Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

keşke benim eşimde sadee özel günleri unutsaa tam tersi öyle günleri atlamaz.. benimkisi herşeyi unutuyo ya bugün konuş yarın tekrar anlat yeni anlatıyomuşum gibi davranıyo hatta bi şeyi en az bi 5 kez anlatmam gerek bu yüzden kimseyle görüşmeyi bile sevmiyorum dielim ki birine bişey anlatıyrm oda yanımda onunda bilgisi olduğunu belirterek anlatıyrm birden demezmi aa öylemi olmuştu öylemi konuşmuştuk hayır ben öyle bişey demedim bile dioo karşı tarafa yalancı durumuna düşüyorumm.. herşey güzel giderken sabah patlak verdim yine ağzıma geleni saydım kavga ettik egzersizde yapmıcam dedim boşanmayı düşünüyorum

çook üzüldüm:( iyi düşünüp doğru karar vermelisin...belki sorununuz vaji.dir.. vajiden sonra eşlerin değiştiği bir gerçek..şu an seni önemsemiyor olabilir.. ama tabi yaşayan bilir..hakkında hayırlısı inşallah

hg cnm..millet fellik fellik seni arıor...nerelerdesin bakıyım sen:))))

hayırdır beni kim arıyor?? dün biraz kötüydüm akşam girmedim, okunacaklar çok birikmiş, geçmişi okuyorum. şimdi de pcde sorun var, kapanıp duruyor, acil arayanlar özel mesaj atabilir mi? güncele gelmem çok uzun sürecek. yine de atlamadan her şeyi okumaya çalışıyorum. görüşmek üzere...

kızlar meraba hepinize. geçen sene yılbaşına kadın olarak girmek istiyorum diye dua ettim çok şükür oldu. şimdide anne olarak girmek istiyorum yılbaşına:) inş Rabbim dualarımızı duyar bu mübarek güzel günlerde. bu illetle uğraşanlara yenmeyi, yenen ve isteyenlere de hamile kalıp bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş Rabbim

Amin canm ins hepimizin hayali o once vajiyi yenmek sonra cocuk sahibi olmak hatta ben suan oyle psikolojm bozukki once hamile kalmak istiyrm burda orneklerini duydukca heves ediorum dogru deil biliyorm ama.... Caresizimmm

Kizlar sorum olacak simdi ben dr godip normal muayene istesem sirf yumurtaliklarim ne durumda die acaba ultrasonla mi bakar alttan bisey mi sokup bakkar ya ben bosalinca elimle itiom 2-3 seferdir ama belliki hastalanicam agrilarim basladi acaba sorun mu var muayene olan varsa cvp bekliorum plss

Canım evlilerde genelde alttan muayene ediyolar öyle daha iyi sonuç alınıyomuş tabi alttan derken yine bir çeşit ultrasonla bakıyolar ama sen alttan muayene olmak istemiyorum dersen seni zorla alttan muayene etmez tabi ultrasonla bakar

tatlım bi dur bi sakin ol...hiç adına yakışmıor..boşanmakta ne demek..çileklinin dediği gb vajiyi yenmeden böle şeyler düşünme...vajiyi yendikten sonra eminim herşey yoluna girecek..eşinin değişeceğine inanıorm ..

kızlar benım tavsıyem belkı yanlıs olur sen anlayamazsın denılebılınır ama lutfen arkadasa anlatın astıktan sonra eslerınızde degısıklıkler oldugunu. sahıplenme duygusunun erkegı degıstırdıgını. bak canım esım telefonda sadece dınleyeni yanındayken oek konusmayan bır adamdı ama bız evlendıkten sonra ve yıllar gectıkte degıstı sımdı herseyı anlatır durmadan, ozamanlar hedıye bılmeyen adam sımdı hedıyeler alır, guzel msjlar yazar. vajılı ol ya da olma ama erkekler baglanmayı da sevgıyı gostermeyı de cok gec ogrenır zamanla. ha bunun tersı erkekler vardır ama azdır. genelı benım dedıgım gıbıdır. oyuzden kararın cok erken ve yanlıs. buyuk bır sorununuz var ve bu sorun kucuk sorunların sureklı cıkmasına sebep olur sureklı tartısma gergınlık hıssı vs.

