- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.641
ay cnm bende öleyim 1 ağustosta tam üç sene olacak...hemen hemen aynıyız...ilk zamanlar bilmiyodm böle bi hastalığın olduğunu çok korktum ben yapamam.insanlar nasıl yapıyorlar dedim durdum yedim kendi kendimi..1.5 yıl sonra psikoloğa gittim anck cinsel terapist değildi bide nebileyim inanamadım ona 2 kere gittim bıraktım..sonra internetten kegel egzersizleri yaptım..tek parmak felan..sonra tekrar bıraktım..şimdi bi haftadır tekrar başladım..ikinci parmağı yaptım ve çalışıyorum..bu arada okadar çok yıprandım ki hiç kimseye sorunumu açamadım annem dahil yardım istemeyince kim nasıl bilecek seni...çocuk hastası biriyim evlendiğim günden beri çocuk çocuk daha hiç bişey yapamadım nasıl olcak çocuk...öle cnm ya benim durumum böle..
aynen kimseden yardım isteyemiyosun bende kimseye söylemedim burayı gecen sene buldum ama bırakmıstım cok pişmanım bıraktıgım için ben hiç doktora gitmedim bende cocuk istiyorum iş yenip bebek sahibi de oluruz cnm olmayacak diye bişey yok egzersiz yapmamız geekiyo bol bol