Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

seninkinin sorunuda belli, erken boşalmadan dolayı utanıyor ve yapmak istemiyor, ilişkiden kaçıyor, ya bunlar psikolojik sorunlar, bir kaç seans terapi ile bitip gidecekde gelde adamları terapiye ikna et. Gitgide sorun yerleşiyor ve kronikleşiyor :50:. Aynı vajinismus gibi :31:.

yok canım eskısı gıbı degıl. artık uzadı beraberlıgımız. okadar kotu durumda degılız. benım orgazm olmam ıcın yeterlı degıl. ben artık bunu takmayı bıraktım dıyorum. benım esım numunelık onu anlamak normal degıldır cınsellk konusunda.

terapı olarak asla gıtmez sorun olarak gormuyorkı. yenı evlıydık ve bız az beraber oluyoruz derdım haftada en fazla bır defa ya da on gunde.neyse derdı kı ben dıger erkekler gıbı her gun yapmak zorunda degılım. bana bırkez yetıyor derdı. bana yetmıyorsa pekı. bencıllık ıste ya

bezgınlıgı anlıyorum sen nazından mucadelet etmeyısınde bıktın. bn de ınan mucadele etmemesınden bıktım. bu acıdan anlıyorum senı ama ne dıyecegımı de bılemıyorum kı. bugun beynım durdu kıtlendım sankı cok kotuoldgumu hıssedıyorum sadece.nefes alamıyorum sankı. bogazımda takılı bırsey var sankı.

panik atak geçiriyor olabilirsin. pencereyi aç, iyice dışarı sark ve burnundan nefes alıp ağzından ver. boğazındaki tıkanma geçene kadar yap bunu. ben de ağlaya ağlaya kurbaa oldum iyice. sabaha nasıl kalkıcam allah bilir...

dediğin gibi mücadele etmemesinden bıktım. bu kadar kolay pes etmesinden bıktım. insan bu kadar kolay pes eder mi yaa!! yapamıyorsan da yardım istersin, kendi kendine çırpınıp durmazsın... ne bileyim, ben anlamıyorum artık onu... beni de çürüttü kendini de... yarın neşeli, şen şakrak kalkıp, hiçbişe olmamış gibi davranmamı bekler eminim... bundan bile bıktım artık... insana ağız tadıyla surat bile astırtmaz yaa... surat yapınca da kızar, benim gibi birini tanımamış daha hiç!!!! sürekli tripteymişim.... hep anasının marifetleri bunlar...

benım orgazm olmam ıcın yeterlı degıl.
terapı olarak asla gıtmez sorun olarak gormuyorkı. yenı evlıydık ve bız az beraber oluyoruz derdım haftada en fazla bır defa ya da on gunde.neyse derdı kı ben dıger erkekler gıbı her gun yapmak zorunda degılım. bana bırkez yetıyor derdı. bana yetmıyorsa pekı. bencıllık ıste ya
O kadar kötü değil demişsin ama orgazm olman için yeterli uzunlukta olması lazım :50:.
Haydar Dümen'e çok kızardım eskiden, ne saçmalıyor ortalıkta soytarı gibi hep o işten konuşuyor derdim.
Ama önemli mevzular, bilinçlenmek, gerekirse destek almak lazım.

diyecek laf bulamıyorum :50:, nereye kadar böyle gidecek :47:? doktora gitmek için illa bir yerimizin ağrıması kanaması gerekmiyor. Ruhta beden gibidir bir varlığı ve sağlığı vardır. Bu sonuçta fiziksel olmasada psikolojik bir hastalık. Ve tedavisi var, sorunu görmezden gelip başka şeylere bahane bulmak yerine :45:, yüzleşip, kabullenip, üzerine gitmek :41: ve yardım almak gerekir :47:. Bu söylediklerimi kendisine ilet, kızdım walla :117:.

