- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.541
mrb canım
kendime nazar değdirdim sanırım bugun yine 1 cm kadar kalınlaştırıp deneyeyim dedim olmadı ya ilerlemiyor
( aynı aparatla ne kdr devam etmeliyim acaba gerçekten acele mi ediyorum ya ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar ozellikle de doktora gitmeye cesaret edemeyenler kendini vajinismus sananlar.. Benim bir arkadasim ilk evlendiginde bir ay iliskiye girememisti esiyle.Vajinismus oldugunu saniyorlardi. Gittigi bir iki doktor krem jel filan vermisler ama yine etkili olmamisti. Sonra baska bir doktora gitti ve o doktor zarinin yuzeyel oldugunu bu yuzden iliskinin gerceklesmedigini isterlerse zari alabilecegini soylemisti. Arkadasimin esi istememis zarin alinmasini. Bir gayretle bunu astilar. Yani siz de bir kez doktora bir gidin bi sorun nedir ogrenin yani. Bunda korkulacak birsey yok.Sorunu tam olarak anlarsaniz cozum de o derece kolaylasiyor. Mesela ben iki yil doktora gidemedim, gerci ben Turkiye de yasamiyorum sigortamiz yok burda saglik cok pahali ondan dolayi gidemedim ama Turkiyeye geldigimde hemen gittim doktora sorun nedir ogrenmek icin. Anatomik bir sorun olmadigini ogrendim simdi konuya daha iyi odaklanabiliyorum.Daha dogrusu cozume odaklanabiliyorum...
sevgili arkadaşlar bu akşam bu kabus bitti...okadar mutluyum ki anlatamam...acı yok, kan yok...bana acıyack kanamam olacak diyenlerin allah belasını versin diyorm başka bir şey demiyorm..kusura bakmayın arkadaşlar ama öle...ne ağlama krizleri ne psikolojik bunalımlar yaşadım 3 yıl...anlatamam..1 ağustos evlilik yıl dönümüm...allaha şükürler olsun ki kk buldum...buradaki çok değerli arkadaşlarla tanıştım...ilk olarak tanıştığım çileklipuding arkadaşa elvan'a herkese teşekkür ediyrm kısacası...kime msj yazsn derdini anlatsn sana destek olur buradaki arkadaşlar allah hepsinden razı olsun...sela1 dünkü msj için saol desteğin olmazsa yapamazdım cnm...şimdi alışma aşamasına geçcm..üstte deniyrm hala..bilmiyrm be altayken yapabilir miyim...inş her şeyi atlatacm...arkadaşlar ramazn geliyor hadi bi gayret...buraya üye olurken tek parmak çalışıyrdm 2 parmağı almayı bile hayal edemezken 3 parmağı bile yaptım kısa sürede..ramazana kadar yapamam dedim oldu..bu arada 2 haftadır buradayım belki biraz daha fazla..gayret arkadaşlar inş herkes kurtulck...sabah namazına kalkıp dua ettiğim şu vakitlerde dayanamayıp buraya koştum..sevincimi paylaşmak için...sabah ezanalrının hürmetine allah herkesin duaalrını kabul eder inş....
Canım çok zor bir dönemden geçiyorum, psikolojim pert durumda. pazar günü yataktan çıkmadım. işyerinde problemler yaşıyorum.
Neyseki bir iki gündür fena değilim, ara ara kim ne yapmış okuyorum. Sen ne yaptın? Döndün mü tatilden?
canım meraba hamileliğinle alakalı bişey sorcaktım gebeliğin 5. haftasında göğüs ağrısı hissetmişmiydin
TEFRİCİYE okuyoruz canım, almak istersen sayı verebilirsin...
canım çok özverilisin, duygulanıyorum vallaama sessizcekimsesizceninki yetişsin diye bir sonraki perşembeye attım, yine serbest dua ederiz, kim içinden ne okursa farketmez, listedeki arkadaşları sayarız yine
.
bekaret bozulmuyor ama esnediği için kan gelmeyebiliyor, kafana çok takma o meseleyi, hayatınızın düzene oturması daha önemli. birçok kişi öyle düşündü burda ama eşleri sorun etmedi, en baştan eşinle konuşursun bu konuyu, sorun etmiyorsa önemli olan vajiyi yenmek , bir iki damla kan görmek değil. Dikkat edersen sana canım demiyom
Hadi bakalım bismillah de başla, senide gelin edelim :123:.
