• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sela1 öncelikle msj için teşekkür ederim ilgin için nasıl mutlu oldum bilemezsin:)kızlar kulak çubuğuyla yapamadım malesef daha dokundurur dokundurmaz acayip kasıldım sırt üstü oturur pozisyonda sela1 aynı anlattığın gibi almaya çalıştım ama olmadı ecel terleri döktüm sanki anlatamam ama yere çömelip iki yüzlü aynalar var ya dev aynası bölümünü yere bacaklarımın arasına koyup deliği görüp ıkınarak çıplak elle işaret parmağımın iki boğumunu alabiliyorum ama uzun süre tutamıyorum tiksiniyorum:( kızlar kulak çubuğunu da bu pozisyonda mı denemeliyim sizce yoksa çubuğu bırakıp parmakla mı devam etsem ama acaba sorun çubukta mı pozisyonda mı bende mi bilemiyorum:(yardım lütfen yarın ne yapmalıyım

Canim sorun çubukta :9::9: Bendede aynisi olmustu kulak çubugunla bitürlü yön bulamadim ama parmak deneyince çok kolay oldu.. Hiç ugrasma kulak çubugunla parmak almissin iste parmakla devam et

ben bugün tembellik yaptım sadece kegel yapıyorum şu anda aynada inceleyince miğdem bulanıyo çok kötü oluyorum cnm

yaaa durunnn ben daha 50 tane okudum cumartesi oturup okuyup bitiririm diyodum 400 tane alcak olan var mı benden yarına kadar yetişcekse eğer
kegeli aksatma canım, lütfen sayı ver hergün. Aparat yapamıyorsan bir süre buna ağırlık verelim seninle :6:.
Tefriciyelerinden 250 sini Gülsevdamınkine sayalım canım, 50 tane okumuşsun zaten, yarın geriye kalan 50 taneyi okur bitirirsin canım :8:.

Biz sayi veriyoruz su kadar okucaz diye okuduktan sonra da bitiriyoruz canim sonra cileklipuding arkadasimiza soyluyoruz en son duasini cileklipuding yapiyor. Istersen usulunu bir de ona sor. Bu arada ben kendi adima soyleym hic gocunmam okurum eminim arkadaslar da okurlar. Hatta ramazanda okuyalim bereketn bol oldugu ayda daha guzel olur. Biz arkadaslarla okuruz sen de kendin 4444 tane ayri okursun canim. Ramazanda bu konuyu tekrar gundeme getiricem..

Nasıl okunur?

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

1.Bu salavatı okumadan önce 21 kere "Estağfirullahel aziyme ve etübileyh" diyerek günahların affı istenir.
2.Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir.
3.Euzu besmele çekildikten sonra salavat okumaya başlanır.
Bir kişi çok önemli bir dileğinin gerçekleşmesini istiyorsa bu salavatı 4444 kere okumalıdır.

4444 defa okunması çok faziletli olduğu bildirilen salati tefriciye duası çeşitli sıkıntılara maruz kalan insanların sıkıntılardan kurtulmak için okudukları bir duadır. Ancak kısa sürede 4444 defa salatı tefriciye duası okumaya çoğu kişinin tek başına gücü yetmez. Bu duayı zamanında ve istenen sayıda okuyabilmek için mutlaka diğer insanlardan yardım alınması gerekir. Zira dualar hazine kapılarını açan anahtar gibidir. Nasıl ki, kapıyı açmak için doğru anahtar şarttır, çünkü anahtarın tüm dişleri kilitteki yerlerine denk gelmelidir, aksi halde kapı açılmaz. Çeşitli ihtiyaçlar ve durumlarda okunmak üzere Peygamber Efendimiz tarafından müslümanlara öğretilen dualar da aynen öyledir. Tesirli olması için kaç defa okunması gerekiyorsa o sayıda okunmalı ve diğer şartlar da yerine getirilmelidir.

Nasıl okunur?

