Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

helal olsun canım benim ben ne yaptımki...... ALLAH ım hepinizden razı olsun... buraya gelipte herkesle konuşunca okadar mutlu oluyorumki ALLAH ım herkesin mutluluğunu daim etsin inşaallah...seninde ailen mutluluk dolsun taşsın kuzummm:16::16::16::52::54:

AY ben direkt duygusala bağladım. Gözlerim doldu kızz, ağlatma beni işyerindeyim....

canm ben dr gittim aparatla yapiorum 11 cm zorlaniodum 1haftadr burdayim daha rahat aldigimi hisseder olduk esimle moralde onemli 11 cm aliorum ama esimle yapamiyorum ustte hic olmuyo altta olcm illa:) sanki bi anda itecek gibi gelio yapmaz ama ne bilim

11cm çok iyi ya :) Moral önemli olmaz olurmu.. bende doktora gidiyordum ama tedavim buraya geldikten herkesten cesaret aldiktan sonra yanit vermeye basladi.. Nasil rahat hissediyosan o sekilde deneyin canim.. esine güven, bu kuruntulardan kurtulmaya bak korkma sen p.sten zorunu yapmisn, elinle sen yönlendir kontrol sende olur.. ins basarmaya çok yakinsin tatlm:16:

Oo msllh sen hizli çiktin bakiyorumda ben egzersizi 1 ay sonra birakabilmistim :9::9: gitgel hala zorluyo :9::9:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Msllh msllh tü tü tü tü afferin kiizzz :32::52:

e olsun okadar kızımmmm uyuşuk uyuşuk dediniz bende sizi utandırıyım dedim durdum durdum ve çok şükür tam gaz geldim hehe... benim kadar lafı kim yese hızlı olur bööööle :)):27::27::27::37::17:

Keşke bırakmasaydn burayı çoktan kurtlmştn.. ara verme iftardan snra çalış yine, gördün boş durunca mucize olmuyo, ara verme egzerszlerine, bu akşam başla her akşam düzenli yap baskı hissettgn yerde bekle çıkarma parmağını o baskı hissi gdyo bikaç saniye snra

Benim durum biraz farklı eşimle 1 yıldır ayrı yerlerde yaşıyoruz yani farklı şehirlerde çalışıyoruz o yüzden ara vermek durumunda kaldım şimdi yaz tatilindeyim ve bu yüzden bu yaz halletmeliyim Sen yenmiş miydin?

e olsun okadar kızımmmm uyuşuk uyuşuk dediniz bende sizi utandırıyım dedim durdum durdum ve çok şükür tam gaz geldim hehe... benim kadar lafı kim yese hızlı olur bööööle :)):27::27::27::37::17:

:9::9::9::9::9: Öyle bi geldinki solladin geçtin :9::9: çok sevindim gerçektn Allah baska dertle karsilastirmasn ins..
Hiç sanmiyorum valla bak umut'a da okadr laf söylüyoruz ama oldugu yerde saykliyo bakalim o da senin kadar hizli olabilcekmi son anda :9:

Benim durum biraz farklı eşimle 1 yıldır ayrı yerlerde yaşıyoruz yani farklı şehirlerde çalışıyoruz o yüzden ara vermek durumunda kaldım şimdi yaz tatilindeyim ve bu yüzden bu yaz halletmeliyim Sen yenmiş miydin?

Anladm peki bu süreçte egzersizle ilerleyip esinle bi araya gelince denedinmi hiç?
Evet 14 mayista yenmistim, çok sükür..

inciozmen

sunisup GELİN OLDUUUU :123::123::123::123::123:

huzur35

deasseeb

turquaazz

perilerperisi

pocahontes

umut86

veracoft

ocean_

masalll01

miha

060107 GELİN OLDUUUUU:123::123::123::123::123:

serche

mamafih49

kumralkelebek

facar

yavuz123

aykurt GELİN OLDUUUU :123::123::123::123::123:

bckbrc

yardım

senem8183

panterrr

me_barut

pusu

yaren1986

hazal34

mavielbise

menekse_16

EpRuNnM

mutsuzmelek

yagmursos GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123:

zerbas GELİN OLDUUUU:123::123::123::123::123:

dilasel

pomogranate

mayaaaa

cakıltası_

roselıfe581

secılyuksel

kgökçe

cıgdem01102011

GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM:nazar::nazar::nazar:

turquazz ve miha da gelin oldu kaçırmışsın sen canım:34: bir de pomogranate vajilşi değil tatlım... o bizim destekçimiz bizde nun inşaallah

Anladm peki bu süreçte egzersizle ilerleyip esinle bi araya gelince denedinmi hiç?
Evet 14 mayista yenmistim, çok sükür..
İşte benim sorunum da o denedik tabi ama ben egzersiz yapmama rağmen hala deneme sürecinde çok kötü oluyorum
geriliyorum kendimi kaybediyorumm anlıcan içimdeki şımarık kız çocuğu o anda ortaya çıkıo ve beni de eşimide perişan ediyo.Çok sevindim bu illetten kurtulmuş olmana.Sen deneme yaparken rahat olabiliyomuydun?

