• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar önceden bir rapor yazmıştım ama hiç bir arkadaş yorum yapmamış, lütfen yardımcı olur musunuz? Çok nadir yazabiliyorum ama muhakkak egzersiz raporlarını vermeye çabalıyorum...

Dün gece iki boğuma kadar tek parmak aldım, ileri geri de yapabildim, ardından iki parmak birden denedim, epey de ileri geri yaptım, va....mın başı hiç de çok dar değildi ve hiç jel kullanmadığım halde acayip fazla denecek kadar suluydu. Ama asıl sorun şu ki, 4.cm kadar ileri gidebildim, daha fazla ileri gidemedim, canım yanmadı, kasılmadım da ama nedense bir şey engelliyor daha ileri gidemiyorum, sanırım cesaret edemiyorum ve oraya baskı uygulayamıyorum, ahhh keşke eşim yanımda olsaydı o becerebilirdi ama ben tek başıma kendi kendime bu baskıyı beceremiyorum....

Kızlar size sorum, ne durumdayım? O kadar fazla egzersiz yapmadığım halde, bir parmak ardından hemen iki parmak kalınlığına geçtim ve canım yanmadı, hiç jel de kullanmadım, kayıp gitti adeta parmağım... Umutlu bir durumdayımdır umarım...

Bir de bu egzersiz yapıp yenen arkadaşlarıma soruyorum, ne kadar ileriye doğru gittiğim çok mu önemli? Yani 4-5 santim bir giriş yapıp 3 parmak falan denesem bu işi başarabilir miyim? Bu daha fazla ileriye doğru gidebilmek için ne yapabilirim? Sanırım tek sorunum cesaret ve tembellik.... Lütfen yardım edin bana....

canım gayet iyi ilerlemişsin az kalmış önemli olan kalınlık ne kadar girdiği değil, 3 parmak nerdeyse p.. kalınlığı yapabilirsen denemeye geç yavaş yavaş çünkü kendini kasmıyorsun sanırım 2 parmağı rahat yaptığına göre.

Arkadaşlar bir de bir şeyi eklemeyi unutmuşum....

Buradaki arkadaşlar egzersiz yaparken ve eşiyle denerken yaptıkları pozisyonlardan bahsetmişler, herkes bacakların çok açılması gerektiğini ve popo altına yastık konulması gerektiğini yazmış ama ben eşimin parmağıyla ve kendim denerken hiç bu pozisyonda yapmadım... Hep egzersizlerimi yüz üstü yatarak ve bacaklarım açık olmadan yapıyorum ya da yan yatarak da olabiliyor, sizin dediğiniz pozisyonda beceremiyorum ve kasılıyorum ya da cesaret edemiyorum belki denesem olacak onu da bilmiyorum, acaba bende mi bir sorun var? Sizce de çok ilginç değil mi?

canım bu denilen pozisyonlarda vaji kendiliğinden açılıyor epey, bacaklarını açmadan eşinle olabilir mi?

canım ıste o korktugumuz ıcın ....bende bacakalrımı acınca daha coka cıyor derdım kapalı almaya calısırdım yan pozsynda yapmaya calısırdım ama ınan duyarsızlacak orası o yaptıgın pozsynlarda bır nevı kendını garantıye alma savunma seklı ınan bana ...ben yan yapamıyordum gırdıgını sanıyordum olmuyordu sonra herkes ustte yenerken ben altta yendım ve ılsıkılerımı hep o sekılde devam ettırdım ta kı mantar enfeksıyon gıbı kurtaj sornası sorunlarım cıkana kadar sımdı canım yanıyor ustte alabılıyorum

Kizlar bugun ikinciyi denedik ilki kadar basarili deildi acayip bi yanma vardi hani pisik olup idrar yaparsinda ciz ciz acirya iste oyle.yarisini alabildim sizce nasilim? İlk denemede uzerine oturdum sirtustu yattim.gayt iyidi tamamini almstim bu sfer yarisini?

Çok iyi canım yarısını alman bile..hem biz 3 kez denedik 3ünde de hafif bir sızı bende de oldu ona da alışacağız. ama gördüğün gibi dayanılmayacak bir şey değil.biraz sabret tamamı da olacaktır.yeter ki hemen umutsuzluğa kapılma :54:

teşekkürler ocean ....ben 10 aylık evliyim ..iki parmagımı yapıyorum rahatça..ama eş parmağına geçtim onda kasılıyorum ...öyle işte canım 4 aydır sizi takipteyim ama ben egzersizlerimi hep ara vererek yaptım yani toplasam şimdiye kadar 2 hafta anca yapmışımdır... tabii elimde olmayan sebeplerle ...nese canım teşekkür ederim yardım istegin için ben bundan sonra ne yapmalıyım ne önerirsin iyiki varsın iyiki varsınız TEŞEKKÜRLERRRRR....

