- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.661
oke tamamdır düzeltme için teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaaaaaaaaa sorma ne hallere geldik :)) dün bi heyecan egzersize başladım ama en son pe... 3te birini aldıktan sonra hiç egzersiz bile yapamadım rahat 2buçuk hafta olmuştur canım dün eve gittim aceleyle bi ortalığı toparladım hemen egzersize oturduk... ilk 9.5 cmle başladım sonra 10cm sonra 10.5cm... 11.5i denemeye cesaretim geldi önce olmadı... tekrar geriye döndüm 10.5i yaptım yine denedim yine denedim anam yavaş yavaş itince olduhönk diye kaldım orada... insanın kendine güvenmesi ve cesaret özelliklede dualarla ayakta kalmamız ne önemliymiş onu anladım... hiç içimden çıkarasım gelmedi belki tekrar girmez diye korktum... birkaç kez git gel yaptımama nasıl heyecanlıydım anlatamam... sonra bi cesaret çırakıp 2 kez daha aldım sonra içim rahatladı... sonra bi duş aldım hazırlandım kız yatak örtüsünü bile çeyizimden çıkardım yeni serdim özel olsun diye... ama hevesim kursağımda kaldı... ya eşimede hak veriyorum kaç zamandır o da istiyor ama benim nerdeyse her gün kanamam olduğu için yanıma yaklaşamıyor garibim... bugünde öyle sandı yaklaşamadı
(( bana sen yat ben daha yatmıycam dedi kıvrıldım kanepeye uzandım yanına... ama sabaha kadar ne rüyalar gördüm bir ben bilirim... bi an reddedilmiş gibi hissettim kendimi ve gerçekten erkeklerin nasıl duygular yaşadığını anlamış oldum... çok zor beeeee...bide egzersizden özellikle bahsetmedimki neme lazım bizdede elim sen sendromu yaşamayualım doğal olsun diye... utandım derken kaldım öööööle ortada
sağol canımmmmmmmmmmmmmm aslında hep ertelemek bizim sorunumuz varya... birde kendine güven ve cesaret... ah bi kendimize güvensek dağları deleriz de... iş o işe gelince püsüşüp kalıyoruz ne yazıkki ama artık cesaretim geldi uzatmalardayım... bir kaç güne yazarım ALLAH ım izin verirse... demirbaşlığım son bulacak inşaallah![]()
bulsun demirbaşlık sonnn!!! :)))) şiir yazıyom ya, devrik cümle kurdum seninçün :)) çok sevindim senin adına. bugün yarın haberini alıcaz inşallah. epeydir takip ediyorum ama kaç yıllık evli olduğunu görmedim hiç, kaç yıl olmuştu??
Hmm kizlik zari denen sey incecik bir zar, ve vajen girisinin biraz ilerisinde nasil desem böyle dantel gibi bir sey. Ya daire ya da hilal seklinde. Ortasi bosluk. Kapali bir perde degil. Egzersiz yaparken orayi esnetiyoruz. Bir cogumuzda kanama olmadi. Cünkü esnettik. Ama olanlar da var. Kanama dedigimiz de bir iki damla pembemsi kan ya da akinti. Bu konu güvenle ilgili olabilecegi icin yorum yapmiyorum, kimi insan takiyor ve fakat vajinismusla gecen evlilik yaninda aslinda cok önemsiz kaliyor. Esini bu konuda bilgilendirebilirsin. Bu senin kararin.
selamlar
bi süredir daha dogrusu vajinismus olduğuma ikna olduğumdan beridirtakip ediyorum forumu ve sonunda yazabiliyorum da. hikayem farklı değil birkaç farklı doktor, kabullenmeme, farklı bahaneler, boşanma ve eski eşle tekrar evlenme süreçlerinden sonra sitede tavsiye edilen egzersizler, umutlanma, hayal kırıklıkları, denemeler ve denemeler..egzersizler boyunca tam p.s boyutu olmasada daha ufak aparatları zarın içinden geçirebildiğim ve aslında içime birşeyler girmesine dair ya da başka korkularım olmadığını ve aslında kasılmadığımı farkettikten sonra yine vajinismus değil de 4 doktordan sadece birinin söylediği "zarın yapısı biraz farklı, biraz daha zor yırtılacak cinsten" yorumuna inanmaya başlama.
dün olan son denemede ise çok acı, ve ardından gelen hafif kanama.
acaba bi doktora daha görünmeli miyim?
günaydın kızlarrrrrrrrr... beennnn şeyyyyyyyyyyyy ııııııııııı herhalde galiba sanırsam dün egzersiz yaparken 11.5cm i alabildim:44:
ama eşim yorgun geldi kendimide hazırlamıştım çok heyecanlıydım olur diye... baktım yorgun olunca bişey diyemedim... deneyelim desem belki olmaz diye demedim:26: bide utandımçok heyecanlıydım ama kursağımda kaldı sabaha kadarda kötü kötü rüyalar gördüm ben kocamı çok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa...