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

1.Bu salavatı okumadan önce 21 kere "Estağfirullahel aziyme ve etübileyh" diyerek günahların affı istenir.
2.Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir.
3.Euzu besmele çekildikten sonra salavat okumaya başlanır.
Bir kişi çok önemli bir dileğinin gerçekleşmesini istiyorsa bu salavatı 4444 kere okumalıdır.

4444 defa okunması çok faziletli olduğu bildirilen salati tefriciye duası çeşitli sıkıntılara maruz kalan insanların sıkıntılardan kurtulmak için okudukları bir duadır. Ancak kısa sürede 4444 defa salatı tefriciye duası okumaya çoğu kişinin tek başına gücü yetmez. Bu duayı zamanında ve istenen sayıda okuyabilmek için mutlaka diğer insanlardan yardım alınması gerekir. Zira dualar hazine kapılarını açan anahtar gibidir. Nasıl ki, kapıyı açmak için doğru anahtar şarttır, çünkü anahtarın tüm dişleri kilitteki yerlerine denk gelmelidir, aksi halde kapı açılmaz. Çeşitli ihtiyaçlar ve durumlarda okunmak üzere Peygamber Efendimiz tarafından müslümanlara öğretilen dualar da aynen öyledir. Tesirli olması için kaç defa okunması gerekiyorsa o sayıda okunmalı ve diğer şartlar da yerine getirilmelidir.

Canim sagol paylasimin için.. yalniz ben bu asamalari yapmadim isimleri okudum besmele çektim basladim okumaya.. :26: bilmiyordum

Arkadaşlar bir ara benim iç sıkıntılarım çok fazlaydı, kardeşimle paylaşırdım bu durumumu.. O da bana abla salatı tefriciye (diğer adı salatı nariye) diye bir dua var onu oku derdi. Nar ateş demektir Arapçada. Bu duada sıkıntıları nar gibi yakıyormuş derdi.
Bir süre direndim nedense okumadım. Duayı da çok duyardım, birçok insan birbirine dağıtırdı 4444 adet. Ama okumak gelmezdi içimden.
Birgün yine çok kötüyüm iç sıkıntılarım hiç geçmiyor, kafayı yiyecem nerdeyse. Psikoloğa gidiyorum o da fayda etmiyor, hoş çok büyük bir problemimde yok (vaji dışında), seanslarda konuşulacak konu bile kalmamııştı, egzersiz de yapamıyordum sıkıntıdan bir parmakta takıldım (başarı hikayemde yazmıştım hatırlarsanız). Eşimden ayrılmak istiyorum ama onun içinde elle tutulur bir nedenim yok, ayrılsam iç sıkıntılarım geçecek mi? onu da bilmiyorum. Ne yapsam nereye gitsem kurtulamıyorum. Evlerde duramıyorum, yere göğe sığamıyorum. annemlere gittim, eşime rahatsızım, bu akşam burda kalıcam dedim halbuki niyetim bir daha dönmemek, biliyorum böyle söylesem izin vermez kalmama. Neyse orda uzandım, kardeşim başımda okudu bu duayı. Uyumuşum, sabah biraz hafiflemiştim.
O sıralar bana nazar değmiş arkadaşlar. Yıldızım düşük olduğu için çok etkilenmişim. Sonra bu duayı okumaya başladım. Okurken göreceksiniz gözlerimden yaşlar akıyor, esneye esneye bir hal oluyorum. Bazı duaları okuyunca insanın yıldızı yükselirmiş, ondan olurmuş o esnemeler. Git gide azaldı iç sıkıntılarım çok şükür, sonrasında vajiyide yendim.
Sayısıda önemli değil aslında 4444 tane okuyamayan 11 - 21- 41 tane gibi rakamlar okuyup bir süre devam etsin. (Ama sayı verdiklerim lütfen hassas olsunlar.)
İç dünyamız içinde gündelik hayatımız içinde çok faydası var bu duanın. İnşallah faydasını sizde görürsünüz.

