Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi geceler hanımlar belki bu yazacaklarım siz umutlandırır diye yazmak istedim bende 10 aylık evliğim ve şu an 9 aylık hamileyim bende ilişkiyle ilgili korkularımı evliğimin 6 ayında yendim özellikle birşeyi belirtmk istiyorum evliğinde 1 yılı aşmamış olan arkadaşlar ben vajiliyim demesin lütfen çünkü deillermiş ben doktorda ögrendim bu durumu yardımcı olabileceklerim varsa soru sordukları taktirde cevap verebilirim sorularına

Ca gozun aydn rabbim anali babali buyutsn.sen vajiliyken mi hamile kaldn mrek ettimde

sadece başı girdi ama denemelere devam edicez inşallah ama benim beynimde halletmem lazım şu kahrolası kızlığımın önemsizliğini...

Olsun,birşeyin girebileceği fikri oluştu.Ben de deniyor,alışmaya çalışıyorum.Sakin olunca ve oraya oldu mu,olmadı mı?diye bakmayınca daha rahat oluyor.

:43::43::43:
Hz Aişe, kendisini tanıtırken, önce babasının ismiyle, “Ebubekir kızı Aişe” diyor ve ekliyordu; “ Ben Allah’ın Sevgilisinin Sevgilisiyim.” O Resulün Sevgilisiydi. Bunu bilmesine rağmen sormadan edemezdi. “Ey Allah’ın Resulü, beni seviyor musun?” Allah’ın Resulü bu ne biçim soru demiyor, sevmesem burada ne işim var demiyor. Cevap veriyor; “Evet Ya Aişe, tabi seviyorum!” Bununla yetinmiyor Hz Aişe validemiz, dahasını da merak ediyor, acaba nasıl seviyordu? Hemen soruyor; “Beni nasıl seviyorsun?” Peygamberimiz sevgi tanımlamasını yapıyordu sevgili eşine. İçten, samimi ve hayran kalınan bir ifadeyle; “Kördüğüm gibi…” :69: Sevgiye bakın, aşka bakın. Açılmayan, çözülmeyen, kördüğüm gibi sevgi. Hz Aişe aldığı bu cevap karşısında çok memnun kalmıştı. Ve her zaman da alacağı cevap kendisini daha da mutlu edeceğinden sık sık sorardı; “Ey Allah’ın Resulü Kördüğüm ne alemde?” O Yüce Resul, her defasında, Hz Aişe’yi memnun eden cevabını veriyordu; “İlk günkü gibi..”
:69::69::69:
Allah'ım gerçekten efendimiz mükemmel bir insan, her hareketinde bir incelik, her hareketinde bir mükemmellik var.
Aslında dinimizi tanısak, kendimize Peygamber efendimizi ve ailesini örnek alsak, dünyamız cennet olacak :31:.

canım ben vajınısmus degıldım benım sorunlarım daha farklı esımden yana sıkıntılarım oldu sureklı benım

Vajılı olmamana çok sevindim.Anlıyorum,inşallah sıkıntılarından kurtulmuşsundur.Kadın olmak zor.Bitmiyor ki,vajıyı yeniyosun,başka sorunlar çıkıyor.Alış,çocuk olsun vb.Allah dermansız dert vermesin.

Olsun,birşeyin girebileceği fikri oluştu.Ben de deniyor,alışmaya çalışıyorum.Sakin olunca ve oraya oldu mu,olmadı mı?diye bakmayınca daha rahat oluyor.

evet canım çok şükür,bu anlattığımı yapabilmek için pasifloralar,kas gevşeticiler,ağrı kesiciler,neler neler kullanıyodum,hiçbişey kullanmadan gerçekleşmesi beni sevindirdi

sadece başı girdi ama denemelere devam edicez inşallah ama benim beynimde halletmem lazım şu kahrolası kızlığımın önemsizliğini...

anlıyorum seni canım bendede bekareti koruma içgüdüsü çok fazlaydı. Ama gerçekten bu saplantı yüzünden hayattan çok şey kaçırıyoruz. Üstelik evliyiz, artık kimse bizim bakire olduğumuza inanmaz, evlendiğimiz güne saklıyorduk ama o gün gelincede kullanamıyoruz.

Bizim yaşlı bir kadın akrabımız vardı. Kadın eşiyle sürekli kavgalı oldukları için ayrı odalarda otururlardı. Adam televizyonlu odada otururdu. Annem gidip kadına bir radyo aldı canı sıkılmasın diye. KAdın radyoyu kutusuna koyup kaldırmış, eskiden öyleydi ya yeni alınan bir şey özel bir güne saklanırdı yada yeni kalsın diye fazla kullanılmazdı kaldırılırdı. Ve kadın o radyoyu kullanmadan öldü. Ben kendimi o kadına benzetirdim. Bende bekaretimi eşime saklıyordum ama o gün geldiğinde de veremiyordum. Aslında birçok şeyin kıymeti yok, bizden değerli değil hiçbirşey. Eşinle mutlu olmak varken bekaretin hiçbir önemi yok canım. Hayatı ertelememek lazım :31:.

