Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet sen kendin istemissin :))) yaa cok ilginc oda dusun bak ben kirdim gecirdim bi mahalleyi ayaga kaldirdim baglatmam die sen kelk kendin baglat he he ))iyiligin gele emi..o ani dusunemiom elin kolun bagli bana deli gucu gelioda o an tek amacim guvenli bi mevzi bulmak o an noluosa sanki...ama kacamamak aman yarabbim ...korkunc deli seniiii:))))

Canım ya evet ben istedim. Çünkü kendi isteğimle artık yapamayacağımı anlamıştım, belki bu şekilde olursa kımıldayamayacağımı ve ilk ilişkinin gerçekleşeceğini düşündüm. İlk ilişkiyi yaşadıktan sonra gerisi gelir diye düşündüm. Çaresizlik, depresyon, bunalım insana herşeyi yaptırıyor canım aynı intihar olayı gibi....Saçma düşüncelerdi geldi geçti. Hatta normal doğum yapıp vajinin açılmasına mecbur kalmayı da seçmiştim geçmişte. Hiçbirisi de olmadı. TEK ÇARE EGZERSİZZZZZZZ

okudugum an nefesım kesıldı :(
canım bende esımden benı zorlamasını ıstedım :(
oda cok canına tak ettiği dönemler sana kıyamıyorum yoksa ıstesem zorlada olur dıyordu
bayılsam oyle yapsak baglasa bıranda olsa hep aklımdan bunlar gecıyordu
ne kadar da aynı seylerı dusunuyoruz bu hastalık bızı canbaz yapmıs :)

Canım ya hep aynı şeyleri düşünmüşüz. Ama ben biraz farklı olarak bazılarına teşebbüs etmişim. Yaw ne delilik, oynatmaya az kalmıştı :50::50::50:

VAJİLİ ARKADAŞLARIM, BEN DENENEBİLECEK HER TÜRLÜ YÖNTEMİ, DELİLİĞİ DENEDİM. HİÇBİRİSİ FAYDA ETMEDİ. TEK ÇARE EGZERSİZ....

artik cesaret edemem ya cok yiprandim bu surecte bazi arkadaslar yazmislardi derin nefes alip ver yada ikin diye oyle yapsam basarir miyim acaba

Canımmm yok öyle yıpranmak falan...hatta cesaret edemem diye birşeyi kabul etmiyoruz bu gurupta...zaten sen en büyük başarı burayı bulmakla yapmışsın...tabiki ıkınarak nefes alıp vermeni dengeleyerek de yapabilirsin..eğer evde duruyorsannn mutlaka egzersizle alışarak deneme yapmalısın...

Canımmm yok öyle yıpranmak falan...hatta cesaret edemem diye birşeyi kabul etmiyoruz bu gurupta...zaten sen en büyük başarı burayı bulmakla yapmışsın...tabiki ıkınarak nefes alıp vermeni dengeleyerek de yapabilirsin..eğer evde duruyorsannn mutlaka egzersizle alışarak deneme yapmalısın...

bu konuda bilmyorum neden ama kendime hic guvemiyorum simdi mumla degilde direk esimle denesem daha iyi sanki yabanci cisim simdi kendimi kasarim

yani psikologa gittim demissin ama kadin doguma hic gittin mi? belki farkli birsey vardir, zarin cidden kalin olabilir vs..

bir kere gittim ama cok zor muayene oldum baska bir sebepten gitmistim birsey olsa soylerler heralde diye kendimi hep oyle yatistirdim.. zar tam giriste degil mi p..sin yarisindan fazlasini alabiliyorum cunku

bir kere gittim ama cok zor muayene oldum baska bir sebepten gitmistim birsey olsa soylerler heralde diye kendimi hep oyle yatistirdim.. zar tam giriste degil mi p..sin yarisindan fazlasini alabiliyorum cunku

yani zar evet normalde giriste ama biraz derinde de olabilir ben rastlamadim hic de. ama bizim turk doktorlari bilirsin guzelim oyle cok ayrintili birsey soylemezler sen sorarsan soyler veya sadece shikayetine gore bakar. Penisin onemli olan basinin girmesi yani yarisi girdiyse normalde tamami da girer diye dusunuyorum, yarisina kadar kendini kasmiyorsun da sonrasinda mi kasiyorsun yani?iste bunlarin cevaplarini bir kadin dogum uzmanindan ogrensen daha iyi olur muayene olup tabi ama bu shikayetle gitmelisin.

