Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar biraz önce eşimle denedim we malesef başarısız oldum... yani aslında az da olsa girebildi ama olmadı yani... biriniz demiştiniz eşin girmeden önce parmağınla sen dene diye... önce 2 parmağımı ilk deneme çok kolaylıkla girdirip kendimi rahatlattım... sonra denediğimiz de olmatyınca pes etmedim durup ben 2 parmağımla sürekli denedim hiç canım acımadan we kolaylıkla bunu yaptım ama...eşime diyorum ki canım bak 2 parmağım çok kolay giriyo o kadar basit ki bak sen de girebilirsin die... sanki ben de her şey normal de sen beceremiyon der gibi:))))))))))))))))))

Canım egzersizleri bir de eş parmağıyla deneyin böylelikle kontrolü eşine vermeye de alışırsın bir de ben 3 parmakdan sonra eş denemesine geçmiştim bu arada jel kullanmayı da unutma ilk ilişki de çok faydası oluyo bence

burda açıklamalı yazmış arkadaş :
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/412190-g-spot-secret-point.html
biz vajinismusu yenmek için parmak egzersizi yapıyoruz. ileri geri gitgel yapıyorduk ama burda 3. resimdeki gibi sağ sol yapınca zevk noktanı daha rahat buluyormuşsun ve eşinle denediğinde daha kolay orgazm oluyormuşsun. ben hala olamasamda işinize yarar diye kendim ne buluyorsam burda da yayınlıyorum.

canım ben buldum o noktayı tam dik değilde hafif yukarı doğru ve p...sin b..şından 2 cm. kadar ilerde

tamam canım hala ordaaa 2 kez gıt gel yaptım cıkarmadan eldıvenle yapıyorum canımmm ya varyaaa bıraksam kacacak cıkıyo bu yaaa:9:

kaçar o öyledir, o yüzden içinde kalma korkusu olmasın :)))) girdikten sonra yerleşince tamamen, elinle tutacaksın, öyle bekleyeceksin, jelli olduğu için kayar çıkar tutmazsan. içindeyken kegel yap, kastığında acıyıp bıraktığında acımadığını hisset. çok sevindim ya, aferin sana valla :)))

kaçar o öyledir, o yüzden içinde kalma korkusu olmasın :)))) girdikten sonra yerleşince tamamen, elinle tutacaksın, öyle bekleyeceksin, jelli olduğu için kayar çıkar tutmazsan. içindeyken kegel yap, kastığında acıyıp bıraktığında acımadığını hisset. çok sevindim ya, aferin sana valla :)))

hala ıcımde suan halımı gorsenız gulersınızzzz yapıyorum acı yokkk yanma varrr:(kastıgımdada acımıyo saldıgımdada

Canım egzersizleri bir de eş parmağıyla deneyin böylelikle kontrolü eşine vermeye de alışırsın bir de ben 3 parmakdan sonra eş denemesine geçmiştim bu arada jel kullanmayı da unutma ilk ilişki de çok faydası oluyo bence

ya canım eşime söyledim senin parmağınla deneyelim die hayır canım dedi:((((( 3 parmak deneyeyim bariii... yarın da aparat mı çalışsam ya 2 parmak çok kolay yapabiliyorum tam parmakla deniyorum ardından eşime yapalım diorum ama olmuyo...:((((

ya canım eşime söyledim senin parmağınla deneyelim die hayır canım dedi:((((( 3 parmak deneyeyim bariii... yarın da aparat mı çalışsam ya 2 parmak çok kolay yapabiliyorum tam parmakla deniyorum ardından eşime yapalım diorum ama olmuyo...:((((
ben yendiğim halde hala peniste kasılıyordum, 2 gün önce egzersiz yaptım 3 parmağı çok rahat aldım, sanırım eşimle olunca korku geliyor. Bu gün onun parmağı ile denedim. Hakiakten onunla denerken tedirginim, o yüzden penistede kasılıyorum. eşini ikna etmelisin canım, ikinizinde mutluluğu için.

Olacak canım az kaldı bence ... egzersize devam aparat ya da parmak hangisiyle rahat edersen onu dene

ben yendiğim halde hala peniste kasılıyordum, 2 gün önce egzersiz yaptım 3 parmağı çok rahat aldım, sanırım eşimle olunca korku geliyor. Bu gün onun parmağı ile denedim. Hakiakten onunla denerken tedirginim, o yüzden penistede kasılıyorum. eşini ikna etmelisin canım, ikinizinde mutluluğu için.[/QUOTE
yeneceğime dair ümidim o kadar çok ki eşimle olmuyo demek istemiyorum sadece biraz daha egzersiz diorum... 1 yıldır ilk defa kendimi bu kadar güçlü hissediyoken elbette wazgeçmeyecem... canım sen aparat kullanmış mıydın?

yeneceğime dair ümidim o kadar çok ki eşimle olmuyo demek istemiyorum sadece biraz daha egzersiz diorum... 1 yıldır ilk defa kendimi bu kadar güçlü hissediyoken elbette wazgeçmeyecem... canım sen aparat kullanmış mıydın?
yok canım sen aslında ilişkiye girdiğin için kaçarın yok zaten, illa ki bundan sonra da gireceksin. Egzersize devam ama eşinle yaparsan yani eş ğarmağı ile daha iyi olur. Ben hiç aparat kullanmadım sadece parmakla çalıştım, aparattan korkuyorum ben :1:.

gönderdiğiniz şemayı eşime uygulatsam sonuç alabilirmiyim.yoksa önce kendimmi uygulayayın.ne önerirsiniz.eşim benimde mutlu olmamı çok istiyor birlikte olurken
canım bana soruyorsun ama bende henüz o aşamalara geçemedim. Eşine uygulat tabiki, inşallah sonuç alırsın.

yawuz canım sen parmak egzersizi yapmışmıydın.. hangi aşamadaydın aparata nasıl geçtin? bi yazarsan sewinirim canım:)))

tek parmak egzersızı yapıyodum canımm ıkıyı alamadım korktummm sonra mum hazırlamıstım ondanda korkuyodumm ama bugun ılk defa muma 2 pecete sarıp strecledımm 6-7 cm cıvarında orta parmaktan bıraz daha kalınn aldım benımde yanmam oluyooo sende oluyomuuu? delı cesaretı geldı valla yaptım ama sen guzel ılerlıyosun 2 parmak guzelll bıde duz alıyısun sper valla bısey sorcam cıkartırken zorlanıyomusun

Back
X