Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ahhhh ahhh nerde kuzum ya yendim basardim artk tamamen kadinim demeyi cok isterdm ama egz.dahi yapamiorum cok istiyrm ama esimin ailesi hepsine uyku ilaci verecem yakinda hen kepsinler die tat giremedm misafr falan ama okuyup okuyup ciktm aklimda sizde dualarinda unutma
canım senin rahat bir ortama ihtiyacın var sadece :16::16::16:. Zaten o ortamda yenersen senden alası yok :7:. Hiç başka doktora gitmeyi düşünme, paraları yoldan toplamıyoruz biz.

Son düzenleme:
kızlarrr cok mutlu oldum..okuan bılır ben pe sadece yarısını ıcıme albılıydum gerısı acayıp bır yanma ve bırakıyodum ıkı gecedır mumu peceteyle kalınlastırıp hemen hemen p..kalınlıgına getırıp denıyodum du aksam yıne p..nekadar albılıysam mumuda okadar alabılmıstım acayıp bır yanma oluyodu ve bıraktım..bu aksam yıne mumla yarım saat deneme yaotım..ve zar zoda olsa p..boyu kadar sokmayı basardım..once mumu altıma alıp ben ustte kalarak denedım baya oldu ama canım cok acıdı sonrada yatarak denedım ve baya baya aldım ıcıme ama canım coook yandı çiş...gelmıs gıbı bı hıs yasadım burda okuyodum herkeste ole bı hıs oluyo sanırım evet dogru yoldayım bırakmak yok dedım ve baya yol katettım..ama yınede canım acıdı ama vaj..ıcınde bısıy var yaa oraya deydıgınde canım cok acıyo sonra ıcımde tuttum bıraz yavas yavas yın denedım ve orayı gecınce gercekten gırıyo..off pe...denemeye korkuyorum ya yıne olmazsa dıye ..ben bır kac gun daha boyle mumla deneyıp oarsını ıyıce genısletcem olcak olcak ıcıme bı umut dustu valla kızlar bırakmayın deneyı n canınız acıdımı o seyı cıkarmadan bekleyın sakınlesın sonra tekrar nefes alıp ıtın gecekten oluyo ama gıt gel yapamadım henuz cıkarrıken bıle acayıp bır yanma oldu bende ama yınede ıyı gıdıyorum dımı bu ıyı bı sey ??????* oh beeeeee:))

canım senı tekrar tekrar tebrık edıyorum. Basarı hıkayenı cok kez okudum ve herkese umut olacagını dusunuyorum oyuzden yenıden eklemen cok ıyı olmus. Canım vajınısmus asıldıktan sonra emonım kı esın de degısıklıkler olmustur ama su da var ya evlılık oncesı sana mukemmel bır ask yasattı ve sımdı yatıs durumuna gectı ve sen aynı seylerı beklıyorsun. Ya da adam herzaman aynı adamdı ama sen degıstın beklentılerın degıstı tıpkı ben gıbı ve onceden yapmadıgı seylerı sımdı ıstıyor beklıyor olmussun. Hangısı senın durumun ?
sağol canım, benim durumumum eşim evlenmeden önce bana mükemmek bir aşk yaşatıı, sonra yatışa geçti durumu :1:.
Ben kendisine o kadar aşık değildim, hatta evlenmek bilr istemiyordum, yılmadan, bıkmadan, usanmadan çabaladı.
Belli bir zaman sonra bendeki inat kırıldı. Evlendikten sonra vajinismus belasıyla karşılaştık ama her zaman anlayışlı oldu, hiç üzerime gelmedi bu konuda.
Gel zaman git zaman ilgisizleşti iyice. Bende cazibemi kaybettim onun gözünde diye düşünmeye başladım, ne yaptıysam olmadı, kısa süreli işe yarıyordu yaptıklarım.
Psikoloğa gittim, psikolog boşanma fikrini aklıma soktu, ve beni körükledi.
Dışarda ağzımın içine bakan erkekler var, ben bu adamı niye çekiyorum diye birde havalara girdim, kendimi beğenmişlik yaptım :ssz:.
Daha sonra her hareketi gözüme batmaya başladı. Sinir oluyordum ona. Ben kendime eş diye nasıl böyle birini seçmişim, benim hayalimdeki bu değildi, çok daha yakışıklı, gözü kara, tuttuğunu koparan, popüler, fit bambaşka biriydi hayalimdeki.
Ufff yazacağım çok şey varda ana hatları ile anlatayım istiyorum.
Dövüyor mu yok, sövüyor mu yok, bir kavgamız olsa ben baskın çıkarım ama olmuyor ben bu adamla yapamıyorum diyordum :19:.
Etrafımdakiler sana rahatlık batıyor diyorlardı.
Vajinismus belası diyoruz ya hakikaten kötü bir hastalık, depresyon, anksiyete, panik atak eşlik eder vajiye. Bende depresyona girdim.
Baktım psikolog işe yaramıyor, depresyon tedavisi için psikiyatriste gittim.
Psikiyatrist önce vajinismusu çözmemiz gerektiğini söyledi. hep bende hatayı buldu, vajinismus yüzünden böyle olduğumuzu söyledi.Benim eşimden yana cinsellik beklentim gerçekleşmeyince onda kusur buluyormuşum. Yani aslında ben kasıldığım için ilişkiye giremiyorum. Bir vajinismus hastası olarak bu isteğimi sürekli bilinçaltıma atmışım, aslında böyle bir ihtiyacım olduğunun farkında bile değilmişim. Hep başka şeylerden patlak vermiş bu ihtiyaç. Duygusal anlamda çok ilgi istemişim, maddi anlamda çok şey istemişim, yani cinsel yönden tatmin olamayınca başka şeylerde mutluluğu aramışım.
Bu sırada eşim ne yapmış, aslında benim yüzümden madur olsada sesini çıkarmamış, tek tepkisi duyarsız kalması olmuş.
Diyorum ya vajili kadınlar cadıdır diye, Doktor bana vajinismuslu kadınlar kendilerine hep anlayışlı koca seçerler, vajinismus erkekleri hep edilgendir :33: demişti.
Neyse çok şükür o buhranlı dönemleri atlattık. Eşim istediğim gibi mi şimdi? hayır ama aslında kötü biri değil, vajili günlere göre daha sıcak bir ilişkimiz var. Artık bana bu kadarı yetiyor.