Canm dra gitmeyemi karar verdn ay cok sevindim hadi ins sen sonuc alirsin en basta konus olmazsa para iadesi iste bi dr adi soyadi ne bi o dr kaldi turkiyede gitmedigim :)
kız sen kac doktora gttın anam hepsınede para verdınmı peki geri aldınmı ayyy allahım ınsallah kazıklanmam:43:
cnm ne yaptın giitnn mi doktora ne dedi...moralin nsl..umduğun gb oldu mu..
deil cnm evi ayarlamam lazım kayınvaldeleri iftar die bi yere yollamamk ve 1 2 gun orda durdurmam lazım.... o gun gdıcem cnm insallah allah yüzümü kara cıkartmaz....
vajinismusu çözmeden boşanmayı düşünme canım :29:.

insan böyle düşüncelere kapılıor nedense ilgisizlik sogukluk gunden gune artıor ve sen ana sorunu unutup baska seyler arıosun ben cok yasadım bde adama yuklenıodum nıe boylesın birimi var cart,curt, halbukı sorun ortada duruor...vajiyi bi yenim bırakcam onu dedıgım cok olmustur:9: ama yenmeden asla düşünmedim cünkü sorun bende deil onda olmalıydı haklıyken haksız duruma düşmemeliydim:37::37: ne kadar sacma senaryolar kuruodum :52:allah korusun yapışın yuvalarınıza hatunlaaar:21::21:

yatılı misafirlikteydim eve yenı geldım hemen pc başına :)
bır gelısme varmı kızlar ? umut doktoramı gıdıceksın ? gecmısı bıraz okuyayım neler olmus:)

Canım eşinde sen de zor bi dönemden geçiyosunuz ama sakin olmaya çalış canım öfkeyle sonradan üzüleceğin kararlar verme ... Ayrıca egzersizleri bırakmak eşine değil kendine verdiğin bi ceza olur unutma !!! Şu vaji bi atlat bak herşey ne kadar güzel olacak .Allah yardımcın olsun

keşke benim eşimde sadee özel günleri unutsaa tam tersi öyle günleri atlamaz.. benimkisi herşeyi unutuyo ya bugün konuş yarın tekrar anlat yeni anlatıyomuşum gibi davranıyo hatta bi şeyi en az bi 5 kez anlatmam gerek bu yüzden kimseyle görüşmeyi bile sevmiyorum dielim ki birine bişey anlatıyrm oda yanımda onunda bilgisi olduğunu belirterek anlatıyrm birden demezmi aa öylemi olmuştu öylemi konuşmuştuk hayır ben öyle bişey demedim bile dioo karşı tarafa yalancı durumuna düşüyorumm.. herşey güzel giderken sabah patlak verdim yine ağzıma geleni saydım kavga ettik egzersizde yapmıcam dedim boşanmayı düşünüyorum

canım bak anlatıyoruz cogumuz goruyorsun. ya adama bebek ıcın yıyecegı seyler bıle hatırlatıyorum masada duran seyı bıle gormuyor ıste bazen. yanı sanma kı benım esım tek. zamanla daha ıyı olacak. kaldı kı su an sorununuz var. ılgısını kaybedıyor, sorunu asınca bak bakalım nasıl olacak. şu dusunce bıle olacak onda, hatunu yemege cıkarayım sevınır, ardından da guzel bır gece yasarız dıye :)))

ben esıme kızıp dıyetımı bıraktım, esıme bırakıp annelıgımden vazgectım. ama cok buyuk hata. esınle bırseyler ılerde duzelmezse ozaman de tamam bosanacam dıye ama sunu dusun o adamla evlı kal ya da kalma senın yapman gereken vajınısmusu aşmak. esını dusman olarak gormek yanı tartısmak kavga etmek yerınei vajınısmusu senın mutlulugunu huzurunu engelleyen bır dusman olarak gormeye calıs. bak sana en basıt bır ornek. esım eskıden ne gıymısım ne yapmısım onemsemezdı ama 4-5 aydır aramız daha ıyı dıye evde gıydıgım penye gecelık ıcın bıle guzel olmus yakısmıs dedı kendılıgınden. dılım de tuy buterdı ya ustumdekı guzel olmus falan desene be adam derdım. erkekler maalesef bıraz farklı. onu yatakta mutlu edınce, daha ozverılı daha ılgılı oluyorlar ama olmayan da olabılır. fakat sen olacak dıye odaklan. esının kusurlarına odaklanmıs durumdasın, bunları sonra dusunursun bence soruna odaklan şunu bır aşın ozaman hersey degısecek.