Canım 26/07/2012 perşembe gününe yazdıkgulsevdam için 600 aldığım tefriciyeyi bitirdim. başka ne zamana dağıttınız arkadaşlar yakın tarih olmasın gözlerim acıyo şu an :)
Kesinlikle uygulamaları yapmaktayım...kegel egzersizlerini yapıyorum... o müthiş tanışmayı da gerçekleştirdimvaji ile:)
sonra dün kulak çöpünün girişini o sonsuzluğuda keşfettim...
bugün egzersizler ve 2 kulak çöpü serçe parmağı kalınlığında bir apart sonra azcık daha kalın bir apart yaptım ve uzunda azcık ve işaret parmağımıda son boğumuna kadar girişini gördüm yaptım....sence nasıl gidiyorum....
Sağol canım, şuan anlatsam 6 saat sürer (abartıyorum da uzun biraz :) düzelir inşallah sabrediyorum sadeceCanım, hayırdır, neyin var? Sıkma canını, düzelir inşallah...
ii de nasıl yapılıyor peki bu egzersizler anlatabilirmisiniz?
sevgili arkadaşlar bu akşam bu kabus bitti...okadar mutluyum ki anlatamam...acı yok, kan yok...bana acıyack kanamam olacak diyenlerin allah belasını versin diyorm başka bir şey demiyorm..kusura bakmayın arkadaşlar ama öle...ne ağlama krizleri ne psikolojik bunalımlar yaşadım 3 yıl...anlatamam..1 ağustos evlilik yıl dönümüm...allaha şükürler olsun ki kk buldum...buradaki çok değerli arkadaşlarla tanıştım...ilk olarak tanıştığım çileklipuding arkadaşa elvan'a herkese teşekkür ediyrm kısacası...kime msj yazsn derdini anlatsn sana destek olur buradaki arkadaşlar allah hepsinden razı olsun...sela1 dünkü msj için saol desteğin olmazsa yapamazdım cnm...şimdi alışma aşamasına geçcm..üstte deniyrm hala..bilmiyrm be altayken yapabilir miyim...inş her şeyi atlatacm...arkadaşlar ramazn geliyor hadi bi gayret...buraya üye olurken tek parmak çalışıyrdm 2 parmağı almayı bile hayal edemezken 3 parmağı bile yaptım kısa sürede..ramazana kadar yapamam dedim oldu..bu arada 2 haftadır buradayım belki biraz daha fazla..gayret arkadaşlar inş herkes kurtulck...sabah namazına kalkıp dua ettiğim şu vakitlerde dayanamayıp buraya koştum..sevincimi paylaşmak için...sabah ezanalrının hürmetine allah herkesin duaalrını kabul eder inş....
ben işyerindeyim, yazamıyorum uzun uzun , akşama yazarım yada arkadaşlar sana yardımcı olur birazdan.
mrb canımkendime nazar değdirdim sanırım bugun yine 1 cm kadar kalınlaştırıp deneyeyim dedim olmadı ya ilerlemiyor
( aynı aparatla ne kdr devam etmeliyim acaba gerçekten acele mi ediyorum ya ?
üzülme sakin. olur öyle, olmasi cok normal.
her zaman en son biraktigin boydan basla, biraz bekletip büyüt. öyle daha rahat edersin. bu isin tam kurali susu busu yok, kisiden kisiye degisiyor. ben ilk basta 5.5 cm ile basladim, 1 hafta onunla ugrastim. bekletmeyi vb. de bilmiyordum. sonra sela bekletip boy büyütmeyi ögretti bana ondan sonra 5 gün icinde 11 cmye ciktim. yavas yavas ama uzun egzersizlerle. mesela 10 cm yaptigim gün 4 saat calismistim. 5.5 cm ile baslayip 1 saat, 8 cm ile 1 saat, 9 cm ile 1 saat, 11 cm ile 1 saat.
10 dk da olurdu belki, bunun limiti yok. ama her gün en az 30 dk =)
biraz mola ver, sonra izmir marsiyla seni egzersize yollan.![]()
ya dün çok mutluydum bugün aynı aparatımı yaptım ilk sonra sadece 1 cm kalınlaştırıp denemek istedim cok zorlandım jel yok belki ondan belki tahriş ettim bilmiyorum. ayrıca p..s bir türlü olmayacakmış gibi geliyor. bu duygu değişimlerinden bıktım ya bi gün umutlanıyorum bi gün karamsarlık bitseydi şu kaosen iyisi jelsiz denemeyeyim bir daha.
ya dün çok mutluydum bugün aynı aparatımı yaptım ilk sonra sadece 1 cm kalınlaştırıp denemek istedim cok zorlandım jel yok belki ondan belki tahriş ettim bilmiyorum. ayrıca p..s bir türlü olmayacakmış gibi geliyor. bu duygu değişimlerinden bıktım ya bi gün umutlanıyorum bi gün karamsarlık bitseydi şu kaosen iyisi jelsiz denemeyeyim bir daha.