Huzurr sana söylüyorum şimdi sen bu adamla evlendiysen , illaki onu beğenmişsindir, evlenmeden önce gözüne batmayan şeyler şimdi gözüne batıyor, tamamen vajinismustan kaynaklanıyor bunlar. Adamı beğenmiyorsunda aslında o sana bu kadar sabretmiş, sesini çıkarmıyor, sen hem suçlu hem güçlü gibi birde adamı beğenmiyorsun. Sert çıkıyorum biraz ama kendine gelmen lazım, bir hiç yüzünden mutlu yuvanı bozmuş olacaksın, adın dula çıkacak. Elindekilerin kıymetini bil bence :20:.

oooooo 500 gectı canımm sureklı yapıyorum zatenn sabah yapmıstım halada ara ara yapıyorumm
iyi canım, yarın 2 parmak 1 boğum denicez. Ondan fazlası yok, sadece 1 boğumu rahat yapana kadar. Bol jel kullanıcaz. Başarmadan egzersizin başından kalkmıcaz :20:.

Kizlar..beni bileniniz yoktur..bi kac defa girip biseyler sordum ama öyle kimseyle muhabbetim olmadi..lakin hep takip ediyorum burda yazilanlari..ben bugün sayenizde yendim..yani yendigimi düsünüyorum..size anlatmak istiyorum ki onayinizi alayim..:)
Biz bugün denedigimizde ben üstteydim..önce p...s basi girdi sonrasinda biraz zorlandim ama devamini alabildim..fakat sanki son kismi disarda kaldi..esim arada tamamen girdi diyor ama ben tam emin degilim..biz git gel de yaptik ve esim bo...di..fakat ben hic zevk alamadim..canim yandi..hep bi yanma hisettim..sizce oldu mu, yendim mi yani? Hala inanamiyorum..rüya gibi..

selam kızlar ben geldim..

Dün hiçbir ilaç falan kullanmadan başı girmişti,bugün pasiflora sakinleştirici şurup ,kas gevşetici hap içtiğim halde bir de emla sürdüm dünkünden daha iyi değildi hatta birde emla acayip yaktı.olurken acıdığında hemen kendimi geri çekiyorum,lütfen yardım edin hiç bu kadar üstüste deneme yapmamıştık..

