Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yanıp tutuşuorum ben yaaa bılıomusun bebek istiorum bebegım olsun onunla oynamak onu yıkamak gıydırmek yedırmek anneaneye dedeye götürmek onu koklamak babasıyla koynumuzda uyutmak yaaaaa cok ıstıorum nıe böyleyim bilmiorum yanıorum yaaaaa:14::14::14::14:

inş. oda olur.bu hayallerin gerçekleşmesi için napman lazım kızlarla beraber çalışıp egzersiz yapacaksın sonra gelsin gül kokulu bebişler.

sen herhalde kayınvalidenle oturuyorsun.oda biraz sıkıntılı veriyor .aman odan ayrıya orada çalış Allah tez zamanda seni kurtarsın ve sana çok güzel bir ev versin. orada mutluca yaşa kuşum.AMİN

evet beraber oturuyorum ben eger yalnız olsaydıııııııım daha kolay ılerlermıydım veya yaparmıydım bılmıorum Allah bılır ama burda da okuyunca tek basına yasayan ama 6 8 5 sene yenemeyenlerı bununla alakalı oldugu kanısından vazgecıorum egzersız olayında ama evet belkı etkısı olabılır canımm..ama sorun buya egzersız yapamıom

inş. oda olur.bu hayallerin gerçekleşmesi için napman lazım kızlarla beraber çalışıp egzersiz yapacaksın sonra gelsin gül kokulu bebişler.
sizin gbi ilk geceden olan lara hayret edıorum yok yok pardon kendıme hayret edıorum herkes normal bı olay gbı yaptıgı seyı ben neden bu kadar abartıorum en azından kızlar egzersız yapıo bende o da yok cooooook abartıorum eşimede kendımede hayatı zından edıorum .....

şaşkın annem şu kıza bi yengelik yapalım .haydi umut biz burda bekliyoruz senin müjdeli haberlerini.ama akşamı bekle oruç gider sonra Allah korusun.:34::34:

inşallah bılıomusun eger yenersem mevlüt okutucam yetim sevindirem cocuk sevındırıcem allahım bana o gunu nasıp eder inşallah....nerde oturuosun sen canıııım

ben evlendiğimde19 yaşındaydım.evet ilk gece bizim biraz oldu eşim fazla zorlamadı.ertesi günü normal oldu.bizde kızken korkunç ilk gece masallarıyla büyüdük.bak masal diyorum herkes sanki korkunkç bişey olacakmış gibi anlatıyorlardı.ama bak kendileri 15 20 yıllık evli veya nekadarsa işte.görümcem benimle yaşıttı bana korkulacak bişeyin olmadığını anlattı.kız birde bizim zamnımızda kapıda yengeler dururdu .

ben evlendiğimde19 yaşındaydım.evet ilk gece bizim biraz oldu eşim fazla zorlamadı.ertesi günü normal oldu.bizde kızken korkunç ilk gece masallarıyla büyüdük.bak masal diyorum herkes sanki korkunkç bişey olacakmış gibi anlatıyorlardı.ama bak kendileri 15 20 yıllık evli veya nekadarsa işte.görümcem benimle yaşıttı bana korkulacak bişeyin olmadığını anlattı.kız birde bizim zamnımızda kapıda yengeler dururdu .

ben hep dusunurum bılıomusun acaba bu yengeler kalktı bıze rahatlık geldı naz niyaz basladı dıe demi ne bılım yani o zamanda bi çok vajılı olabılırdı belkı ama o yengenın ıtıcı gücü o baskı o kapıda bekleyenın bsey görememe korkusu vee kötü seyler olur baskısıyla yapıolardı ne bılım ıste ne zaman bası boş kaldık aha böle oldu:9::9: tabiii hoşmu kapıda birinin durması deıl netıcede o ayrı.....

ama benim eşim onlara siz gidin dedi çok iyi oldu benim için baya rahatlamıştım .

aha ama bak sen yengesız yapmıssın :9: yaaaaa nolur söyle sene hıc mı korkmadın hıc mi tereddutte kalmadın bu o kucucuk yere nası grer dıe :18:cocuk cıkıo evet bılıorum ama cocuk istemsiz cıkıor allah tarafından yanı sen ıster kork ıster korkma o cıkıcak ama bu bızım gayretımızı cesaretımızı gerektırdıgı ıcın yapamıorum nası oraya grer anlamıorum ıcım parcalanacak gbı hıssedıorum ben oraya o buyuk seyın gırme ıhtımalı yok gbı:14::14:

keşke kendiside inansa kolay olduğuna

kolay olabılecegıne ınanamıorum ınan canım deneme ler yaparken itiorum itiorum gtmıoya o kapalı kapı hissi kolay olucak dıe dusunduremıo bana allahım bana yardım etsın bu mubarek gunlerde feryadımı duysun ınsallah bende artık mutlu olmak ıstıorum sızın gbı.....

Sen ne kadarlik evlisin.bak sana moral olsn die deil ama eger ben o kucucuk vajinama aparat alabildiysem sende alirsin dusunerek korkutma kendini basina gecene kadr kremler jellerle destekle egzersizi bak ilk basta zor gelio ama alisio orasi

Sen ne kadarlik evlisin.bak sana moral olsn die deil ama eger ben o kucucuk vajinama aparat alabildiysem sende alirsin dusunerek korkutma kendini basina gecene kadr kremler jellerle destekle egzersizi bak ilk basta zor gelio ama alisio orasi
aldım hepsınıde canım yaaa spreyıde kremıde ama uyusmuyorum ble dusunebılıomusun hıc uyusukluk hıssetmıorum ben sız egzersız yapabılıosunuz ama ben bende hıc bse yok canım yaaaa ben değişik bşeyim heralde

aldım hepsınıde canım yaaa spreyıde kremıde ama uyusmuyorum ble dusunebılıomusun hıc uyusukluk hıssetmıorum ben sız egzersız yapabılıosunuz ama ben bende hıc bse yok canım yaaaa ben değişik bşeyim heralde

Asla oyle dusunme ben diodumki esime su duvar nasilsa elinle itince gitmezya benm vajide ole orda duvardan et var derdim ama suan bos oldugunu anliom sadece cesaret sen yapamiosan esin yapsn sen nefes al verirken hafifce ittirsin inan bi yeri gectimi kendiliginden gidio demesi kolay dedigini duyar gibiyim ama bunu sana vaji derecesi cok yuksek olan biri soluyo haa buarada bende boyle yaziorm ama bende asamadm bu sorunu tatlim benim derdim esimle yapamamk :(

Asla oyle dusunme ben diodumki esime su duvar nasilsa elinle itince gitmezya benm vajide ole orda duvardan et var derdim ama suan bos oldugunu anliom sadece cesaret sen yapamiosan esin yapsn sen nefes al verirken hafifce ittirsin inan bi yeri gectimi kendiliginden gidio demesi kolay dedigini duyar gibiyim ama bunu sana vaji derecesi cok yuksek olan biri soluyo haa buarada bende boyle yaziorm ama bende asamadm bu sorunu tatlim benim derdim esimle yapamamk :(

eşime hıc guvenemıorum acayıp panık oluyorum evet okuyorum senı 10 cm e kadar alıosun esını nıe alamıon cnm peki aparat cm cok uygun bı noktadasın kızların yendıgı cm ler bunlar ben 2 '5 yıllık evlıyım bebısım olaydı 1'5 yasındaydı sımdı .... neyse canım sen doktorada gttın demı bende doktor dusunuorum ama meblağ cok yuksek o parayı ayarlamam lazım offfffffff

Back
X