o kadar yazmışsın artık sizi dinlememek hakka girmek olur.. kesinlikle uycam harfiyen... en erken perşembe gidebilirim dr ve derken ramazan zaten
ramazan ramazan uğraşıma bak yahu çarpılırmıyım dersiniz:):):)
bu arada ciddden uygulayacağım da dr a gitmeden kulak çöpü falan uygulamaya başlasam ... yalnız bir arkdş daha bairesindir dr alttan bakmaz deyince

yahut denediklerim ne eder birde o dert var... gerçi bir ara eşimle azcık ileri gidince ki ilk ve son kezdi çok hafif kan gelmişti ama belkide zar denenn o lanet şey belki girilmeye girilmeye :) tekrarr iyileşmiştir dermişim... yani cidden ciddi bir birliktelik olunmayınca .... bakalım
çok çok sağolun yapcam...
ınankı canım bır yandan yemek yıyıp eşime hızmet ederken bır yandan mesaj yazıyorum
sıl sıl yaz derken bazen yarım saatımı alıyor bır mesaj
( azcık daha duygu sömürüsü yapayımkı bunun hatrına bakarsın yenersın :) )
canım farkındasın dımı ramazna geldı ertele bayram geldı ertele
ıkı bayram arası ertele aa kurban bayramı ertele sonra yılbası derken ..
kendımden bılıyorum esıme hep boyle bahaneler ıle kacıyordum
persembe gıt ıste ne guzel doktora vajıde ne var ne yok desın :)
ve zar ınce bır tabaka falandegıl canım bır yuvarlak daıre dusun daırenın kenarlarında hafıf parcacıklar
nazıkce yaklasılınca ve sen kasmayınca kırmızı olayı bıle olmuyor ve yenıncede gıdıyor artık..
doktor gorsun baksın senın aynada baktıgından farklı bırsey yapmıcak bakıre oldugun ıcın herkangı bırsey sokup bakmıcak
arkadas onu demıstır sana yoksa bakıresın dıye muayene nıye olamıyasınkı :)
gordugu gıbı anlar zatı daha once gıtmısmı gıtmemısmı onemlı olan yapısal sorun olmaması
kımısı bılmeden vajılıyım sanıyor ama vajı yapısında sorun oldugundan ılıskı yasıyamıyor
doktor sonrasıda ıftar sonraları hafıften hafıften egsersıze baslarsın ?
bayrama taze gelın olarak gırmeyı ıstemezmısın uzerınden bu yükü atmayı ?
hala evde bazen zıplıyorum sevıncten kendı kendıme bagırıyorum sonra duygulanıp ağlıyorum
burdakı arkadaslar aklıma gelıyor duaya oturuyorum herkes yensın mutlu olsun yenınce hep bunu ıstıceksın
hayata borcsuz bakabılmek