- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #120.061
Arkadaşlar önceden bir rapor yazmıştım ama hiç bir arkadaş yorum yapmamış, lütfen yardımcı olur musunuz? Çok nadir yazabiliyorum ama muhakkak egzersiz raporlarını vermeye çabalıyorum...
Dün gece iki boğuma kadar tek parmak aldım, ileri geri de yapabildim, ardından iki parmak birden denedim, epey de ileri geri yaptım, va....mın başı hiç de çok dar değildi ve hiç jel kullanmadığım halde acayip fazla denecek kadar suluydu. Ama asıl sorun şu ki, 4.cm kadar ileri gidebildim, daha fazla ileri gidemedim, canım yanmadı, kasılmadım da ama nedense bir şey engelliyor daha ileri gidemiyorum, sanırım cesaret edemiyorum ve oraya baskı uygulayamıyorum, ahhh keşke eşim yanımda olsaydı o becerebilirdi ama ben tek başıma kendi kendime bu baskıyı beceremiyorum....
Kızlar size sorum, ne durumdayım? O kadar fazla egzersiz yapmadığım halde, bir parmak ardından hemen iki parmak kalınlığına geçtim ve canım yanmadı, hiç jel de kullanmadım, kayıp gitti adeta parmağım... Umutlu bir durumdayımdır umarım...
Bir de bu egzersiz yapıp yenen arkadaşlarıma soruyorum, ne kadar ileriye doğru gittiğim çok mu önemli? Yani 4-5 santim bir giriş yapıp 3 parmak falan denesem bu işi başarabilir miyim? Bu daha fazla ileriye doğru gidebilmek için ne yapabilirim? Sanırım tek sorunum cesaret ve tembellik.... Lütfen yardım edin bana....
canım gayet iyi ilerlemişsin az kalmış önemli olan kalınlık ne kadar girdiği değil, 3 parmak nerdeyse p.. kalınlığı yapabilirsen denemeye geç yavaş yavaş çünkü kendini kasmıyorsun sanırım 2 parmağı rahat yaptığına göre.