inanır mısın, ben evlendiğimizden beri bunu anlatmaya çalışıyorum kendisine. çünkü ben depresyon geçirmiş psikoterapi görmüş bir insanım. terapi ne kadar güzel bir şeydir, insanı nasıl geliştirir çok iyi biliyorum. ama iş ki insan oraya gidebilsin. bizim insanımızda bu kültür yok. hele benim kocamda, sıfır!!!! hiç abartmıyorum, benden boşanır ama doktora gitmez. yenmediğim zamanlarda da burnumdan getirdi artık boşanacak hale gelmiştik. gitmiyordu doktora, 3 ay süründürdü, sonuda gitti ürolojiye, bi sorun yok dediler, ilaç verdiler. onunla yendik. ondan sonra da bi düzen tutturamadık işte. ilaca ihtiyacı var demek ki. ama çoğunca psikolojik derdi, biliyorum ama elim kolum bağlı, ikna edemiyorum. canına tak edene kadar gitmez. bebek diye geberiyor, şimdi herkese söyledi de üstelik. böyle böyle yapamasın iyice bunalacak. canına tak eder bir gün, ancak o zaman gider doktora. o da bebek yüzünden yani, ben sıfırım onun için. gebersem de kıymeti yok...

inanır mısın, ben evlendiğimizden beri bunu anlatmaya çalışıyorum kendisine. çünkü ben depresyon geçirmiş psikoterapi görmüş bir insanım. terapi ne kadar güzel bir şeydir, insanı nasıl geliştirir çok iyi biliyorum. ama iş ki insan oraya gidebilsin. bizim insanımızda bu kültür yok. hele benim kocamda, sıfır!!!! hiç abartmıyorum, benden boşanır ama doktora gitmez. yenmediğim zamanlarda da burnumdan getirdi artık boşanacak hale gelmiştik. gitmiyordu doktora, 3 ay süründürdü, sonuda gitti ürolojiye, bi sorun yok dediler, ilaç verdiler. onunla yendik. ondan sonra da bi düzen tutturamadık işte. ilaca ihtiyacı var demek ki. ama çoğunca psikolojik derdi, biliyorum ama elim kolum bağlı, ikna edemiyorum. canına tak edene kadar gitmez. bebek diye geberiyor, şimdi herkese söyledi de üstelik. böyle böyle yapamasın iyice bunalacak. canına tak eder bir gün, ancak o zaman gider doktora. o da bebek yüzünden yani, ben sıfırım onun için. gebersem de kıymeti yok...
anlıyorum canım, benim kardeşimde depresyon geçiriyor, psikolog yada psikiyatriste gidelim diyorum, ben deli miyim diyor.
o kadar büyük bir dirençki anlatamam, intihar etmeyi düşünür (Allah korusun) doktora gitmeyi düşünmez.
İkna etmeye çabalamak da zor, boşver biraz ne hali varsa görsün, bir süre sonra kuyruğunu kıstırıp senin yanına gelecek zaten :1: :52:.

ha canım aklımdayken hersey senı mı bulur hersey bızı mı bulur lafını son bıryıldır ozellıkle okadar duydum kı. bıryerım agrır yıne ne oldu der. hapların yan etkılerı olur ve sırtım kasınır. of bıktım bu kasıntından kendın kası der. kırenclenme ıcın kremım var, kokusu ne bıcım dıyerek surmez bana. bır kıs burnumdan geldı, ekmegı unuttum dıye bıle kavga ettık ama ıkı uc aydır ıyıye gıdıyoruz derken halıme bak.

ohooooo, ekmek kavgamız meşhurdur bizim. işten eve gelirken ekmek almamak için 1 senedir ağlatıyor beni. daha geçenlerde bırakır giderim, yeter artık dedim!!! evde oturuyormuşum ben alcakmışım (çünkü kendi evlerinde annesi alıyor, her şeyi her işi annesi yapıyor, erkeklerin tek işi para getirmek)... hastalık konusu desen aynı, bi yerim ağrıyor diyemiyorum evde. sürekli bir horlanma, gene mi gene mi gene mi pozları... çok sinir çooook!!! seni çok iyi anlıyorum....

