Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canm 3 ay olucak bıkac gun sonra.yendıgımın ılk gunu hamıle kaldım..)allh herkeze bu mutlulugu tattırsın ıns.sen inci özmen ne kadrlık evlsın yendınmı vajıyı

Canm ya ne guzel bi hediye olms sana o kadar sabrin sonunu rabbim hemencik taclandirmis :)ayyy bende anne olmak istiyorm ya.ben 1.5yil olcak evleneli herseyi denedm dr hipnoz hacihoca vs vs.en son suleyman beye gittim yaptiklarma inanamadm ama gel gorki esimle yapamadm 4aparat verdi 3no rahatim gayet iyi aliorum 4zorlanarak aliorum ama artk bitsn istiorum dua et tatlim bizlere artk sen anne adayisin kabul eder rabbim hamile duasiniayyy ne guzel olms ya yap ve hamile kal bende istiyorm bende bende...

Canm ya ne guzel bi hediye olms sana o kadar sabrin sonunu rabbim hemencik taclandirmis :)ayyy bende anne olmak istiyorm ya.ben 1.5yil olcak evleneli herseyi denedm dr hipnoz hacihoca vs vs.en son suleyman beye gittim yaptiklarma inanamadm ama gel gorki esimle yapamadm 4aparat verdi 3no rahatim gayet iyi aliorum 4zorlanarak aliorum ama artk bitsn istiorum dua et tatlim bizlere artk sen anne adayisin kabul eder rabbim hamile duasiniayyy ne guzel olms ya yap ve hamile kal bende istiyorm bende bende...

evt canm hayatımda almıs oldugum en guzellllll hedıye bu olsa gerek.ya yok be canm hacı hoca hıpnoz falan yazmısın ya onlar bos ınan bana.bunu yenmek sadece senınn elınde.ben afedersın ama oraya bakamıyodum bıle ayna karsımda bakamıyodum.midem almıyodu.bayılacakmısım gıbı oluyodum dusun artık nerden nereye .1 hafta ıcınde yendım.canımmmmm 3 nolu aparat demısın ya o orta parmak kalınlıgında varmı.?

canmmm 11 cm falan olsun.oyle eş denenmesıne gec derım.bende yenenelı 3 ay oldu .bende sabırsız davranıp hemen denıyodum olmuyodu hayal kırıklıgı yasıyoduk.o yuzden bıraz daha sabır ılerlet oyle es denemesıne gec ınan nasıl oldugunu hıc anlamıcaksın bıle bana guven bu lafımıda unutma.))) ama bıde şu var onu da soylım eş denenesı yapıcaksan ılk once aparatınla calıs oyle penısı cok rahat alırsın.gırdımı dıyede eşıne sorar sorar durursun cunku ne acı var ne bısey.rahat ol yeter.ama ben 7 bucuk cm le denemek basarmak ıstıyorum dıyosan dedıgım gıbı once aparatla çalıs 1 ,2 dk ıcınde beklet hemen penısı al.oyle dene unutma bak bı oyle yap allh razı olsun senden dıceksın guven bana:)

canım ya yazdıkların o kadar içten o kadr samimi geldi ki seni dinlemeemek mümkün değil....burdaki herkes gerçekten çok yardmsever ya:)))) sizlere güveniorm...tbrk ederim cnm hamileymişsn...Alllahım sana sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler nsp etsn...

evt canm hayatımda almıs oldugum en guzellllll hedıye bu olsa gerek.ya yok be canm hacı hoca hıpnoz falan yazmısın ya onlar bos ınan bana.bunu yenmek sadece senınn elınde.ben afedersın ama oraya bakamıyodum bıle ayna karsımda bakamıyodum.midem almıyodu.bayılacakmısım gıbı oluyodum dusun artık nerden nereye .1 hafta ıcınde yendım.canımmmmm 3 nolu aparat demısın ya o orta parmak kalınlıgında varmı.?

Daha kalin canm olcmeddim hocaya sordugumda bosver demisti sadece gittikce 2cm genislio dedi bana 4numarada zorlaniyorm baya uzun ve genis ama yapicam helede senin gibi ornekler oldukca iyce heves ediom :) dur bi olcum metreyle :)))))

Daha kalin canm olcmeddim hocaya sordugumda bosver demisti sadece gittikce 2cm genislio dedi bana 4numarada zorlaniyorm baya uzun ve genis ama yapicam helede senin gibi ornekler oldukca iyce heves ediom :) dur bi olcum metreyle :)))))

