- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.101
slm kızlar ben vajinusmus kabusunu başaranlardanım...benim tedavi aşamam çok kötüydü.eski eşim ilk gece beni dövmüştü heycanlandığım için,evlendikten bir ay sonra zorla ilk ilişkiyi yaşadık daha sonra hiç olmadı ,sonra ben vajinusmus tedavisine başladım,aynı zaman da psikolojik destekde aldım.doktorum çok çok iiydi,tedavi görürken aynı zamanda eşimden hergün şiddet görüyor ve aldatılıyordum,tedaviyle tek başıma mücadele ettim,egzersizlerin eşle olan kısmına gelmek üzereyken eşimden ayrıldım,tedaviye 3 ay kadar ara verdim çok kötü zamanlar geçiriyordum,daha sonra tedaviye viblatörlerle devam ettim,2 yıl sonra yeniden evlendim,eşim çok anlayışlıydı beni çok idare etti şimdi çok şükür hiç bi sıkıntı yok evliliğimde cinselliğimde süper,ben bu acıları çekerken bu kadar şey yaşarken vajinusmusu atlattıysam herkes bunu yapabilir,ama eşinin anlayışlı olması en büyük faktör...
aman allahım sen ne güçlü bir kadınsın...çok güçlüsünnnnnnnnnnn...bu kadar sıkıntı çekse biri kandini hastanede bulur..helal olsun..o adamdan kurtulduğun içinde şükürler olsun...allah seni korusun....