Canim tebrik ederim sende yenmssin.. :54::46:

saolasın cnm...allah razı olsun bana çok yardımcı oldun..çokkk çookkk teşekkür ederim...alışmaya çalışıyorm çok iyi olduğum söylenemz...henüz tam atamadım üzerimdn bazı şeyleri yani korkuları felan..şuan regl oldum bi hafta ara...inş zamanla aşacm öle umut ediyorm...

:9::9::9::9::9: Öyle bi geldinki solladin geçtin :9::9: çok sevindim gerçektn Allah baska dertle karsilastirmasn ins..
Hiç sanmiyorum valla bak umut'a da okadr laf söylüyoruz ama oldugu yerde saykliyo bakalim o da senin kadar hizli olabilcekmi son anda :9:

ben diyorumki hepimiz umuut u bi ortaya alalım yen mi yemen mi:9: ya bilemiyorum umuut umda aslında çok gayretli ama bi korkusu var çözemedim... doktora gitmek istiyo ama doktorunda yapacağı şey aynı ya... bir bilse canım hiç ertelemez ama... biz vajililer küçük mızmız kızlar gibiyiz... yada ağzına hiç çikolata değmemiş çocuk gibi... yemem de yemem... neden millet severek yiyo? var bir bit yeniği demi... ALLAH ım okunan ezanlare aşkına nolur herkes yensin...inşaallah umuut um beni de geçecek hızda... ilk gün hepsini yapar hatta birde bebiş yapar bence o da üstelik hehe :33:

saolasın cnm...allah razı olsun bana çok yardımcı oldun..çokkk çookkk teşekkür ederim...alışmaya çalışıyorm çok iyi olduğum söylenemz...henüz tam atamadım üzerimdn bazı şeyleri yani korkuları felan..şuan regl oldum bi hafta ara...inş zamanla aşacm öle umut ediyorm...

ZERBAS, seni kutluyorummm canım. TEBRİK EDERİM...:64: :64: :64: :64: :64:

inciozmen

sunisup GELİN OLDUUUU :123::123::123::123::123:

huzur35

deasseeb

turquaazz

perilerperisi

pocahontes

umut86

veracoft

ocean_

masalll01

miha

060107 GELİN OLDUUUUU:123::123::123::123::123:

serche

mamafih49

kumralkelebek

facar

yavuz123

aykurt GELİN OLDUUUU :123::123::123::123::123:

bckbrc

yardım

senem8183

panterrr

me_barut

pusu

yaren1986

hazal34

mavielbise

menekse_16

EpRuNnM

mutsuzmelek

yagmursos GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123:

zerbas GELİN OLDUUUU:123::123::123::123::123:

dilasel

pomogranate

mayaaaa

cakıltası_

roselıfe581

secılyuksel

kgökçe

cıgdem01102011

GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM:nazar::nazar::nazar:

Yenenler listesinde adımı görmek bu siteyi bulduğum günden beri hayalimdi.. Ne güzel ne büyük bir mutluluk şükürler olsun :).. Darısı herkesin başına.. Allahım herkese acil şifalar versin tez vakitte inş..

İşte benim sorunum da o denedik tabi ama ben egzersiz yapmama rağmen hala deneme sürecinde çok kötü oluyorum
geriliyorum kendimi kaybediyorumm anlıcan içimdeki şımarık kız çocuğu o anda ortaya çıkıo ve beni de eşimide perişan ediyo.Çok sevindim bu illetten kurtulmuş olmana.Sen deneme yaparken rahat olabiliyomuydun?

Hangi asamadasin nasil çalisiyosun? Ben egzersizi bitirmeden deneme yapmadim canm.. ilk denemede basarmistim.. basardigim gece çok gergindim, esim sartlari çok zorladi, ama kafaya koydum nolursa olsun o gece bitmeliydi.. bunu esime çaktirmadan yaptim.. o zorladikça ben sustum sabrettim.. yani zoru basarmak gibi biseydi bu aslinda.. Takildigim yer oldu, nekadar aciyabilirki dedim ve yallah :) oldu bitti.. sonucu görmeye degerdi denerken çektigim eziyet.. Ins kurtulursun en yakin zamanda

