bir yıldır evliyim ve bu illeti yaşayanlardanım. depresyona girmek üzereydim. annemler,kayınvalidem,görümcem... bilmemesi gereken herkes biliyor. bu paylaşımı evliliğimin ilk zamanlarında da okumuştum. malum üstüme konduramadım,hallederim dedim erteledim. psikoloğa,jinekoloğa gittim ve sonra yine erteledim. psikolog parmak egzersizi diyene kadar her şey iyiydi,parmak olayı beni çok gerdi gitmekten vazgeçtim. jinekolog vajinismus değilsin dedi (kontrol sırasında kendimi çok kasmadığım için) rahatladım ama yine yapamadım.
taki bu geceye kadar... benim için çok büyük bir ilerleme oldu,yine burada okuduğum başarı öykülerinden sonra(o kadar çok yazı vardı ki bu sıkıntıyı sanki benim dilimden yazan yazı) serçe parmağımı soktum. 10-15 sn bekledim,koşa koşa eşimi uyandırdım öyle sevindim ki ona söyledim. uykulu anlamadı tabi. sonra işaret parmağımın ilk boğumunu soktum. inanamadım kendime bu sefer zorla kaldırdım konuşamasam sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım. kalktı kahve yaptım içtik anlattım. çok mutlu oldu oda.bu çoğu kişi için çok basit belki ama inanın benim için çok büyük önemi.
arkadaşlar takıldığım ve bilmediğim bir şey,parmak vajina içinde nasıl ilerlemeli. yani tam dik mi,yukarı doğrumu,kalçaya doğru mu?ve egzersizlerin süresini nekadar yapmalıyım? lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.herkese iyi sabahlar bu arada :))