![]()
örtmenimmm sabah uyandm regl başlamamış gidip jel ve mezura aldık şimdi 7 cm en 8 cm uzunluk içmde =) hafif yanma oldu girerken jel farklı belki ondan bilmiyorum ama 15 dk beklycem böyle![]()
oooh yandan yandançok sevindim, harikasın. herkes azmini örnek alsın. her türlü koşulda itinayla egzersiz yapılır
dayanabiliyorsan daha da uzun beklet. çok faydasını göreceksin. bitirirken de hep ıkınarak çıkartıp geri it. böylece gitgele alış, sonrasında elinle çekip iterek gitgel de yaparsın. ramazan girmeden seni bir gelin edeydik, valla süper olur, hızın çok iyi cumaya 10cm e gelmiş olursun sankim. hadi bakalım kolay gelsin, bir acayip zor yarış![]()
selamlar
bi süredir daha dogrusu vajinismus olduğuma ikna olduğumdan beridirtakip ediyorum forumu ve sonunda yazabiliyorum da. hikayem farklı değil birkaç farklı doktor, kabullenmeme, farklı bahaneler, boşanma ve eski eşle tekrar evlenme süreçlerinden sonra sitede tavsiye edilen egzersizler, umutlanma, hayal kırıklıkları, denemeler ve denemeler..egzersizler boyunca tam p.s boyutu olmasada daha ufak aparatları zarın içinden geçirebildiğim ve aslında içime birşeyler girmesine dair ya da başka korkularım olmadığını ve aslında kasılmadığımı farkettikten sonra yine vajinismus değil de 4 doktordan sadece birinin söylediği "zarın yapısı biraz farklı, biraz daha zor yırtılacak cinsten" yorumuna inanmaya başlama.
dün olan son denemede ise çok acı, ve ardından gelen hafif kanama.
acaba bi doktora daha görünmeli miyim?
valla eşimin o çocuk gibi küsmelerindense her türlü acıya razıyım oyuncağı alınmış bebek gibi dudakları büzüyor olmayınca. artık uzasın istemiyorum. en fazla 20 kez git gel yapabildim yine tahriş etmekten korkuyorum bugün son denememde sondan 1 önceki aparatımı denemeye çalıştım 9 cm kadardı en son denediğim ama sadece ucu oldu 3 cm kadar girdi fazlasını alamadım. en büyüğü 12 cm. 4 farklı aparat yaptım cumaya kadar 12 ye geçmeye çalışacağım.
Aykurtcum artık sen fınısh bılıyorsun dımı :)
sevdıgın bırıcık kocanla artık senı bır gerdeğe gönderebılsek nasıl olur canım :)
esıne soyle kendını yormasın bugun dınc gelsın bakimmm eve :)
kotu ruyalar bılıncaltındna kaynaklanıyor salla gıtsın canım sen egsersızdekı basarına odaklan ve sonuca inşallahh![]()
ay egzersizi bitirdik, şimdi de utanmaktan gerdeğe giremiyoruz :)))) allah iyiliğini versinallah muhabbetinizi bozmasın. kocaya çaktırmadan deneyiver sen, gel de halayını çekek gari. hadi gariiii
![]()
bırrrraaavvoooo, diyorum başka bir şey demiyorumbenim eşim de aynıydı merak etme. bunların hepsi mızmız. sen bunu kendin için yapıyorsun eşin için değil. sağlıklı bir kadın olacaksın inşallah.
12cm süper bir ölçü onu yapabilirsen harika olur. ben kendime 10cm hedef koymuştum, daha büyüğünü gözüm kesmedi yapamam diye, 10cm yaparsam mikiyi de yaparım dedim, beynimi buna şartladım ve öyle oldu10cm rahat olursa sende, deneme yapabilirsin. deneme başarısız olursa 11-12 diye devam edersin. unutma her zaman moralimiz yüksek, hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmak yok.
yarın regl başlamazsa 9 u tekrar deneyeceğim taktım kafaya olacak olacak başka yolu yok bekle bekle nereye kadar. 12 den bende emin değilim ama bi heves aparat dolduruyorum evi işte![]()
12yi rafa kaldir, kosullama kendini. max. 10 cm bu is icin yeterli cünkü aparatlar sert, sert olduklari icin aslinda daha zor. kücük boyu bekletip 9'a gecilk basta minik yanma olabilir, bekle sevdigin bir sarkiyi söyle, nakarata gelmeden hehe yanma sizi vb. gecer zaten.
![]()