anlıyorum canım, benim kardeşimde depresyon geçiriyor, psikolog yada psikiyatriste gidelim diyorum, ben deli miyim diyor.
o kadar büyük bir dirençki anlatamam, intihar etmeyi düşünür (Allah korusun) doktora gitmeyi düşünmez.
İkna etmeye çabalamak da zor, boşver biraz ne hali varsa görsün, bir süre sonra kuyruğunu kıstırıp senin yanına gelecek zaten :1: :52:.

eyle valla, ne halin varsa gör diye çemkirdim bugün artık :52::52::52::52: o sorun yaşıyo, bir de başında oturup, bişe yok önemli değil diye teselliyle uğraşıyorum. lan beni kim teselli edecek, imanım gevredi be vajinismusu yenecem diye !!! :51::51::51: şimdide mikismusla uğraşıyoz :53::53::53:

canım benim internetten mi sayfadan mı anlayamadım böyle donup duruyor ikide bir.özel mesajını cevaplaya bastım,anaaaa bi baktım senin mesajı geri göndermiş. 10 dak bekle dur şimdi:97::97::97:

sela birde iltihap varsa ve antibiyotik kullanıyorsan korunmana gerek yok, bende geçen ay kullanmıştım, doktor bebek oluşsa bile adetin gecikene kadar hücre boyutunda olduğu için etkilenmez, gerek yok korunmanıza dedi. Bir arkadaşıma daha sormuştum, bu konularda çok bilgilidir, o da sen keyfine bak dedi. Aklında bulunsun :12:, doktoruna danışarak verdiği ilaç zarar vermiyorsa korunmayı kesebilirsin.

Son düzenleme:
panik atak geçiriyor olabilirsin. pencereyi aç, iyice dışarı sark ve burnundan nefes alıp ağzından ver. boğazındaki tıkanma geçene kadar yap bunu. ben de ağlaya ağlaya kurbaa oldum iyice. sabaha nasıl kalkıcam allah bilir...

dediğin gibi mücadele etmemesinden bıktım. bu kadar kolay pes etmesinden bıktım. insan bu kadar kolay pes eder mi yaa!! yapamıyorsan da yardım istersin, kendi kendine çırpınıp durmazsın... ne bileyim, ben anlamıyorum artık onu... beni de çürüttü kendini de... yarın neşeli, şen şakrak kalkıp, hiçbişe olmamış gibi davranmamı bekler eminim... bundan bile bıktım artık... insana ağız tadıyla surat bile astırtmaz yaa... surat yapınca da kızar, benim gibi birini tanımamış daha hiç!!!! sürekli tripteymişim.... hep anasının marifetleri bunlar...

canım dus aldım zaten o ıyı geldı. sagol aglaya aglaya ben de helak oldum. uzulmeyın stres yapmayın bebek ahat olur boyle dıyorlar. bebek olması ıcın ıkı kısıye ıhtıyac var degıl mı yoksa ben mı yanılıyorum ben 4 yıldır tek kısı olarak yapmaya calısıyorum da.

sen onun ınadından ve cabup pes etmesınden bıktın ben esımın hıc mucadele etmeyısınden.adam ıse ve aılevı sorumlulukları ayırdıgı kafasının sadece yuzde beslık kısmına bıze ayırsa bız dergılere kapak olurduk ıdeal cıft dıye. ha o nese olayına hastayım zaen. surat sallayıp durma ne varmıs ortada der herzaman. evet sureklı trıpteymısım aynen. benım kaynanam demez boyle bırgun acacam zaten kadına telefonu anlatacam oglunu. yemın ederım kızar ama ısın ıcınde erkeklık durumu var yemın ederım oyuzden susuyorun

pomogranate sakın böyle bişey yapma, çok beter bir duruma düşersiniz, bu ikinizin sırrı, tamam burda yazıyorsun ama yüzyüze baktığın kişilere aman ha diyim anlatma.
sadece çare olabilecek psikiyatr veya psikolog neyse işte ancak öyle birine anlat canım. Eşinin gururunu kırma.

