksin. Kızlık zarı meselesini kafana takma canım, zaten zar esniyor bir çoğumuzda kan gelmiyor, bu hiiiiiiiiç önemli birşey değil, çünkü eşin sana bunun artık önemli olmadığını söylemişti, önemli olan evli - mutlu - çocuklu olmak

...