kız sen kac doktora gttın anam hepsınede para verdınmı peki geri aldınmı ayyy allahım ınsallah kazıklanmam:43:

deil cnm evi ayarlamam lazım kayınvaldeleri iftar die bi yere yollamamk ve 1 2 gun orda durdurmam lazım.... o gun gdıcem cnm insallah allah yüzümü kara cıkartmaz....

insan böyle düşüncelere kapılıor nedense ilgisizlik sogukluk gunden gune artıor ve sen ana sorunu unutup baska seyler arıosun ben cok yasadım bde adama yuklenıodum nıe boylesın birimi var cart,curt, halbukı sorun ortada duruor...vajiyi bi yenim bırakcam onu dedıgım cok olmustur:9: ama yenmeden asla düşünmedim cünkü sorun bende deil onda olmalıydı haklıyken haksız duruma düşmemeliydim:37::37: ne kadar sacma senaryolar kuruodum :52:allah korusun yapışın yuvalarınıza hatunlaaar:21::21:

umut doktora gıttın mı canım ?

ben duymadım sanırım tatlım... ama bi psikoloğa gitmiştim eşimle adam benimle bi dalga geçti anlatamam ... çok kanar diye mi korkuyorsun diyor noolacak kanayınca öleceksin diye mi korkuyorsun diyordu ... dalga geçti geçti sonra eşime ima etmiş bu devlet hastanesinde çözülecek bişey değil özelime gelin diye... ben adama bütün yöntemleri bildiğimi anlatmıştım burdan bahsettim bütün yöntemleride nlattım evet hepsi doğru diyordu... baktı anlatacak bişey yok dalga geçerek acizliğimden yararlanmaya çalıştı ve ağlayarak çıktım muayeneden... hastaneden çıkınca arabadada ağladım eşimde salla o doktoru biz biraz daha sabrederiz kendimiz çözeriz dedi sağolsun ... hepsinin gözünü para bürümüş ya... madem okadar kolay çözümü var ve tedavi için hiç bir maddi külfeti yok neden hep uçuk paralar isterler hiç anlayabilmiş değilim... kızlar çok hassasınız biliyorum ama söylediklerime alınmamanızı rşica ederek şunu söylüyorum... siz kendinize birşey sokmnaya çekinecek ve korkacak kadar nazikseniz o doktorlara nasıl izin vereceksiniz ve bir okdar para vereceksiniz... ha birde doktora gidince şu psikoloji var kıslar ben okadar para verdim yenmem lazım pram boşa gider korkusuyla cesaret geliyor insana ve azcık dişini sıkarak yeniyor... ama kusura bakmasın doktorlarda onlar yenmiyor yine siz yeniyorsunuz çünkü tamamen cesaret işi bu arkadaşlar... ben de uzun süre bekledim ama demekki beynim şimdi kabullendi ve yenebildim... bizim eskilerden arkadaş vardı kız parayı bulmuş doktordan randevuyu almış ama en son gün vazgeçmişti ve kendi egzersizle yendi... hamile kaldı ve hamileykende o bulduğu parayla umreye gitti... ne kadar sevinmiştik... ALLAH ım o parayı doktorlara yedirmedi de kendi evinde misafir etti ne kadar güzel birşey... ALLAH ıma sığınmak ne güzel... geçen gün eşim dedi ki senin o okuduğun duanın çok faydası oldu sana dedi... kandilde yükseksesle yatakodamda burdaki arkadaşlar ve kendim için kenzül arş okumuştum ve okuduktan sonra okadar rahatladımki anlatamam... daha çok güvendim kendime ve tabiki salat-ı tefriciyeler okadar etkiliydiki huzurlu olmamda anlatamam...

