- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.461
seçil zarı sen göremezsin, girişten 2-3cm içerde. doktorlar ışıkla bakıp görebiliyorlar. kafanı zardan uzaklaştırmanı tavsiye ederim öncelikle. bunu takıntı yapmamalısın.
delik için toplu iğne başı demişsin, o tarif ettiğin idrar deliği sanki. bacaklarını iyice ayırıp ıkınmayı denedin mi? mercimek, nohut kadar diyenler oldu da, toplu iğne başı kadar küçük olması imkansız, o yüzden endişe ettim. acaba doğru yere mi bakıyorsun?? istersen nette biraz resimleri araştırıp incele. yerden emin ol.
dilatörün ilerlememesi öncelikle kasmandan sonra jel kullanmıyorsan ondan olabilir. jeli hem dilatöre hem girişe sür dairesel hareketlerle. girişe biraz masaj yap, rahatla, sonra girişe yerleştir derince nefes al verirken it. öncelikle biraz düz girer, bir şeye çarpar gibi olur. o noktada yine nefes al ve verirken popoya doğru eğim vererek it. nefes verirken ıkınmaya da çalış, kolayca kayıp gidecektir. tamamen girince biraz yanma olabilir, paniklemeden bekle. 10sn sonra geçer, ve dayanabildiğin kadar uzun dilatörü içinde beklet. çıkarmak istediğinde ıkın, kolayca çıkar. sonra yapabildiğin kadar tekrarla bunu. hadi başarılar. yapabilirsin. moralini bozma.![]()
canim idrar deligimi biliyorum tabiki o ustte.yahu resmini mi cekip yollasam:) ben ne zaman acip baksam ayni seyi goruyorum.bacaklarimi aciyorum, ic dudaklari ayiriyorum vajinanin girisini goruyorum acikligi yani onun hemen bitiminde 1 cm sonrasinda ortasi delik gibi gorunen bir et parcasi goruyorum, bu et parcasina bnezeyen sey ne ki?zar degil mi? iste ordan ileriye gitmiyor. genelde sizlerin vajina girisnde bir sorun olmuyor mu?o giris kisminda bir sey yaklastigi zaman giristeki acikligin kapanmasi degil mi vajinismus?benim o ilk aciklikta sorun yok devaminda sorun var. hay Allah keske baska bir jinekologa daha gitseymisim:"(