3numarali aparat 10 cm 4nolu 11 kalinlik,14 boy :)))))iyi mi iyimiyim ben su dort noyu pratiklestiriyim biraz ya :)

canımmmmmmm... ALLAH ım yardımcın olsun içindeki sıkıntıları alsın bitanem... Rabbim herşeyin en güzelini bilir seninde içindeki üzüntüyü sıkıntıyı görüyor biliyor canım senin bu durumu istemediğini de biliyor... inşaallah daha büssürü bebişlerin olacak kuzum.... şimdi şöyle birşey demek istiyorum ama lütfen lafımı yanlış anlama... söyleyemiyorumda ama... ALLAH ım kimsenin başına gelmesin de doğarken ölse... yada kokusunu hissedip gülücüklerini kahkahalarını gördükten sonra kaybetsen... yada büyüyüp yetiştirdikten sonra kötü bi şekilde kaybetsen daha mı iyi olurdu... bu sözleri söylemek çok zor benim için ama veren de ALLAH ım alan da kuzum.... zaten bizim değiller... Rabbim bir hediye vermek istedi sana ama şimdi zamanı değilmiş... ALLAH ım en kısa sürede yeni mutluluklar versin inşaallah sana kuzum... geçen sene burdaki arkadaşlardan birisi hamile kalmıştı çok seviniyordu ama bir ay sonra bebeğini düşürdü.... okadar üzüldükü... ama Rabbim kısmet etti olmayacak oldu 3 hafta sonra tekrar hamile kaldık hepimiz okadar şaşırdıkki... seninde kısmetin ne zamansa o zaman şaşırtacak seni Rabbim canım lütfen sağlığına dikkat et emi gülüm dualarımız seninle canım...
canım çok sağol desteğin için... amin inşallah.. şimdilik düşünemiyorum bebek hatta yine aynı şeyler yaşayacağım korkusu başladı hayırlısı ne zamansa o zaman versin Allah...

arkadaşlar ben içime 7,5 cm kalınlığında aparat aldım..sonra p...si denedim olmadı...ne yapmam lazım...7,5 dan sonra kaç cm denemem lazım...
egzersiz aşamasında pe..s denemesi yapmayın bence.. doktorların tavsiyesi de bu yönde. en azından 10 cm e kadar deneme yapmayın. 7,5 cm den sonra 8 cm sonra 8,5 cm .. yarım yarım artırırsanız zorlanmazsınız..

3numarali aparat 10 cm 4nolu 11 kalinlik,14 boy :)))))iyi mi iyimiyim ben su dort noyu pratiklestiriyim biraz ya :)

Caniİm bitirmissin sen olayi 10 cm yapabiliosun dahaa neee iyice alis sonra esinle dene canim denemeden once egzersi yap esin geldiginde aparati cikar ve hemen penisi sok ayni sekilde. Yataga yat belinin altina yastik koy popo brz yukarda olsun sonra esin yaklassin penisi tutup sok tmm mi jelde sur derin nefes alip ver ve ikin kegel yap yani yenersin insallah en kisa zmnda :)

Caniİm bitirmissin sen olayi 10 cm yapabiliosun dahaa neee iyice alis sonra esinle dene canim denemeden once egzersi yap esin geldiginde aparati cikar ve hemen penisi sok ayni sekilde. Yataga yat belinin altina yastik koy popo brz yukarda olsun sonra esin yaklassin penisi tutup sok tmm mi jelde sur derin nefes alip ver ve ikin kegel yap yani yenersin insallah en kisa zmnda :)

Aminnn aminn canm ins.birazdaha seri yapmaya calisiorum sonra deneme surusu :)

evet canm 3 ay olucak bıkac gun sonra.yendıgımın ılk gunu hamıle kaldım..)allh herkeze bu mutlulugu tattırsın ıns.sen inci özmen ne kadrlık evlsın yendınmı vajıyı

ne guzel bır sanstır. yendıgın an, hamıle kalmak. tebrık ederım senı. Allah kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah

canım geçmişe çok bakma fırsatım olmaadı.
tekrar hatırlatmak istemem affına sığınıyorum
bebeğini kaybetmişssin. başın sağolsun
rabbim hayırlı zamanda hayırlı ewlatlar verrir inşallah

vayy bıtmıs bu ış ıncı ozmen.kalınlık normal.penıs denemsı yap bence.ıcımden bı hıs yarın sabah guzel haberlerle gelıcegnı soyluyor.anneler hısseder:))))

İns dicem canmda bugun imkansiz kayinvalidrm ve eltimlerle yazliga geldik oruc burda tutulacakms ama yapcm yinede egzersizi kolaylastircam ayyyyy bebisini sev benm yerime gobustennn seninki kiz olcak gibi gelio

İns dicem canmda bugun imkansiz kayinvalidrm ve eltimlerle yazliga geldik oruc burda tutulacakms ama yapcm yinede egzersizi kolaylastircam ayyyyy bebisini sev benm yerime gobustennn seninki kiz olcak gibi gelio

olsun canm benım musaıt bı zamanda yaparsın ve en kısa zamanda kurtulman umudıyle.kız olacak dıye nerden vardın o kanıya attlım.Dbenım ıcın hıc farketmez hayırlısı olsun .D,

canım nasılsın.
ben taşındım yerliştim hala bebiş yok :(
sende varmı bişey.

İyiyim canim sen nasilsin gule gule oturun yeni evinizde insallah:) bebekte olur takma kafaya canim bendede bisey yok daha belimi sakatlamistim uzun sure iliskiye giremedim doktorda simdi hamile kalamazsin dedi bekliorum napiim :S Sen alistin mi canim ? Zevk fln alabiliomusun? :26:

Back
X