Yavuz biktim artik neyi bekliorum beceremiorum iste cnm ben 2'5 sene oldu coooook cok aciorum kaybolan bu yillarima huzursuzum mutsuzum hic olmadigim kadar dipteyim esim o gözümun onunde dertli dertli gezio yeter daha yeter ... gorumce var da hadi bakalim kiziniza gdin nasi olcak bakalim esim dusunsun onudane dicekse napim

ben napayım canımmm sen 2.5 sene ben 7 yıl koskoca 7 yıl ve benım yanımda kımse yok ne kendı aılem ne esımın aılesı 2mızız sadece ama genede yapamıyorum ımkanım yokmu dr gıtmeye var gıttımde noldu hıcc sadece beyınde bıtıyo hersey tek caren dr kaldı senın canımmm gıttt ama ılk bass yapabırım dıye aklını ıkna ettt beynınde bu ısı bıtırkı bırazcık csaretın olsunn gıttıgınde yoksa dr felan care etmıyoooo

kızlarrr cok mutlu oldum..okuan bılır ben pe sadece yarısını ıcıme albılıydum gerısı acayıp bır yanma ve bırakıyodum ıkı gecedır mumu peceteyle kalınlastırıp hemen hemen p..kalınlıgına getırıp denıyodum du aksam yıne p..nekadar albılıysam mumuda okadar alabılmıstım acayıp bır yanma oluyodu ve bıraktım..bu aksam yıne mumla yarım saat deneme yaotım..ve zar zoda olsa p..boyu kadar sokmayı basardım..once mumu altıma alıp ben ustte kalarak denedım baya oldu ama canım cok acıdı sonrada yatarak denedım ve baya baya aldım ıcıme ama canım coook yandı çiş...gelmıs gıbı bı hıs yasadım burda okuyodum herkeste ole bı hıs oluyo sanırım evet dogru yoldayım bırakmak yok dedım ve baya yol katettım..ama yınede canım acıdı ama vaj..ıcınde bısıy var yaa oraya deydıgınde canım cok acıyo sonra ıcımde tuttum bıraz yavas yavas yın denedım ve orayı gecınce gercekten gırıyo..off pe...denemeye korkuyorum ya yıne olmazsa dıye ..ben bır kac gun daha boyle mumla deneyıp oarsını ıyıce genısletcem olcak olcak ıcıme bı umut dustu valla kızlar bırakmayın deneyı n canınız acıdımı o seyı cıkarmadan bekleyın sakınlesın sonra tekrar nefes alıp ıtın gecekten oluyo ama gıt gel yapamadım henuz cıkarrıken bıle acayıp bır yanma oldu bende ama yınede ıyı gıdıyorum dımı bu ıyı bı sey ??????* oh beeeeee:))
harikasın :nazar::nazar::nazar:, devam canım :13:. NAsıl rahatlatıyor insanı di mi :16:?
Biraz daha aparat dene, kendine güvenin gelince penise geçersin. Hem penis çok daha kolay aparattan :34:.

Kizlar..beni bileniniz yoktur..bi kac defa girip biseyler sordum ama öyle kimseyle muhabbetim olmadi..lakin hep takip ediyorum burda yazilanlari..ben bugün sayenizde yendim..yani yendigimi düsünüyorum..size anlatmak istiyorum ki onayinizi alayim..:)
Biz bugün denedigimizde ben üstteydim..önce p...s basi girdi sonrasinda biraz zorlandim ama devamini alabildim..fakat sanki son kismi disarda kaldi..esim arada tamamen girdi diyor ama ben tam emin degilim..biz git gel de yaptik ve esim bo...di..fakat ben hic zevk alamadim..canim yandi..hep bi yanma hisettim..sizce oldu mu, yendim mi yani? Hala inanamiyorum..rüya gibi..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Oldu da bitti işte :46:.
halay zamanı
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

selam kızlar ben geldim..

Dün hiçbir ilaç falan kullanmadan başı girmişti,bugün pasiflora sakinleştirici şurup ,kas gevşetici hap içtiğim halde bir de emla sürdüm dünkünden daha iyi değildi hatta birde emla acayip yaktı.olurken acıdığında hemen kendimi geri çekiyorum,lütfen yardım edin hiç bu kadar üstüste deneme yapmamıştık..
Canının acıdığı yer varya, oradan sonrası boşluk ve sinir yok, sen aslında canını acıtıp acıtıp geri çekiyorsun. devam etsen çok kolay olacak ve halayını çekicez burda :16:.

Canının acıdığı yer varya, oradan sonrası boşluk ve sinir yok, sen aslında canını acıtıp acıtıp geri çekiyorsun. devam etsen çok kolay olacak ve halayını çekicez burda :16:.

inşallah canım ya bi yapabilsem,tahriş mi oldu noldu daha sonra çok yanma oldu,3-4 cm girdi acaba kızlığım bozulmuşmudurki

Back
X