merhaba kızlar...burada yenmeye çalışanlar bi türlü yenemeyenler kafalarındn bir şeyleri söküp atamayanlar ayrıca cesaret bile edemeyip üye olmaya bu siteye gizlice takip eden arkadaşlar...bugün 1 ağustos 2012 benim 3.yıl dönümüm...tam 3 yıl sonra ilk defa evlili olduğumdn yıl dönümüm geldiğinden eşimle beraber bu günü kutlayacağımdan dolayı çookkkk mutluyum...30 haziranda başladığım galiba 14 temmuz olck yendiğim vajinusmusu... tam 2yıl 11ay mutsuz gün boyunca hayat benim için ağlamaklı bunalımlı hayattan zevk alamaz bir halde geçti....bazen eşimle birbirimizi hiç yoktan kırdığım, ağlamaklı gecelerimi asla unutamıyırm, ansızın uyanırdm gece evin içinde ağlmaklı gezrdm...gece yatmaya giderken başaracm acımayack ne olursa olsun yapacm deyip sonrasında ise kendimi eşimden kaçırıp ağlamaklı bir şekilde korkunun verdiği tabiki,sırtımı dönüp hıçkırıklra boğulurdm..eşim bzı gecelr ağlarım diye hiç bişe yapmadn sarılıp yatardı bana tamam üzülme bunalma diye...ben daha çok üzülürdm o öyle yaptıkça... şuan bunlar bitti....yeni atlattım alışma aşamasındym ama hiç olmazsa yaptım arkadaşalr...çok mu iyiyim süper miyim şuanda başardımda...yok ama hiç olmazsa eşimi mutlu ediyorm zamanla alışırım geçer diyorum umut ediyorm ve çabalıyorm...bunları anlatmamın nedeni eminim bir çoğumuz aynı şeyleri yaşadık ve yaşıyanlar var size yardımcı olmak amacım....lütfen arkadaşlar kafanızdn acıyack parçalanacağım ölecm dayanamayacm bunları adın lütfen...yok kızlar böle şeyler olsa bana olurdu..bende aynı düşünüydm ne kadar saçmalamışım anlatamam..hadi gayret bunu eşiniz için değil sadece önce kendiniz için yapın...bebekleriniz olck allahın izniyle onlar için yapın...mutluluk için yapın...hoş geldin 1 ağustos ve mutluluk...

Nice yıl dönümleri geçirmeniz dileğiyle canım sağlıkla,mutlulukla ve çocuklarınızla :nazar::nazar::nazar:

yani zar evet normalde giriste ama biraz derinde de olabilir ben rastlamadim hic de. ama bizim turk doktorlari bilirsin guzelim oyle cok ayrintili birsey soylemezler sen sorarsan soyler veya sadece shikayetine gore bakar. Penisin onemli olan basinin girmesi yani yarisi girdiyse normalde tamami da girer diye dusunuyorum, yarisina kadar kendini kasmiyorsun da sonrasinda mi kasiyorsun yani?iste bunlarin cevaplarini bir kadin dogum uzmanindan ogrensen daha iyi olur muayene olup tabi ama bu shikayetle gitmelisin.

ilk denememde biraz kanama olmustu ama cok az...ben psikologum ile konusuyorum arasira ona da soyledim tam olmuyor diye derin nefes alip ver demisti ben rahat birakiyorum kendimi ama nefen alip vermem duruyo yinede tedirgin oluyorum heralde

merhaba kizlar bende yeni uye oldum bu vajinusmusu yenenlerden yardim istiyorum

Hoşgeldin canım ... hiç jinekolojik muayene oldun mu bazen fizyolojik sorunlardan da kaynaklanıyo ama eğer senin sorunun da psikolojik sebeplerden kaynaklanıyosa hemen egzersizlere başlayabilirsin . Önce ilk sayfayı oku canım orda kegel egzersizlerinden bahsediliyo gün içinde her zaman yapabileceğin egzersizler bunlar vajina kaslarını kontroledebilmen için hiç parmak egzersizi yaptın mı ne aşamadasın canım istersen sen kendinden bahset önce biz de seni ona göre yönlendirelim

Hoşgeldin canım ... hiç jinekolojik muayene oldun mu bazen fizyolojik sorunlardan da kaynaklanıyo ama eğer senin sorunun da psikolojik sebeplerden kaynaklanıyosa hemen egzersizlere başlayabilirsin . Önce ilk sayfayı oku canım orda kegel egzersizlerinden bahsediliyo gün içinde her zaman yapabileceğin egzersizler bunlar vajina kaslarını kontroledebilmen için hiç parmak egzersizi yaptın mı ne aşamadasın canım istersen sen kendinden bahset önce biz de seni ona göre yönlendirelim

ilgilendigin icin tesekkur ederim benim sorunum p.sin tamamen girmemesi yarisindan sonra olmuyo tikali gibi nefes egzersizi yapmiyorum ondan sanirim

