Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sizde nasıl durarak yapmam gerektiğini yoksa henüz benim vaktime daha var mı oldğnu yazarsanız sevinirim... iyi günler diliyorum hoşçakalın sağlıcakla kalın Allaha emanet olun

teşekkür ederim canım. dikkat etmeye çalışıyorum antibiyotiğe de başladım bakalım 3 ay sonra tekrar test yapılacak. o zamana kadar yiyeceklere dikkat etmem gerek.. inşallah sonrasında da sağlıklı bir bebeğim olur.. Allah kimseye yaşatmasın bu derdi içinde de bana..

geçmiş olsun canm Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin bol bol dua et yaradanın merhameti sonsuzdur

kızlarr hayırlı ramazanlarr mubarek olsun hepımıze bu ay..hepımız bırbırımız ıcın dua edelım zaten edıyoruz bu ay daha da cok edelım vajınusmuslular vajıyı yensın bebıs ısteyenlere bebıs dusuk yapannlara kurtaj olanlara saglık ve zamanında hayırlı bebısler ve de aılelerımze huzur mutluluk sadakat ıcın nazarlardan korunmak ıcın :)

Ya ben dr gittim aparatla yapiom ama esimle yapamiom :( o daha cok moralm bozuo

canım acele davranmayacaksın... beynin kabullenmesi bazen uxzun sürebiliyor... ama ertelemeyeceksinde sen üstüne gittikçe beyin kabullenmek zorunda kalıyor... canım aparatlarla biraz daha dene ozaman kaç cm alabiliyorsun şu an?

artık bir bebeğim yok... dularınızı eksik etmeyin...

canım ya. tek cumle yazdın sızlattın ıcımızı. Allah yardımcın olsun. saglığına kavusup yenıden anne olacaksın buna ınan. en onemlısı kendıne ıyı bak bedenen ve ruhen. sen ıyı ol kı, bebeklerın sana gelsın. Allah soylettı bak bır degıl bırcok bebegın olacak inşaallah

artık bir bebeğim yok... dularınızı eksik etmeyin...

canımmmmmmm... ALLAH ım yardımcın olsun içindeki sıkıntıları alsın bitanem... Rabbim herşeyin en güzelini bilir seninde içindeki üzüntüyü sıkıntıyı görüyor biliyor canım senin bu durumu istemediğini de biliyor... inşaallah daha büssürü bebişlerin olacak kuzum.... şimdi şöyle birşey demek istiyorum ama lütfen lafımı yanlış anlama... söyleyemiyorumda ama... ALLAH ım kimsenin başına gelmesin de doğarken ölse... yada kokusunu hissedip gülücüklerini kahkahalarını gördükten sonra kaybetsen... yada büyüyüp yetiştirdikten sonra kötü bi şekilde kaybetsen daha mı iyi olurdu... bu sözleri söylemek çok zor benim için ama veren de ALLAH ım alan da kuzum.... zaten bizim değiller... Rabbim bir hediye vermek istedi sana ama şimdi zamanı değilmiş... ALLAH ım en kısa sürede yeni mutluluklar versin inşaallah sana kuzum... geçen sene burdaki arkadaşlardan birisi hamile kalmıştı çok seviniyordu ama bir ay sonra bebeğini düşürdü.... okadar üzüldükü... ama Rabbim kısmet etti olmayacak oldu 3 hafta sonra tekrar hamile kaldık hepimiz okadar şaşırdıkki... seninde kısmetin ne zamansa o zaman şaşırtacak seni Rabbim canım lütfen sağlığına dikkat et emi gülüm dualarımız seninle canım...

canım inan bu üzüntümün arasında sevindim gülümsettin beni.. çok mutlu oldum senin adına.. Allah başka dert tasa vermesin...

aminn gülüm benim ne kadar tatlısın sen bu üzüntünün arasında benim mutluluğumu paylaşacak kadar iyi bir yüreğin var. Rabbim sana senin yüreğin kadar güzel bebişler nasip etsin balımmm... ALLAH ım senden razı olsun canım benim için ferahlık dolsun inşaallah bu razaman gününde canımm...

canmmm tebrik ederimmmmm kurtuldunnnnn darısı diğer arkadaşlarımaaa inşaallahhh hadii kızlarr egzersizeee sizde kurtulunn:64::64:

sağol canım benim... ben sana dedim dedim önce sen sonra ben arkandan gelirim diye... amnnn herşey kısmet tatlım dünmüş zamanı ve oldu yaşadım ALLAH ım razı olsun senden canım... ALLAH ım herkesi kurtarsın bu dertten ve başka dert vermesin... özellikle dermansız dert vermesin Rabbim...

tebrik ediyorum kizlar sizi Allah baska dert sıkıntı vermesin insallahh... en kisa sürede alismanizi diliyorumm... baska yenen arkadaslar varsa onlarida tebrik ederimmm...

sağol canım ALLAH ım razı olsun senden... senin hastalığın nasıl oldu tatlım düzeldimi biraz daha?