canm ya Allah ne muradın varsa versn...üşenmden yazmışsın...tavsiyelerini ilk fırsatta yapacağm...şimdi evde msfr var...cnm aparatları ben s...kmuorm..eşim yapıor...düşün yani ona bile csrtm yok..p...s girdikten sonra 1-2 gn ara verdi.tekrr aparat deneyim dedim sanki ilk yapıormuşm gb acıdı ya yanma oldu...bende bıraktım...

bu arada 100 msjı doldurmk için cilt sorunları diye bir bölm var oraya grdm hem msj doldurayım hemde birilerine yardımcı olayım dedim:1:

tatlım sana bişey diyeyimmi bence eşinin yapması senin için daha avantaj... sen bardağın boş tarafını görüyorsun ben yapamıyorum bile diyorsun ama bardağın dolu tarafı daha önemli zaten parmak egzersizlerinde son nokta eşinin yapmasıdır çünkü başkasının yönlendirmesine alışmak için o daha mantıklıdır.... gör bak hemen atlatacaksın bu üzüntünü kuzum... hiçççç kafaya takma bitanem sen dediğim yöntemleri dene faydasını göreceksin inşaallah ALLAH ımın izniyle... ha şunu da kesinlikle kafana yaz kuzum her seferimnde psikolojik olarak vaji hazır olmayabiliyor bu sefer olmasa bile takmayacaksın öbür sefer mutlaka olacak... çünkü hiç girmeyecek bişey olsa geçenki denemede girmezdi değilmi?

:43::43::43:
Hz Aişe, kendisini tanıtırken, önce babasının ismiyle, “Ebubekir kızı Aişe” diyor ve ekliyordu; “ Ben Allah’ın Sevgilisinin Sevgilisiyim.” O Resulün Sevgilisiydi. Bunu bilmesine rağmen sormadan edemezdi. “Ey Allah’ın Resulü, beni seviyor musun?” Allah’ın Resulü bu ne biçim soru demiyor, sevmesem burada ne işim var demiyor. Cevap veriyor; “Evet Ya Aişe, tabi seviyorum!” Bununla yetinmiyor Hz Aişe validemiz, dahasını da merak ediyor, acaba nasıl seviyordu? Hemen soruyor; “Beni nasıl seviyorsun?” Peygamberimiz sevgi tanımlamasını yapıyordu sevgili eşine. İçten, samimi ve hayran kalınan bir ifadeyle; “Kördüğüm gibi…” :69: Sevgiye bakın, aşka bakın. Açılmayan, çözülmeyen, kördüğüm gibi sevgi. Hz Aişe aldığı bu cevap karşısında çok memnun kalmıştı. Ve her zaman da alacağı cevap kendisini daha da mutlu edeceğinden sık sık sorardı; “Ey Allah’ın Resulü Kördüğüm ne alemde?” O Yüce Resul, her defasında, Hz Aişe’yi memnun eden cevabını veriyordu; “İlk günkü gibi..”
:69::69::69:
Allah'ım gerçekten efendimiz mükemmel bir insan, her hareketinde bir incelik, her hareketinde bir mükemmellik var.
Aslında dinimizi tanısak, kendimize Peygamber efendimizi ve ailesini örnek alsak, dünyamız cennet olacak :31:.

mükemmellll örnek alınması gerekn tek insan o cenneti dünyada ve ahirette rabbim hepimize yaştsın:16: aminnnn

anlıyorum seni canım bendede bekareti koruma içgüdüsü çok fazlaydı. Ama gerçekten bu saplantı yüzünden hayattan çok şey kaçırıyoruz. Üstelik evliyiz, artık kimse bizim bakire olduğumuza inanmaz, evlendiğimiz güne saklıyorduk ama o gün gelincede kullanamıyoruz.

Bizim yaşlı bir kadın akrabımız vardı. Kadın eşiyle sürekli kavgalı oldukları için ayrı odalarda otururlardı. Adam televizyonlu odada otururdu. Annem gidip kadına bir radyo aldı canı sıkılmasın diye. KAdın radyoyu kutusuna koyup kaldırmış, eskiden öyleydi ya yeni alınan bir şey özel bir güne saklanırdı yada yeni kalsın diye fazla kullanılmazdı kaldırılırdı. Ve kadın o radyoyu kullanmadan öldü. Ben kendimi o kadına benzetirdim. Bende bekaretimi eşime saklıyordum ama o gün geldiğinde de veremiyordum. Aslında birçok şeyin kıymeti yok, bizden değerli değil hiçbirşey. Eşinle mutlu olmak varken bekaretin hiçbir önemi yok canım. Hayatı ertelememek lazım :31:.

evet çok doğru söylüyorsun,bu aşamaya da zaten burdaki arkadaşlarımız sayesinde geldim,hepinizden Allah razı olsun,çöezeceğime de inanıyorum.Sen nasıl bilinçaltına kabul ettirdin bekaretin önemli olmadığını,nasıl yendin bunu canım?

