- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #117.101
Evet sen kendin istemissin :))) yaa cok ilginc oda dusun bak ben kirdim gecirdim bi mahalleyi ayaga kaldirdim baglatmam die sen kelk kendin baglat he he ))iyiligin gele emi..o ani dusunemiom elin kolun bagli bana deli gucu gelioda o an tek amacim guvenli bi mevzi bulmak o an noluosa sanki...ama kacamamak aman yarabbim ...korkunc deli seniiii:))))
Canım ya evet ben istedim. Çünkü kendi isteğimle artık yapamayacağımı anlamıştım, belki bu şekilde olursa kımıldayamayacağımı ve ilk ilişkinin gerçekleşeceğini düşündüm. İlk ilişkiyi yaşadıktan sonra gerisi gelir diye düşündüm. Çaresizlik, depresyon, bunalım insana herşeyi yaptırıyor canım aynı intihar olayı gibi....Saçma düşüncelerdi geldi geçti. Hatta normal doğum yapıp vajinin açılmasına mecbur kalmayı da seçmiştim geçmişte. Hiçbirisi de olmadı. TEK ÇARE EGZERSİZZZZZZZ
okudugum an nefesım kesıldı
canım bende esımden benı zorlamasını ıstedım
oda cok canına tak ettiği dönemler sana kıyamıyorum yoksa ıstesem zorlada olur dıyordu
bayılsam oyle yapsak baglasa bıranda olsa hep aklımdan bunlar gecıyordu
ne kadar da aynı seylerı dusunuyoruz bu hastalık bızı canbaz yapmıs :)
Canım ya hep aynı şeyleri düşünmüşüz. Ama ben biraz farklı olarak bazılarına teşebbüs etmişim. Yaw ne delilik, oynatmaya az kalmıştı

VAJİLİ ARKADAŞLARIM, BEN DENENEBİLECEK HER TÜRLÜ YÖNTEMİ, DELİLİĞİ DENEDİM. HİÇBİRİSİ FAYDA ETMEDİ. TEK ÇARE EGZERSİZ....