kegelleri yapyom;)
çok süre olmadı açıkcası başlayalı kulak çöpü sonra 1 kat havlu sarılı kulak çöpü

sonra daha kalını daha kalını derken allık fırçası boyutu sonra
allık fırçası 1 kat havlu ve boyuttta da 8cm kesin 10
ve 11 de ince olursa:( ama ben şöle bir deneyim dedim ramazan öncesi gerçek aparatla :D:D:D:D

olmadı yahu duruşumu ayarlayamadım.... gittim banyoda aparatlarla yaptım geldim p...s le yokkkkkk çünkü oturup açyon aynaya ve cidden aparatları aşağı ittiryon midene doğru gelmiyor ama öle üstte duruşda ters yönde olyor bence:D:D:D

yani bende yatma modunda yapcam galiba tabi yenersem :D:D:D

sen aparatın çevresini hiç ölçtün mü? verdiğin ölçüler uzunluk mu? önemli olan uzunluk değil aparatın çevresi. minimum 10cm olmadan deneme yapmıyoruz biz. daha çok yenisin kendini hiç alıştırmadan deneme yaptın, bak şimdi de hayal kırıklığı yaşıyorsun, egzersizi bırakma modundasın. :20::20::20::20: akşamları egzersizini aksatma, düzenli yaparsan bayrama kalmaz yenersin. bu kadar umutsuz da olma, baya çabuk ilerlemişsin çünkü.

bağırsak meselesine gelince, o benim de sorunum. okuduğum kitapta onun da bir vajinismus semptomu olduğu yazıyordu. yani vücudun koruma mekanizmalarından biri, streslenip gerildiğin için gaz oluşup sıkıştırmaya başlıyor. ilk başlarda bana çok sorun çıkardı bu, şimdilerde hafifledi diyebilirim. hala tam geçmedi, ne zaman o işe başlasak karnım oluyor davul, bu sefer onun için kasıyorum kendimi. dediğin gibi garç gurç sesler geliyor içerden :52::52::52::52::52: zamanla azaldı ama sıfıra inmedi. ilişkiye tam alışmadım ondan heralde. o sesler başladığında seni de yenicem kes sesini de, dikkatini oraya verme. zamanla azalacak.

herkesin ramazanı mübarek olsun... ALLAH ağız tadıyla oruçlarımızı tutmayı nasip eylesin amin....

heyyyy okuyunca cvb veririsinz oruçlu oruçlu kegel egzersizi kas bırak kas bırak yani;) yapılmazmı yani orocu bozmayayım

sağol canım hepimizin ramazanı mübarek olsun inşaALLAH bence kegelde herhangi bir sorun yok... elimizi açıp kapamak gibi düşünüyorum kaslarımızı çalıştırmayı öğreniyoruz kuzum rahat ol bence...

yahu bacım ne dolmaz 100 msjmış dolmadıki msjna cvb yazayım artık bugün doluveriri. o yüzden bende burdan yazyorum..

evet haklısın sanırım çok hızlı denemeye geçtiğimden hüsrana uğradım sabırla denemm gerek yine artık ramazan ramazan inşlh sorunsuzca yeneriz inşlh ... görüşürüz kib

egzersizi bu ara ihmal ettim.. doktora da gitmek istemiyorum fakat mecburen gidicem galiba.. yapamadıkça insanın bütün hevesi gidiyo, hep kaçıyo sanki.. allahım ben kimi kınadımda başıma bu geldi.. çok zor bi durum allah bu derdi çeken herkesi tezz vakitte kurtarsın :(

canım bnm kınamakla ne alkası var...Allahım tez zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın hepimizi....(amin)

sizde nasıl durarak yapmam gerektiğini yoksa henüz benim vaktime daha var mı oldğnu yazarsanız sevinirim... iyi günler diliyorum hoşçakalın sağlıcakla kalın Allaha emanet olun

canım bence daha var sana... ama üzülesin diye değil pe..i alamadığın için kendini üzmene gerek yok bunu bilesin diye söylüyorum... genelde arkadaşlar 10 cm de yeniyor... ha ben 11.5da yendim.. bazıları da 9 de yeniyor... vücut yapısı kuzum... ama bence acele etme aparatlara alış... zorlanmazsın ozaman kuzum... ben altta kesin yapamam diyordum hep üstte olacakmış gibi geldi ama altta daha rahattım ve altta yendim.. kişiden kişiye değişiyor onu sen deneyimlemelisin canım

sen aparatın çevresini hiç ölçtün mü? verdiğin ölçüler uzunluk mu? önemli olan uzunluk değil aparatın çevresi. minimum 10cm olmadan deneme yapmıyoruz biz. daha çok yenisin kendini hiç alıştırmadan deneme yaptın, bak şimdi de hayal kırıklığı yaşıyorsun, egzersizi bırakma modundasın. :20::20::20::20: akşamları egzersizini aksatma, düzenli yaparsan bayrama kalmaz yenersin. bu kadar umutsuz da olma, baya çabuk ilerlemişsin çünkü.

bağırsak meselesine gelince, o benim de sorunum. okuduğum kitapta onun da bir vajinismus semptomu olduğu yazıyordu. yani vücudun koruma mekanizmalarından biri, streslenip gerildiğin için gaz oluşup sıkıştırmaya başlıyor. ilk başlarda bana çok sorun çıkardı bu, şimdilerde hafifledi diyebilirim. hala tam geçmedi, ne zaman o işe başlasak karnım oluyor davul, bu sefer onun için kasıyorum kendimi. dediğin gibi garç gurç sesler geliyor içerden :52::52::52::52::52: zamanla azaldı ama sıfıra inmedi. ilişkiye tam alışmadım ondan heralde. o sesler başladığında seni de yenicem kes sesini de, dikkatini oraya verme. zamanla azalacak.

yaaa doğru hızlı edim dedim ondan ama yok yok bende cidden gelişme var.. benki bacağmı bile o boyutta ayıramayan ben şimdi içime yabancı cisimler almakta.... ;)

haklısın boyutu yavaş yavaş gideyim çok haklısın... karın bağırsak meseleside solda sıfır kalır hesabı... ama insan tereddüt ediyor yanlış şekildemi yapyor diye aydınlattığın için teşekkürler hoşçakal

Back
X