Olabilir belki de beni hala karisi olarak goremedigindendir...Bana diyor zaten arkadasim gibi goruyorum seni diyor maharet gibi:)sanki sevinmeliyim buna..ben senin ne arkadasinim ne kardesin ne cocugun ne ogrencin diyorum esinim diyorum tabi ama bu durumda bu havada kaliyor zannimca...ne diyeyim hayirlisi..dilatorlerim geldi esim dedi bunlara mi biz $50 verdik..ben de dedim sahsen ben istemiyorum seyime bisiler girsin bunun derdinde olmaz hic bir insan evladi NSA da yani bu ikimiz icin dedim...bla bla bla...

Benim eşim de aynı şeyleri söylüyodu asker arkadaşım diyodu bana insanın zoruna gidiyo tabi belki o da gaza gelirim diye düşünüp öyle diyodu :))) Neyse canım dilatörlerin geldiğine göre hemen egzersizlere dalış yaparsın belki de sıradaki gelin sensin :) Hadi bol şans

Kızlar ya bu sorunu yenmek için aptal aptal çözümler denedim. Hacı hocadan tutun, bir rakı şişesi bitirmek, antidepresanlar, uyku ilacı içmek, vajiyi uyuşturan kremler, spreyler kullanmak, sıcak su banyosu, hipnozla tedavi, hipnozla sözde geçmişten kalan korkularımı yenmek....vs. Bunları hemen hemen vaji olan herkes denemiştir sanırım.

Sizlere benim denediğim çok aptal bir yöntem daha söyleyeyim mi? Böyle deneyen var mı acaba, çok merak ediyorum???

Kendimi bağlattırmıştım, evet yanlış duymadınız kendimi kımıldayamacak şekilde sağlam bir şekilde eşime bağlattırmıştım, hem ellerimden hem de ayaklarımdan. Oldu mu hayır tabiki olmadı, beni iyice bunalıma sürükleyen diğer yöntemlerden biri oldu sadece...:43::43::43::43::43::43:

Yaw ne olur vajili arkadaşlarım, beyninizde bu kadar büyütmeyin....

Naptin sen?? :53: Baglatmakmi.. Allah korusun :5::5: Bu nasil bi çaresizlik. Allah yasatmasin ins.. :( Böyle biseye asla cesaret edemezdim..

Mizmizlanma bakim;))) gayet guzel bi noktadasin bence sende bugun yarin patlatican bombayi...o zaman ben napim inci ben beraber oturuorum ben napim hep rol hep rol belki yalniz olsaydik coktan cozmustuk diorum zaman zaman ama yalniz oturanlarida duyunca senelerce.olmadign susuorum esime yüklenebilirdim yoksa doktora gtme acisindan sikinti ama gercekten ben yesim hanimi dusunuom simdi aparat koyup eve yolluyomus hemen iliskiye girilicekmis ben nereye gdim otele gdim bari:53::53::53:

Yazdiklarini okudum çok üzüldüm.. Ben durumunun bukadar agir oldugunu bilmiyordum.. Geçmisi unutmaya çalis.. Allah yardimcin olsn.. Seni engelleyen doktor düsüncesi olabilir, nasilsa yapamiyorum, en kötü ihtimal doktora giderim düsüncesi alikoyuyo seni egzersizden.. madem öyle ozaman doktora gitmeyi denesene? Belki kontrol sende olmadigi için doktorda oldugu için daha kolay olcaktir.. Hos yine ayni seyi yapacak, yine aparat meselesi.. ama madem kendin biseyler yapamiyosun o doktora muracaat et? Yada aklima su geldi parmakla yapiinca orayi hissetmen seni rahatsiz ediyo.. o aparatlarla denesen? denedinmi bilmiyorum?

Çaresizlik bayağı hayal dünyamı genişletmiş artık ütopik yöntemlere, saçma sapan şeylere dalmışım. İlk mesajımda dediğim gibi "bağlatma yöntemi"hariç diğerlerini çoğumuz denemiştir. Ama bu kadar saçma bir şeyi bir tek ben yapmışım :17::17::17::17::17::17::17::17:

Canim senin durumun hepimizden beterdi.. 8 sene dile kolay.. Kendi adima söylüyorum, benimde okadar geçmis olsa bende denerdim belki.. Allah kimseyi düsürmesin bu duruma tabi ins..
Hatirlama eskileri, unut tatlim.. :( üzülüyorm seni böyle görünce..

Back
X