Canim sagol paylasimin için.. yalniz ben bu asamalari yapmadim isimleri okudum besmele çektim basladim okumaya.. :26: bilmiyordum
canım o aşamaları ben yaptığım için gerek yok sizin yapmanıza :)))).

canım 200 tanesini verebilir miyim yetiştiremezsem eksik kalsın istemem alacak arkadaş olmazsa yine de elimden geleni yapmaya çalışırım
200 tanesini ben okuyayım canım. Ama başka arkadaşlar sizlerden alamam, limitim bu kadar :))))).

Canim listenin son halini yollarmisin tekrar bi zahmet

Yarın iş yerinden yollarım canım :).

canım o aşamaları ben yaptığım için gerek yok sizin yapmanıza :)))).

200 tanesini ben okuyayım canım. Ama başka arkadaşlar sizlerden alamam, limitim bu kadar :))))).

Yarın iş yerinden yollarım canım :).

teşekkür ederim canım bendekileri bitirirsem msjlaşırız yine.eksikleri alırım o zaman .çok sağol.

merhaba kızlar
kısa bir süre siteye giremedim kalabalıklaşmış burası.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah bu site sayesinde sorununuzu en kısa zamanda halledersiniz.bizler halledebildiğimize göre sizlerde halledebilirsiniz.acıycak düşüncesini kafanızdan atmaya çalışın çünkü yok öyle bir acı.bu düşünceyle sıkıp kasarsanız acır haliyle.

teşekkürler canım msj yollamışsın ama ben yollayamıyorum henüz.ben izmirliyim ama evlilik için ankaraya geldim:(

100 mesajı doldurduktan sonra sen de özelden atabilirsin.niye sordum dersen benim de bi arkadaşım vardı senle aynı durumu paylaşan.ama izini kaybettim.birden acaba o olabilir misin diye düşündüm.
neyse canım hoşgeldin daha fazla erteleme...buradaki herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışır:))

canım 4 yıllık evliyim ilk yıl geçiştirdim henüz erken diye baktım 2.yıldayız ee çalışmıyorum da sanki evde olunca mecbursun doğurmaya anneme söyledim sonra ablamlara baktım ablamlarda da bu sorun varmış onlar daha kısa sürede halletmişler ama yardımcı olmuyolar işte yeterli olamıyolar bana:(sonra annemden babam öğrenmiş boşan geller başladı.benim kaynana yok öyle çok çocuk istedim ki bu derdim biter diye gittim kayınpedere bizim doktora gitmemiz gerek dedim belki bazıları ayıplar ama açık açık söylemedim sadece doktora gitmemiz gerek dedim çünkü eşim beni doktora götürmüyordu.sonuç ne oldu eşim baskın olmayan eşim baskın geldi ve bu sayede babası da öğrendi mi,doktora da gidemedim. sonra baktım oğlan tarafı çocuk mocuk sormuyo:)bi gün eltim dedi kız daha doğurmuyon mu ne yavaş çıktın diye ona da söyledim kurtuldum evet kötü oldu belki şimdi tüm aile biliyo ama kafam rahat ama hala onların ailesine ait hissetmiyorum ne yazık ki.tek dert memlekete gidince komşular onlar da olmuyo sanıyo gariplerim tedavi olun diyip duruyolar işte böyle biz zaten bu toplum yüzünden böyleyiz onlar ne der başkaları için yaşıyoruz sanki .ne zor allahım insanlar. evli birine hemen çocuk sorarlar. inan hala sıkılıyorum insanların yüzüne bakarken:(

merak etme canım herkes aynı durumdan müzdarip.bizim derdimiz bize yetmezmiş gibi bi de başkalarına gel de laf anlat.kağıda mı yazsak acaba aynı şeyleri tekrarlamak yerine:27::27: evlenirsin 1 ay geçer var mı bir şey derler,1 sene geçer düşünmüyor musunuz derler, 2 sene geçer ee vakti geldi derler:14: geçen seferde böyle bir olay geçti.kadını da daha yeni tanımıştım bana daha ne duruyorsun dedi.böyle insanın beyninden kaynar sular fışkırıyor:52: beyim bilir diye salladım:37:

Back
X