bu doktorlar bizim nazik olduğumuzu bildiği ve tamamen psikolojik olduğu için zaten yüksek para istiyorki kıymete binsin... bi doktor deseki gel ben 100tlye özerim yada bedava dese hiçbirimiz ona güvenipte gidemeyiz değilmi... herşeye piyasa yapmışlar... neden pahalı olan şeyleri hep kaliteli algılarız işte hep bu düşüncelerle doktorla herkesi sömürüyor... birde hipokrat yemini etmişler...
çok haklısın cadı bayan:63:ama çaresizlik çok kötü aykurt bu durum da olmak cooook sıktı beni artık cnm gülsevdam benle beraber egzersiz ble yapıcaktık msn de ramazandan sonra :43:ama bu bayramda mutlu oluyum annemlerın elını öpmeye gderken artık buruk olmak istemiorum...2'5 sene oldu..ben eşimin elinide öperim bayramda tamamen kendi tercihim oda bana bayram haşlıgı verir güleriz sonra şakalasırız...elini başım dik öpmek istiorum artık oda mutlu olsun istiorum adam bu dertten çöktü yaaa:43:
Canım hayırlısı olsun sana katılıyorum kontrolün doktorda olması senin açından iyi, bi de kadın seni rahatlatacaktır orda o yüzden sitres yapma ... hem vajiden kurtulmak dünyalara değer giden 3000 olsun dimi ama :)
herşeye bedel herşeye bitsin bu kahıııııır:5:
piştttttttt umuut ummmmmmmmmm nörüyonnnnnnnnnn?:27:
iyiyim cnm gecmıse bakıodum sen nörüyoon:9:bak hele:9: diyacağmı dinne:9:.........
yatılı misafirlikteydim eve yenı geldım hemen pc başına :)
bır gelısme varmı kızlar ? umut doktoramı gıdıceksın ? gecmısı bıraz okuyayım neler olmus:)

gdimmi gülsevdam konustuk ıkıncı konusmam zaten bu doktorla...muayene gtmeden dırek seansa gdım dıorum muayne ücreti almıomus o zaman...ne dersın :31::31:

hayırdır beni kim arıyor?? Dün biraz kötüydüm akşam girmedim, okunacaklar çok birikmiş, geçmişi okuyorum. şimdi de pcde sorun var, kapanıp duruyor, acil arayanlar özel mesaj atabilir mi? Güncele gelmem çok uzun sürecek. Yine de atlamadan her şeyi okumaya çalışıyorum. Görüşmek üzere...

canım neyın var nasılsın ? Gecmıs olsun. Hepımız senı arıyoruz ıkı gundur :))))) merak ettık

mesajını aldım ama cevap yazamadım. Gündüz açıktım ama akşam çıktım. Tansiyonum düştüğü için erkenden yattım. Bilgisayarın düzelmesini bekliyorum, bir de hala güncele gelemedim. Aklımdasın cevap yazacağım, unutmadım yani :16::16::16:

canım valla cevabı dusunmedım bır an. Senı merak ettım topıc de goremedım dun de sordum kızlara bugun de. Cevap yazarsın yazmasan da sorun degıl be tatlım. ıyı ol da problem yok. Dıkkat et kendıne. Ne oldu da dustu tansıyonun ? Sık sık olur mu yoksa bırseye mı uzulduk bakayım sen

çok haklısın cadı bayan:63:ama çaresizlik çok kötü aykurt bu durum da olmak cooook sıktı beni artık cnm gülsevdam benle beraber egzersiz ble yapıcaktık msn de ramazandan sonra :43:ama bu bayramda mutlu oluyum annemlerın elını öpmeye gderken artık buruk olmak istemiorum...2'5 sene oldu..ben eşimin elinide öperim bayramda tamamen kendi tercihim oda bana bayram haşlıgı verir güleriz sonra şakalasırız...elini başım dik öpmek istiorum artık oda mutlu olsun istiorum adam bu dertten çöktü yaaa:43:

Herşeye bedel herşeye bitsin bu kahıııııır:5:

Iyiyim cnm gecmıse bakıodum sen nörüyoon:9:bak hele:9: Diyacağmı dinne:9:.........

Gdimmi gülsevdam konustuk ıkıncı konusmam zaten bu doktorla...muayene gtmeden dırek seansa gdım dıorum muayne ücreti almıomus o zaman...ne dersın :31::31:

canım sana ozelden msj attım sımdı

Back
X