- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.121
2 yıllık evliyim. Sen?
1yıl odu canım kurtulaydık su dertten bi yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıllık evliyim. Sen?
evet canım yaa öyle bişey yapmamız gerekiyo ama yapacak cesaretli insan yok ne yazıkki ben msjları sildım canım msn adresinde gitti anlıcan
arkadaşlar bi yerde okuduğum makalede vajinismusun daha çok kontrolcü kadınlarda meydana geldiği yazıyordu. herşeyi kontrolü altında tutmak isteyen kadın vücuduna istem dışı birşey girmek istediği zaman kendini istemeden kasıyormuş. bu durum bazılarımızda olabilir mesela ben kendimle çok uyumlaştırdım evet kabul ediyorum çoğu durumda kontrolcüyüm:)
bir de eğitim düzeyi yüksek kadınlarda daha çok görülüyormuş. eğitim düzeyi düşük ve vücudunu yeterince tanımayan kadın bu stresi daha az yaşayıp daha kolay ilişkiye girebiliyormuş. tabiki bunların doğruluk payı ne kadar bilemiyoruz ama bana bir kısmı mantıklı geldi açıkçası..
arkadaşlar bi yerde okuduğum makalede vajinismusun daha çok kontrolcü kadınlarda meydana geldiği yazıyordu. herşeyi kontrolü altında tutmak isteyen kadın vücuduna istem dışı birşey girmek istediği zaman kendini istemeden kasıyormuş. bu durum bazılarımızda olabilir mesela ben kendimle çok uyumlaştırdım evet kabul ediyorum çoğu durumda kontrolcüyüm:)
bir de eğitim düzeyi yüksek kadınlarda daha çok görülüyormuş. eğitim düzeyi düşük ve vücudunu yeterince tanımayan kadın bu stresi daha az yaşayıp daha kolay ilişkiye girebiliyormuş. tabiki bunların doğruluk payı ne kadar bilemiyoruz ama bana bir kısmı mantıklı geldi açıkçası..
yoksun sen nerelerdesın......
Kontrol konusuna katiliyorum canim.. Bende öyleyim hersey kontrolum altinda olmasi gerekiyorrr :82::101:
aynen öyle o sevinçle ne yapacaklarını şaşırıyolar alışveriş filan yapın mesela hayır dedikleri her şeyi yapabiliyolar:)1 senelik evliliğimiz boyunca eşim hep sabırlı davrandı. bir defa bile yüzüme çarpmadı çok şükür. ama bazı deneme sonralarında yatağa yatar sırtını döner öylece kalırdı dakikalar boyunca. bende tabi sessiz gözyaşlarına boğulurdum. hiç bi zaman neden ben diye sorupta yaradana isyan etmedim ama isyan noktasına gelmemek için de çok katlandım. şimdi nasıl mıyız sorusuna gelince. eşimin gözlerinin parladığını görebiliyorum. eşime daha fazla hatta çook çok daha fazla nazımı geçirebiliyorum :) önceden böyle bi hakkım olduğunu bile düşünemiyordum. beynimize yerleşmiş ya bir kere kadınlık görevimi yerine getiremiyorum diye. sanki evliliğin tamamı bundan ibaretmiş gibi. kısacası 1 senenin acısını çıkartıyorum. bunu yenecek olan arkadaşlar o gün geldiğinde sonuna kadar acısını çıkartın şımarın nazlanın gayet eminim ki eşiniz o mutlulukla bir dediğinizi iki etmeyecektir :) avantajlarımız çok öyle değilmi. normalde çok sıradan bir durumken bize fazladan mutluluk getirebiliyo mesela![]()
canım çok güzel maşallah ilerlersin birazını almışın zaten...Sagol canim, artik hergün parmak egzersizi yapcam, bugün iki parmagim 2 cm falan girdi, belki bidakine daha fazla basarabilirim :)
Evet kendimi suclu hissettigim icin biseyde diyemiyorum, öyle kirildigimla kaliyorum
Sagol canim, biraz rahatladim yazilarinizi okuyunca...
canım yumurtlama günlerinde olabiliyomuş kasık ağrısı..kızlar 1haftadır inanılmaz kasık agrım var adet günümde degil ama neden olabilir sizce
aynı ben tıpkı ben :) beni anlatıyosunn senn yaaaaaa :)arkadaşlar bi yerde okuduğum makalede vajinismusun daha çok kontrolcü kadınlarda meydana geldiği yazıyordu. herşeyi kontrolü altında tutmak isteyen kadın vücuduna istem dışı birşey girmek istediği zaman kendini istemeden kasıyormuş. bu durum bazılarımızda olabilir mesela ben kendimle çok uyumlaştırdım evet kabul ediyorum çoğu durumda kontrolcüyüm:)
Tamam cnm benim 15 20 msj kaldi zaten dolmasina ben yazarim sanabende özel atamıyorum neyse artık sonra canım
nikinimi değiştirdin ? tahmin etmiştim ama.msj sayın yüze ulaşmamış.daha önce özel msj atıyordun.yani yüzü geçkindi.
o yüzden başkası sandım.
Benim cnmm sen naptiiin varmibi gelismee hayatinda umarim vardir cunkuhatirladigim kadariyla yenmemistin daha...[/QUOTE .!.:yok canım nerdeeeeee...herkes yenerde ben kalırım...
sen naptın ilerleyebildinmi ?
başarımın ana nedeni telkin. evde bir tane muhabbet kuşum var zamanla yanına bir eş bulduk 3 ay içinde çiftleştiler falan. ben kendime diyorum ki kuş bile becerdi lan sen niye yapamıcandişi kuşu bile kıskanmaya başlamıştım ya. yani her olayda kendimi telkin ettim sen de yaparsın senin neyin eksik bu kadar mı dayanıksızsın bak kuş bile yapıyo, 15 yaşındaki çocuk yapabiliyo, belgesel izliyorum kutup ayısı erkeğine cilveler yapıp neler yapıyo sanki herşey benim için bi ibretti ya. ve o gün gelip çattığında derin nefes alarak başarıcaksın dedim ve bitirdim. psikolog halt etmiş
umarım bu yaşadıklarımın bir kısmı sizi de motive ediyordur arkadaşlar.
yok canım nerdeeeeee...herkes yenerde ben kalırım...
sen naptın ilerleyebildinmi ?