Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:46: Canim sen ilk adimi atmissin geriside gelcektir, stres yapmamaya çalisin rahat ol, esine belli etme tedirginligini (bu seni zorlicak biliyorum ama) sonrasnda malesef esler etkileniyo.. Tez zamanda kurtuldum yazacagina inaniyorum Allahin izniyle :54:

İnş. canım..Şimdi heyecan,naz yapma sırası eşimde :1: Hayırlısı bakalım..Diğer denemede tepki vermemeye çalısacağım.

sevındı degıl mı gelısmelere. sevınmez mı. tamam okuzluk yapıyorlar falan ama sevıyorlar ya bızı. zaten bırarada tutan da bu yanı bızlerı aslında. benım kardesım karısma dıyen adam, dun gun boyu bana sordu hangı sehırlerı yazalım ne yapalım dıye. yemek yapıyorum durdurmuyor cagırıyor soruyor :))) anlam veremıyorum kı ben bunlara. hayatı hem kendılerıne hem bıze zından etmeyı bazen nasıl basarıyorlar ınan anlamıyorum

esıne soyledın mı prezervatıfsız deneme yapmaya baslayalım dıye ?

söylemem mi, hastaneden çıkınca gözünaydın diye haber verdim :60::60::60::60::60::60:

hayata bakış açılarımız farklı erkeklerle. kesinlikle kafamız farklı çalışıyor. ondan hep bu çatışmalar. benimki de bir gün önce karalar bağlayıp, benden bi halt olmaz derken, dün ben yapamayınca, beklentiyi yükseltme bana diyorsun niye moralini bozuyorsun diye teselli verdi. seviyolaa dediğin gibi, allaha şükür, yoksa napardık :31::31::31:

bugün deneyemem, o kadar kastım ki hala bacaklarım ve vajen ağrıyor. bildiğin dayak yeme sonrası yorgunluk içindeyim. bugün eşime sarılıp uyuyacağım. yarın denemeyi düşünüyorum. :12::12::12:

tamam canım dus al ıyı gelır o agrılara. sonra da kocısıne sarıl ve uyu guzelce. acık hava bıryerde oturun balkoın bıle olsa. bugun huzurlu ve guzel gecırın kı yarına motıve etsın sızı.

canım ben de öyleym yeneli 3 ay oldu nerdeyse hoş 1 ayı boş geçti ama hala kasılıyorum ve en önemlisi de hala korkuyorum 1 ay geçti 20 gün daha boş geçecek ve ben 20 gün sonrasıı ilk ilişki nasıl olacak diye yeyip bitiryorum kendimi.. aama sana şunu söyleym ara vermeden ardarda yapılan denmelerden sonra daha rahat oluyo..
canım ya çok sevndm seni böyle neşeli gördüğüme :nazar: inşallah en kısa zamanda bebiş gelir tabi hayırlısıyla sağlığıyla.. benm de bugün muayenem var kürtaj sonrası ilk muayene.. bir de patoloji sonucu gelmiş alınan bebek incelemesiymiş. hayırlsı.. ama alttan muayen değil galiba karındanbakılıyormuş..

amin canım :)

geçmiş olsun, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. :nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar bende ilk gece tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorum.ben 10 haziran 2012 de evlendim.henüz 1,5 aylık evliyim.Düğünün ertesi günü balayına gittik dolayısıyla ilk denememiz orada oldu fakat ben çok korkuyordum ve dolayısıyla başarılı olamadık.eşimle 7 yıl çıktıktan sonra evlendik kendisi bana karşı çok anlayışlı davrandı ama her denememiz benm korkularım,titremelerim ve ağlamalarım sonucunda başarısızlıkla sonuçlandı.balayım sanki cehennem oldu bana sürekli aklım oradaydı neden yapamıyorum bende eksiklik mi var diye.internetten araştırma yaparken bu siteye rastladım.yazılanları okudukça hem beni aydınlattı hemde okudukça cesaret geliyordu.yapamasamda denemekten vazgeçmedim.ve sonunda 3 hafta sonra yine bi denememizde biraz ileri doğru gidince hem sevindim hem tedirgin oldum.aslında acı yoktu ben acı olacak die inandığım için acıyo diyip geri çektirdim eşimi.oldumu olmadımı anlayamadık ve doktora gitmeye karar verdim.bi jinekologa muayene oldum ve kızlık zarımın açıklığının iyi olduğunu kasmazsam rahat ilişki yaşayacağımı söyledi ve çok sevindim buda bana moral oldu.o günün ertesi gnü sonunda bu korkumu yendim ve tamamen yapabildim.ne acı var ne kan var kızlar hiç korkmayın.en önemli şey doğru pozisyonu bulun.doğru pozisyonu bulduktan sonra yağ gibi gidiyo ve acımıyo hiç korkmayın.ben ilk başta okey'in kayganlaştırıcı jelini kullandım rahat olsun die.şimdi jel kullanmama gerek kalmıyo ve alışkanlıkta yaşamadım.inşallah hepiniz en kısa zamanda bu kötü durumdan kurtulursunuz çünkü hepinizi çok iyi anlıyorum.biraz cesaret verebilirim belki diye yazmak istedim :)

sela çok çok geçmiş olsun...senin adına çok sevindim...inş herşey istediğin gibi olur...folik asit kullanacm dedin..eczanedn mi alınıyor...ne zaman kullanılıyor..bana yardımcı olursn sevnirim...