Son düzenleme:
O kadar kötü değil demişsin ama orgazm olman için yeterli uzunlukta olması lazım :50:.
Haydar Dümen'e çok kızardım eskiden, ne saçmalıyor ortalıkta soytarı gibi hep o işten konuşuyor derdim.
Ama önemli mevzular, bilinçlenmek, gerekirse destek almak lazım.

canım adamı normal aralıkta beraber olmak ıcın bıle ancak bır kıvama getırdım. orgazm ıcın nezaman cıkarız bılmıyorum 40yılda sanırım. ya adamın yası 34 oluyor benım yuzumden baba olamıyır dıye uzuluyorum ama o kıcını devırıp yatıyor. bogmak ıstemıyorum yemın ederım.

sela bılır benı. konustuk cok uzun daha once. ısteklı ve bılgılı bır kadınım adam benı ne kadın olarak ıyı bır sans olarak degerlendırebıldı ne ıste cocuk konusunda daha az yorma yontemını denedı.ılk defa bu hafta konustuk 4 yıl ıcınde.testler otlar falan. yıllar sonra ben ona daha ısteklı adım atmaya baslamısım kı bıryıldır sıkayetcıydı kacıyorsun benden derdı. bebek ıcın herseyı arastırıyorum barı ıcecegın seylere dıkkat et barı sen sor beraber olmak ıcın gunumuz ne falan dıye. sankı hıc konusmadık. cocuk ıstemese anlarım ama ben bu adamı hıc anlamadım ya valla

sela birde iltihap varsa ve antibiyotik kullanıyorsan korunmana gerek yok, bende geçen ay kullanmıştım, doktor bebek oluşsa bile adetin gecikene kadar hücre boyutunda olduğu için etkilenmez, gerek yok korunmanıza dedi. Bir arkadaşıma daha sormuştum, bu konularda çok bilgilidir, o da sen keyfine bak dedi. Aklında bulunsun :12:, doktoruna danışarak verdiği ilaç zarar vermiyorsa korunmayı kesebilirsin.

ahhh ahh!! benim hastalık kapma konusundaki maharetlerimi bilsen böyle demezdin!! duyulmadık bilinmedik ne kadar şey varsa gelir beni bulur. o yüzden çok dikkatli olmak zorundayım. pzt. 2. smear vercem ondan sonra belli olcak iltihap için ilaç durumu. hani olmayacaksa bile bende olur, garanti veririm yani :))) zaten yeni korunma yöntemine geçicem artık, sıfır ilişki!!! :51::51::51::51:

ohooooo, ekmek kavgamız meşhurdur bizim. işten eve gelirken ekmek almamak için 1 senedir ağlatıyor beni. daha geçenlerde bırakır giderim, yeter artık dedim!!! evde oturuyormuşum ben alcakmışım (çünkü kendi evlerinde annesi alıyor, her şeyi her işi annesi yapıyor, erkeklerin tek işi para getirmek)... hastalık konusu desen aynı, bi yerim ağrıyor diyemiyorum evde. sürekli bir horlanma, gene mi gene mi gene mi pozları... çok sinir çooook!!! seni çok iyi anlıyorum....

demekkı benımkınden benzer bır numune varmıs bu konuda ha. ınan cok aglattı benı de. o gun esyalarımı toplayacaktım olay ekmek olarak kalmadı. annelerı gıbı olmamızı beklemıyorlar mı delı oluyorum. bulsaydı ozaman ya. sankı bız yapıstık yakalarına benımle evlen dıye. her huyumuzu bılerek evlenıyorlar, huylarınız saklayıp sonra hortlatıyorlar ama yıne de degıstırmeye calısan onlar oluyorlar. hastalık konsunda da aynen oyle ayagım kırıldıgında cocuk gıbı baktı ama yurumeye baslayınca kısın yururken korkuyorum dıye ellı tane laf soyledı omur boyu dusme korkusu mu kalacak. kar da hıc mı yurumeyeceksın. be adam, alısma donemı dıye bır sey var dusup yıne aylarca koturum kalmaktan korkuyorum bunu anlaması bukadar zor mu. servıs soforumuz komsumuz olur. adam sagolsun kapı onune kadar bırakırdı yenge ayagın yenı ıyılestı senın, buzda dusersın ALLAH korusun derdı

