• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk:72:

heyooooo, çok çok sevindim uzun zamandır son aşamada takılmıştın , o yüzden kurtulmana daha çok sevindimm :118::119::122:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

SEVGİLİ ARKADAŞLAR hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.yaklasık 4 aydır takip ediyorum burayı ve sayenizde baya bi yol aldım ....evet ben de vajinismusla savaşıyorum ve kararlıyım yenicem en kısa zamanda ..sizlere çok ama çok teşekkür edrim ...çok heyecanlıyım kusura bakmayın olur mu o kadar çok şey yazmak istiyorum ki ama yazamıyorum zaman içerisinde konuşucaz zaten ....
hoşgeldin :3:, bir an önce kurtulursun inşallah :16:.

arkadaşlar söylemek isterim eş parmağı da ayrı bir başarmışlık hissi verdi bana. pe... olayına sanırım eşime güvenemediğim için geçemiyorum,ya da çok ilerleyemiyorum. ama bu egzersizle bu güvensizliği halledebilirim gibi geliyo. artık bende gelin olup buralarda başka kişilere umut olayım lütfen Allahım. hepimize nasip et en kısa zamanda:109::109::109::109::109::109:
Eş parmağına devam reglin bitince, dualarımız seninle :16:.

Ya RABBIM uyku denen birşey kalmadı artık düşün düşün bakırköylük olacam sonunda :128 ... Egzersize nerden nasıl başlayacam acaba olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten başlayamıyorum.artık yeter yardım edin bana

canımmmmmmmmmmm benim gözün aydın:52:bugun bütün gün seni düşündüm ve şunu demek istiiyorum biliyordummmmmmmm biliyordummmmm bugun bu işin biteceğini:29:Şükürler olsun Allahım sayende yüzümüz güldü.darısı benım ve tüm vajızede arkadasların basına:16:en kısa zamanda detayları istiyoruz.ayyy çok sevinçliyim piyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:21:İNCİİİİİ GELİN OLUYOR,SIRA DA BANA GELİYORRRRRRRRRRRRR TEYTEYTEY halaylar sana gelsinnn:21::21::32::32::66::66::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::62::62::62:

Kuzuummm cok saol hakkini odeyemem destek oldn bana dualariniz sayesinde oldu.sira sendeee althea hani hep diolardiya bumuymus die bakkk inan bumuymus dio insan parmaktan aparattan daha kolay geldi bana haa deki saipp diemi oldu hayr sadece baski oluyo okadar siraa sende yaparsin yapacaksn kayserie donuym aktif olcm

:nazar::13:tebrik ederim canım allah başka dert sıkıntı vermsin inşallah bidaha..
sabahtan beri girip çıkıyrm doktora gittiğini duydum.. detayları öğrenmek istiyorum çünkü sende 4 boy fallusu almışsın ama p.. olmamış bende 4 parmak alıyorum ama eşle olmuo:( eğer gerçekten bu hipnoz bu kadar etkiliyse bende vakit kaybetmek istemiyorum..

Canimm bende falluslaei aliyorum pe... Tirsiyodum hic korkma biz zate yapmisizda sadece es guveni yasiyoruz onuda esinle egz yaparak yeneceksin birak esin parmagini soksun yada aparatlari esinle calis tak cikar ileri geri.yavas yavas yapsn korktugun anda dursun bunlari gorunce esine guven gelio beni sinlio dur dedigimde duruyo diosun sonra iliskiye girmeden onsev..fallus tak cikarrrr esinle dene ve tamm bukadar detayli anlatirm yarn eve donuyum

Kizlarr canlarim kuzularim isim isim yazmayim unutursam birini haksizlik olur cunku herkelimenin hakki var uzerimde hepiniz destek moral oldunz motive ettinz beni egZ.den sogudugum an hemen foruma girdm yapamiyrm die kizdinz herseyden ote bana guvendiniz yqpacagima inandiniz ben bile inanmazken kendime.sizler umudumdunz.yenenlerden yine yardm destek istiyorum surekliligi icin.yenme asamasindakilerede bi nebzede olsa yardm etm ne istiyosanz sorun ne kadar anlatilamaz bi dert old.biliyorm 1,5yil hep agladm ama simdi ins.gulme sirasi bende 2-3 ay korunmamizi soledi dr alissin die alistirma donemi iyi gecer ins.kizlarr hep yaninizdayim sorun danisin aklinizda soruisareti birakmayn veeeee egz.sakinn birakmayin 10-15dk bile olsa hergn yapin bende hala yapicam ins ayagimi suruyorum devami gelsin die sizleri seviyorm hakkinizi helal edin

Evett canimm cok saol coookkkk sira dier arladaslarimda eee benimdw buna alismamda
ayyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaa meraktan öldüm sabah beri yaaa bi fırsat bulup gıremedım dun gece ancak buldum allahım sana şükürler olsun ama içime doğmustu bılıyordum basarıcanı çok çok çok sevindim baska sıkıntı görmeyesın canım mutlu huzurlu bir yuva dılıyorum...ikide göbek atıyım dur:118::118::118::118::118::118::118:......darısı basımıza .........

bırde merak edıorum nasıl oldu ne yaptı da oldu.....nasıl bişey bu hipnoterapi bilincin yerınde olmuyormu anlat braz doktor asamasında olan bana:18::18::18::18:.......bende de inanılmaz bir heyecann var doktora gıtmek ble bir adım atmak demekmiş meğer........

Kızlar merhaba.ben vaji olmama rağmen, hamile kaldım.doktora gittim, psikiyatri ile yenebileceğimi soyledi.normalde vajinismus olanlar dr koltuguna bile oturamazlar ame sen gayet rahat davrandin dedi rahatlatti beni sagolsun. Benim sıkıntım şu eğer bu sorunu doğuma kadar yenmezsem normal doğum yapmam zor yada tehlikeli mi olur.var mı bi bilginiz

cnm bak inci kurtuldu....sen de onun gbısın cnm sıra sende inşallah...... ben fırsat buluncada forumda kızlar olmuyo yaaaa:((((((((bu arada yardm seni görüyorum napıosun cnm bi gelişme varmı.....

Son düzenleme:
valla ne olsun cnm aynı bıldıgın gbıyım...sen nasılsın canım...yardım bak ıncıde butun egzersızlerı yapmıs ama devamını getıremıordu nedeen sende denemıosun cnm.....

egzersizin ne alemde canım.yapabiliyormusun ?

evet canım inci adına çok sevindim.aynı ben gibiymiş.çok şükür oda kurtuldu...darısı bizlere canım.

Back
X