çok teşekkürler. folik asit kullanmalı mıyım artık bebek düşünüyorum dedim. doktor yazdı. eczaneden aldım ama özel sigortam ödemedi, 28 tablet var içinde 9.95TL. sana özelden adını yazarım hatırlatırsan. hamile kalmadan 3 ay öncesinde başlanırsa çok daha etkili oluyor. faydalı bir şey.

çok geçmiş olsun canım.Umarım herşey gönlünce olur inşallah.Konuyu tam bilmiyorum kusuruma bakma lütfen,ben geçmişe dalıyorum demişssin hayırdır canım?

teşekkür ederim. forumu 2 gündür okumamıştım, tüm mesajları kaldığım yerden okuyorum. sorusu olanı cevaplıyorum. geçmiş derken onu kastetmiştim. o yüzden altta adım varken benden ses gelmiyorsa geçmişteyim demektir. bugün hala geleceğe dönemedim, ne çok yazı olmuş :52::52::52::52:

Mesajı mı aldın mı örtmenim ? Bir şey sormuştum,cevabını merak ettim :26:

ayyyyyyy oceans çok güldüm kız yalnız sana tam sarıcakmış uyanmışsın :52::52: 10 cm kalınlıgı içinemi aldın diye sorup duruo boyna harbi sapık... o dikkatimi çekti çünkü kızlar bunu sorarken hiç öyle bi terim kullanmıolar başardınmı şu cm yaptınmı falan diolar..ilk kez şahit oldumda şoktayım :27::27::27:

Bana da doktor bebek düşünmeye başladığında kullanmaya başlamam için folic pl**s verdi 1 aydır içiyorum.Gebe kaldıktan sonraki ilk üç ay da içmek gerekiyormuş.Acaba bu markalara göre değişklik gösteriyor mu ki ? Hepsinin muhtevası aynıdır di mi ? Herkes başka bişi söylüyor kafam karıştı :44:

ayyyyyyy oceans çok güldüm kız yalnız sana tam sarıcakmış uyanmışsın :52::52: 10 cm kalınlıgı içinemi aldın diye sorup duruo boyna harbi sapık... o dikkatimi çekti çünkü kızlar bunu sorarken hiç öyle bi terim kullanmıolar başardınmı şu cm yaptınmı falan diolar..ilk kez şahit oldumda şoktayım :27::27::27:

Sorma ya..Bnde önceden vajili olan biri sandım da saf gibi tabi tecrübelerini paylaşabilirsinz, sevinirm filan dedim hahaha :1: ama ilk mesaj da msn isteyince ayıktım mevzuya :35:

ohooooo, ekmek kavgamız meşhurdur bizim. işten eve gelirken ekmek almamak için 1 senedir ağlatıyor beni. daha geçenlerde bırakır giderim, yeter artık dedim!!! evde oturuyormuşum ben alcakmışım (çünkü kendi evlerinde annesi alıyor, her şeyi her işi annesi yapıyor, erkeklerin tek işi para getirmek)... hastalık konusu desen aynı, bi yerim ağrıyor diyemiyorum evde. sürekli bir horlanma, gene mi gene mi gene mi pozları... çok sinir çooook!!! seni çok iyi anlıyorum....

Hayretler içindeyim! Allahtan sabir diliyorum senin için.. Ben herseyin yoluna girdigini zannediyordum, meger degilmis.. Benden yasça büyüksün akil vermek degil kesinlikle, ama zamana birak.. Sen yirtilsanda bagirsanda çagirsanda o Nuh der Peygamber demez belliki.. Zamanla hatasini anlicaktir.. özlicektir.. Soguk davranma, ama kirgin oldugunu belli etmeye çalis canim ablam.. Allah yardimcin olsn.. Nolursa olsun herseyden önemli senin sagligin! üzme kendini desemde nafile.. ama dikkat et sen herseyden önemlisin :34: Unutma