Bugun yani 1 Agustos evlilik yildonumumuzdu ama esim hic umursamadi:( Bir erkek neden evlilik yildonumunu onemsemez? dogum gunlerini onemsemez????

canım esın sanırım beraber olmadıgınız ıcın bır cok seyı de umursamaz olmus olabılır. ama erkeklerın cogun da bu ozel gune dıkkat etmeme huyu da var zaten o da bır gercek. hıc mı konusmadınız bırsey demedı mı dun ? sen bırsey demedın mı bır beklentın olduguna daır

Vajılı olmamana çok sevindim.Anlıyorum,inşallah sıkıntılarından kurtulmuşsundur.Kadın olmak zor.Bitmiyor ki,vajıyı yeniyosun,başka sorunlar çıkıyor.Alış,çocuk olsun vb.Allah dermansız dert vermesin.
canım sımdı bırsey desem yanlıs olur ama ınan vajılı olsam belkı ruhum daha az yaralanırdı. Allahım bu ıstegımı alsın dıye cok aglardım dusun yanı. kadın olmak herzaman zor ıste.

tatlım sana bişey diyeyimmi bence eşinin yapması senin için daha avantaj... sen bardağın boş tarafını görüyorsun ben yapamıyorum bile diyorsun ama bardağın dolu tarafı daha önemli zaten parmak egzersizlerinde son nokta eşinin yapmasıdır çünkü başkasının yönlendirmesine alışmak için o daha mantıklıdır.... gör bak hemen atlatacaksın bu üzüntünü kuzum... hiçççç kafaya takma bitanem sen dediğim yöntemleri dene faydasını göreceksin inşaallah ALLAH ımın izniyle... ha şunu da kesinlikle kafana yaz kuzum her seferimnde psikolojik olarak vaji hazır olmayabiliyor bu sefer olmasa bile takmayacaksın öbür sefer mutlaka olacak... çünkü hiç girmeyecek bişey olsa geçenki denemede girmezdi değilmi?

doğru söylüyorsun canm...bir kere oldu bir daha olacak..inşallah cnm inş kısa zamanda atlatırız...sen üstte mi yenmiştn allta mı cnm ya..

Amin cümlemizi.Allah eşimden razı olsun.Bu konuyu başıma kakmadı.Bekledi,dinledi.Çevremdeki meraklılardan çok çektim.Ailem değiller,birşey değiller,nasıl bir merak.Yok neden çocuk yok,neden düşünmüyorsun?demeler.Başkalarıyla kıyaslamalar,sürekli böyle davranılınca sinirleniyorsunuz.İnsanlar güya arkadaş olacaklar,mutluluğunuzu kıskanıyorlar ve sizi üzmeye çalışıyorlar.

canım bak bızım toplumumuz maalesef oyle. okulun bıter ısın olur, nıye evlenmıyorsun derler. evlenırsın, nıye cocuk yapmıyorsun derler. yaparsın, nıye ıkıncı olmuyor derler. nıye ev almıyorsunuz derler nıye araba almıyorsunuz derler. yanı merakları bıtmıyor bu ınsanların. onları kafana takmamaya calısacaksın. ben cevremı okadar takmam. oncelerı pat dıye lafı agızlarına tıkıyordum, benım yanımda ne annem ne kaynanam var sızın gelınlerınız kızlarınız gıbı sıze guvenerek cocuk yapamıyorum maalesef derdım. sonra bazen dedım kı borcumuz var calısmam lazım dedım. dugunumuzu kendımız yaptık dedım. ben lafı tıkarım agızlarına.

evet o tedırgınlık varrr sankı benı bırakıcakmıs gıbı gelıyooo korkuyorum hepp onsuz yapamamkıı ve bu kıskanclık evlendıkten sonra basladı aslında hıc bısey yok ortada haa ben kendı kendıme pınpırıklenıyorum delı gıbı o kadar temızkı kocamm ısten baska bısey dusunmezz ne bı sosyal hayatı varr ıste eve evden ısee bensız bı yere gıtmezz e bılyım benım kuruntularım ıstee

tatlım o kıskançlığınınn bence sebebi aitlik duygusunu hissedememek... yani şöyleki bendede vardı o ama dediğin gibi benim eşimde sağolsun çok temizdir... ama kuruntu işte ben onun olamadığım için dışardaki kadınlarda aklı kalır mı diye hep ama hep korkardım... ama öyle bişey olsa zaten yanımızda durmazlardı bu kadar sabretmezlerdi canım hiç kafanı takma bunaltmada kocanı... sen yakın xzamanda yeneceksin ve okadar bağlanacaksınız ki birbirinize... ha yenince alışverişe ıkarmayı unutma herbişeyi alıyorlarmış waves demişti hehe... ben çıkarmadım paramız yoktu:)) şaka maka gerçekten kendşnş evli hemde yeni evli gibi hissediyorsun:16:

Back
X