Allah hepimizden razi olsun ins balm.. naptimki :) Zamanla alisiyosun canim hatta bi ara vajinusmus oldugunu bile unutuyosun :)
Düzenli denemeler yapin ohoooo bu günleri gülümseyerek hatirlicaksin ins :32:

ben diyorumki hepimiz umuut u bi ortaya alalım yen mi yemen mi:9: ya bilemiyorum umuut umda aslında çok gayretli ama bi korkusu var çözemedim... doktora gitmek istiyo ama doktorunda yapacağı şey aynı ya... bir bilse canım hiç ertelemez ama... biz vajililer küçük mızmız kızlar gibiyiz... yada ağzına hiç çikolata değmemiş çocuk gibi... yemem de yemem... neden millet severek yiyo? var bir bit yeniği demi... ALLAH ım okunan ezanlare aşkına nolur herkes yensin...inşaallah umuut um beni de geçecek hızda... ilk gün hepsini yapar hatta birde bebiş yapar bence o da üstelik hehe :33:

InsAllah öyle olur :) baska ne isterimki.. kiziyoruz azarliyoruz belki gaza gelir diye.. ama böyle ertlemekle hem kendine hemde esine zarar veriyo.. Allah ins gerekli cesareti verirde oda kurtulur artik yoksa bu gidisle senin demirbasligini ona devredecez.. Babam hep der bana; Kapkaranlik biyerdesin, karsinda bi kapi, aralikli duruyo bembeyaz bi isik, aydinlik ama sen emekleyerek kalkip o kapiya yürümedikçe o kapi açilmicak ve karanlikta kalcaksin, korkuyla, pismanlikla, halbuki bi kalkip o kapiya dogru gitsen her attigin adimda huzura, aydinliga yaklasacaksin ve biran önce o kapiya varmak için daha çok kosmak isticeksin.. ve kapiyi açip içeri girip kapatacaksinki korkularinla yüzlesmisligin huzurunu tadasin.. Kilitleyip o kapiyi, kilidini firlatmanin sevincini yasamayi Rabbim herkese nasip etsin ins.. En bastada umuda ins :97:

Kızlar merhaba!Dün akşam tatilden döndüm.Yendimm diye bağırmayı çok isterdim ama olamadı.Tatilde ayağımı burktum,birkaç gün önce de regl oldum.Egzersiz pns denemesi yapamadım:( Eşime üzülüyorum,sağolsun olacağını biliyorum diyor regl bitmesini bekliyor.Arkadaşlar ben 10-11 cm kadar yapmıştım ama ara verdim 5-6 gün.Şimdi sil baştan mı egzersiz yapmalıyım yoksa 10 cm ile başlasam olur mu?2-3 güne reglim bitiyor.Bu arada kimler yendi hepsini okuyamadım.Aykutt yenmiş galiba çokkk sevindim.Hepinizi çok özledim.

masal geçmiş olsun, allah şifa versin. 5-6 gün önemli değil. eğer 9luk aparatın varsa onla başla, 10dk beklet biraz git gel yap, 10a geç. onda da yine aynılarını yap. sonra da 11 dene. hepsini rahat yapabiliyorsan 11 içindeyken eşini çağır, onu çıkarıp hemen mikiyi al. bu şekilde başarı garanti :)))) ama reglin tamamen bitsin.

Sorum olacak bende dr gittim 25gun once ankarada suleyman en uzmani dediler arastrdim gittim iyi has bicok seyi yaptim aparatla ama esimle yapamadim ben esimsiz gittim sen esinlemi gittin ne kadar ucret odedin afedersin ama olmaddigi icin okadar paraya kiyamiyorum suan :(

selam bende süleyman beyi araştırmıştım.onuda iyi diyorlardı.hatta aradım konuşmuştum onunlada.sonradan sitede yazılanlar ve birazda yakınlık sebebiyle murat bey'e gttim.ben eşimle gittim.çünkü aparatlarla calışıyorsun en son gün.yetki devri var.aparatları eşine veriyorsun.ben mesela bu durumda çok zorlandım.kendim yaparken iyi.eşine yetkili verince zorlanıyordum.mesela genelde vaginısmus olanlarda en büyük sorun buymuş.yetkiyi tam işine veremiyorsan eşinlede beraber olamıyormuşsun.
biz son aparat çalışmasından sonra bu durumda zorlanınca murat bey kendisi muayene etti.nasıl nefes almam gerektiğini gösterdi.
ertesi gun.eşimle birlikte,oldum.

ben kendisini tavsiye ederim.ama çalışmada bence eşinde olsun.bu yetkiyi karşı tarafa tam vermediğin için sorunda olabilir sende.

ben geldiğimden beri egzersizlere devam ediyorum.birde eşimle deniyoruz.

5000 tl verdim.ama değer ,toplamda 10 temmuzda gittim.13 temmuzda olay bitti...

Back
X