bir yıldır evliyim ve bu illeti yaşayanlardanım. depresyona girmek üzereydim. annemler,kayınvalidem,görümcem... bilmemesi gereken herkes biliyor. bu paylaşımı evliliğimin ilk zamanlarında da okumuştum. malum üstüme konduramadım,hallederim dedim erteledim. psikoloğa,jinekoloğa gittim ve sonra yine erteledim. psikolog parmak egzersizi diyene kadar her şey iyiydi,parmak olayı beni çok gerdi gitmekten vazgeçtim. jinekolog vajinismus değilsin dedi (kontrol sırasında kendimi çok kasmadığım için) rahatladım ama yine yapamadım.
taki bu geceye kadar... benim için çok büyük bir ilerleme oldu,yine burada okuduğum başarı öykülerinden sonra(o kadar çok yazı vardı ki bu sıkıntıyı sanki benim dilimden yazan yazı) serçe parmağımı soktum. 10-15 sn bekledim,koşa koşa eşimi uyandırdım öyle sevindim ki ona söyledim. uykulu anlamadı tabi. sonra işaret parmağımın ilk boğumunu soktum. inanamadım kendime bu sefer zorla kaldırdım konuşamasam sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım. kalktı kahve yaptım içtik anlattım. çok mutlu oldu oda.bu çoğu kişi için çok basit belki ama inanın benim için çok büyük önemi.
arkadaşlar takıldığım ve bilmediğim bir şey,parmak vajina içinde nasıl ilerlemeli. yani tam dik mi,yukarı doğrumu,kalçaya doğru mu?ve egzersizlerin süresini nekadar yapmalıyım? lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.herkese iyi sabahlar bu arada :))

En zorunu basarmissin canim. Baslamak basarinin yarisidir.. Böyle azimle devam et Sessizcekimsesizce arkadasimiz asamalari yazmis.. Allah yardimcin olsn, düzenli rapor vermeye çalis buraya.. :)

canım ya benım burdakı en eskı ve en ıyı tanıyan sensın. tabıkı senden bahsettım. :))))))) senden baska yokkı oyle. evet gorustugum arkadaslar var, anlatıyoruz konusuyoruz forumda sımdı ama sen number one 'sın :)))))))

holllleeeeeyyy, havaya mı girsem ne :12::12::12::12::12: çok teşekkür ederim, bugün çok mahcup ettinis beni :82::82::82::82::82:

Merhaba, ben tam vajinismus sayılmam ağrılı cinsel ilişki problemim var bir yıllık evliyiz ve ilk geceden itibaren böyleyiz.eşimle psikologa gittik o süreç vajinismus ile aynı tedavi süreci sayılır ve atlatmıştm. şimdi 3 aydan fazladır isteksizlikle birlikte tekrar agrı acı başladı. istek olmayınca da ben yapamıyorum. o günler geride kaldı diye düşünüp eşim çok üstüme geliyor. o çok istekli. tam bir çıkmazdayım, tam düzeldim derken yine başladı. Allah hepimize yardım etsin.

ayy vaji aştım bende isteksizlik problemi var, buralarda cinsel terapist yok, hoş olsada gidemem, vajinismus için gitmek bile zordu.

kızlar nasılsınız ? o bahsettıgınız sahıs varya buyuk bı ıhtımalle erkek bıraz arastırdımdaaa bı yerde evlıyım yazmıs bı yerde nısanlıyım cok pıs seyler konusuyooo edepsızz sakın cvp yazmayın ona
katılıyorum :47:.
Ben teee dün akşam dediydim cilekliyle konustuk hatta..Bir nişanlıyım yazmıs bi 14 haftalık hamileyim diyo anlamadım maksat nedir..Bizim sorunumuzu kendine eğlence görüyor belki de yazık...:44:

Şikayet ettim ben..

bencede manyak obur topıklerde konusmalarını bı okusanız tam sapık
:113:

Ellerine sağlık iyi ettin..Hem sapık hem aciz..

:52::52::52::52: her şey tam bi sapığımız eksikti:52::52::52::52::52: nasıl şikayet edilio söyleyin bakiiim bende edimm nie konuşmuorsun neden susuorsun yazmış banada he he :) delinin zoruna bak....

Bennnnn :52::52:İlk kurbanıyım galiba :33:

Ben '' bize ulaşın '' bölümünden açıklamalı yaptım şikayetimi..Başka nerden oluyor bilmiyorum..

Ocean ben sana dedim hemen ilk mesajında ona güvenme diye :34:, ama bişey dikkatimi çekti, özelde yazışmalarımızda çok paniklemiş gibiydin, canım böyle bişi başına geldiğinde sakın korkma,
kendine güven :15:, ifşa et veya şikayet et :41: :51:. Biz böyle korkak davranırsak üzerimize daha çok gelirler :45: :36:. Pis terbiyesiz :57: :113:

Back
X