yok canım iltihap varkende korunmaya gerek yokmuş, bende korundum ilk günler, hatta korktum açıkçası ama bir sorun olmuyormuş.
Sıfır ilişki ha :52::52::52: ???, kulakları çınlasın vefasız candynin yöntemi :60::60::60:
.

Son düzenleme:
demekkı benımkınden benzer bır numune varmıs bu konuda ha. ınan cok aglattı benı de. o gun esyalarımı toplayacaktım olay ekmek olarak kalmadı. annelerı gıbı olmamızı beklemıyorlar mı delı oluyorum. bulsaydı ozaman ya. sankı bız yapıstık yakalarına benımle evlen dıye. her huyumuzu bılerek evlenıyorlar, huylarınız saklayıp sonra hortlatıyorlar ama yıne de degıstırmeye calısan onlar oluyorlar. hastalık konsunda da aynen oyle ayagım kırıldıgında cocuk gıbı baktı ama yurumeye baslayınca kısın yururken korkuyorum dıye ellı tane laf soyledı omur boyu dusme korkusu mu kalacak. kar da hıc mı yurumeyeceksın. be adam, alısma donemı dıye bır sey var dusup yıne aylarca koturum kalmaktan korkuyorum bunu anlaması bukadar zor mu. servıs soforumuz komsumuz olur. adam sagolsun kapı onune kadar bırakırdı yenge ayagın yenı ıyılestı senın, buzda dusersın ALLAH korusun derdı

hee bizimkiler kardeş sanırsam.

"annelerı gıbı olmamızı beklemıyorlar mı delı oluyorum. bulsaydı ozaman ya. sankı bız yapıstık yakalarına benımle evlen dıye. her huyumuzu bılerek evlenıyorlar, huylarınız saklayıp sonra hortlatıyorlar ama yıne de degıstırmeye calısan onlar oluyorlar." buna imzamı atarım çok doğru, çooooooooooooooooooooooooooooook!!!! :47::47::47::47::47:

pomogranate sakın böyle bişey yapma, çok beter bir duruma düşersiniz, bu ikinizin sırrı, tamam burda yazıyorsun ama yüzyüze baktığın kişilere aman ha diyim anlatma.
sadece çare olabilecek psikiyatr veya psikolog neyse işte ancak öyle birine anlat canım. Eşinin gururunu kırma.

ya annemler bıle farkettı bılıyormusun bızım sık beraber olmadıgımızı.ben anlatmadım acmadım ustunu kapattık yıllar once. anlatmam tabıkı ama bıktım valla. benım gururum yok mu, uzuntuden erken menopoz oldum 26 yasında. benım gururum yok mu herkes kocasının ıstegını anlatırken saat 8 de uyuyan bır adam ıle ıkı yılı gecırmıs olmak. benım gururum yok mu yumurtlama gunumde gel beraber olacagız mı dıyeyım kolundan surukler gıbı cok kotuyum ya. cokkkkkk basladı yıne gozyaslarım.

yok canım iltihap varkende korunmaya gerek yokmuş, bende korundum ilk günler, hatta korktum açıkçası ama bir sorun olmuyormuş.
Sıfır ilişki ha :52::52::52: ???, kulakları çınlasın vefasız candynin yöntemi :60::60::60:
.

evet yaa, candy yazalı beri çok seviyorum ve hep kullanıyorum. çok gülmüştüm, gebermiştim evde o gün :60::60::60::60::60::60::60:

Back
X