:nazar:2 parmak çok iyi az kalmış kurtulmana.önce eşine bu konuda güvenmelisin sanırım bu güven olayı hallolunca onunla egz. geçersin..daha önce hiç olmadı mı onun parmağı ile ??

13 senedir bu sorunla uğraşan arkadaşım Allah'ım sana nasıl bir sınama vermiş ki böyle bu kadar sene bu acıyı çekmişsin. ben 1 sene çektim sıkıntıdan kafamda bezeler oluştu vs.. Eşinle egzersizler yapabilirsin, kendin dene ne bileyim özellikle doktordan çareler bekleme. Bu işi çözecek olan yine sensin çünkü. O sadece seni telkin edecek tavsiyeler verecek. İleriki aşama yine sana bakıyor. beni soracak olursan ben egzersiz bile yapmadım doktora da gitmedim. burdaki arkadaşlar bilir sadece kafamda çözdüm ve yendim.

Aklıma geldikçe dualarım seninle inşallah bu derdin 13. senende son bulur. Çok zor ya bunun sıkıntısı hiçbir kelimeyle anlatılmaz ki burdaki arkadaşlar hepimiz biliyoruz ne kadar zor olduğunu. Allah başka dertler vermesin inş.

Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun sevindim senin adına , benim için ise inan çok zor ama hızlı geçen koskoca 13 yıl hiç bu kadar uzayabileceğini düşünmemiştim ama oldu maalesef bugün yarın derken kendimi oyaladığımı fark ettim nereye kadar bu şekilde gidecek kendimi geçtim artık inan eşim sıkıntı yapmaktan hastalanacak ona bir şey olacak die korkuyorum artık erkek için daha zordur eminim Dr. gittim 3 sene önce kadar önceleri hiçbir şekilde bacaklarımı bile açamazken daha sonraları daha rahat oldum fakat eşimin karşısında değil Dr verdiği güvenle sanırım muayene esnasında evde tek başımada uygulama yapabiliyordum ama eşimle olmuyor...Ayna ile kendi organımı tanıma ki Dr gidene kadar deliğin nerde olduğunu bile bilmiyordum o kadar cahillik sanırım ama meraktamı olmamış anlamadım insan vücudunu tanımıyor ne kadar kötü birşey neyse daha sonra parmak egzersizleri başladı önceleri çok zorlandım daha sonra rahatlıkla olmaya başladı eşimin parmağınıda denedik ( zorda olsa ) daha sonra molt denen aparatı denemeye başladık Dr en küçüğü ve giderek büyüyen kalınlaşan cam gibi değişik bir aparat işte çok zor geçen haftanın en az 2 3 günü dr ile birlikte yapılan egzersizler titremeler kasılmalar vs.... ama eşimle her denememizde hüsran daha sonra doktorum sen artık ilk geldiğin gibi değilsin ben normal hastamı bile seni muayene ettiğim gibi rahat edemiyorum senin eşinle ten uyuşmazlığı tarzı başka birşeyin olabilir dedi ve tedaviyi kestik daha sonrası yine sallamaya başladım ama gün geçtikçe yanlış olduğunu ve eşimi kaybetmeye başladığımı anladım şu an çok çaresiz ve bir o kadarda yorgunuz artık kendimizi yıprattık daha nereye kadar böyle geçicek bilemiyorum tavsiyelerinize çok ama çok ihtiyacım var benim gibi olan arkadaşlarımada Acil şifalar diliyorum Allahtan Allah yardımcımız olsun ....

Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun sevindim senin adına , benim için ise inan çok zor ama hızlı geçen koskoca 13 yıl hiç bu kadar uzayabileceğini düşünmemiştim ama oldu maalesef bugün yarın derken kendimi oyaladığımı fark ettim nereye kadar bu şekilde gidecek kendimi geçtim artık inan eşim sıkıntı yapmaktan hastalanacak ona bir şey olacak die korkuyorum artık erkek için daha zordur eminim Dr. gittim 3 sene önce kadar önceleri hiçbir şekilde bacaklarımı bile açamazken daha sonraları daha rahat oldum fakat eşimin karşısında değil Dr verdiği güvenle sanırım muayene esnasında evde tek başımada uygulama yapabiliyordum ama eşimle olmuyor...Ayna ile kendi organımı tanıma ki Dr gidene kadar deliğin nerde olduğunu bile bilmiyordum o kadar cahillik sanırım ama meraktamı olmamış anlamadım insan vücudunu tanımıyor ne kadar kötü birşey neyse daha sonra parmak egzersizleri başladı önceleri çok zorlandım daha sonra rahatlıkla olmaya başladı eşimin parmağınıda denedik ( zorda olsa ) daha sonra molt denen aparatı denemeye başladık Dr en küçüğü ve giderek büyüyen kalınlaşan cam gibi değişik bir aparat işte çok zor geçen haftanın en az 2 3 günü dr ile birlikte yapılan egzersizler titremeler kasılmalar vs.... ama eşimle her denememizde hüsran daha sonra doktorum sen artık ilk geldiğin gibi değilsin ben normal hastamı bile seni muayene ettiğim gibi rahat edemiyorum senin eşinle ten uyuşmazlığı tarzı başka birşeyin olabilir dedi ve tedaviyi kestik daha sonrası yine sallamaya başladım ama gün geçtikçe yanlış olduğunu ve eşimi kaybetmeye başladığımı anladım şu an çok çaresiz ve bir o kadarda yorgunuz artık kendimizi yıprattık daha nereye kadar böyle geçicek bilemiyorum tavsiyelerinize çok ama çok ihtiyacım var benim gibi olan arkadaşlarımada Acil şifalar diliyorum Allahtan Allah yardımcımız olsun ....

:(( Allah yardımcın olsun bu hastalık çok zor ama uzun yıllar uğraşmak daha zordur..dilerim daha da uzamadan bir an evvel aşarsınız bu sorunu :(

Kizlar bugun ikinciyi denedik ilki kadar basarili deildi acayip bi yanma vardi hani pisik olup idrar yaparsinda ciz ciz acirya iste oyle.yarisini alabildim sizce nasilim? İlk denemede uzerine oturdum sirtustu yattim.gayt iyidi tamamini almstim bu sfer yarisini?

aaa sen yendin mi canım ben ne zamandır giremiyodum öncelikle tebrik eder ve geç de olsa halayımı çekeyim :64::64::64::64::64::64::64::64::64:
gelelim soruna bunu çoğu kişi ilk zamanlarda yaşamıştı canım benimde 3. denemede öyle bi yanma ve hafif bi acı hissi olmuştu ama sonrakiler gayet rahat oldu hemen stres yapma kendine zaman zaman olabiliyo bu arada jel kullanıyo musun

canım 13 yıl mı ne demek 13 yıl ya 3e 5 e çok diyoruz biz, artık boşverme lütfen bu sorunla yaşamak zor,aparat p.. boyutunda var mı? tek değilsin yardm da senin gibi aparatı çok rahat yapıyor eşle denemeye gelince korkuyor bu eşinle ten uyuşmazlığı var anlamına gelmez canım p.. korkun var aparat cansız onu sen idare ediyorsun p.. canlı o yüzden tedirgin oluyorsundur ama inan p.. aparattan daha kolay, soracağın şeyler olursa yaz lütfen hiç çekinme allah yardımcın olsun.

Arkadaşlar önceden bir rapor yazmıştım ama hiç bir arkadaş yorum yapmamış, lütfen yardımcı olur musunuz? Çok nadir yazabiliyorum ama muhakkak egzersiz raporlarını vermeye çabalıyorum...

Dün gece iki boğuma kadar tek parmak aldım, ileri geri de yapabildim, ardından iki parmak birden denedim, epey de ileri geri yaptım, va....mın başı hiç de çok dar değildi ve hiç jel kullanmadığım halde acayip fazla denecek kadar suluydu. Ama asıl sorun şu ki, 4.cm kadar ileri gidebildim, daha fazla ileri gidemedim, canım yanmadı, kasılmadım da ama nedense bir şey engelliyor daha ileri gidemiyorum, sanırım cesaret edemiyorum ve oraya baskı uygulayamıyorum, ahhh keşke eşim yanımda olsaydı o becerebilirdi ama ben tek başıma kendi kendime bu baskıyı beceremiyorum....

Kızlar size sorum, ne durumdayım? O kadar fazla egzersiz yapmadığım halde, bir parmak ardından hemen iki parmak kalınlığına geçtim ve canım yanmadı, hiç jel de kullanmadım, kayıp gitti adeta parmağım... Umutlu bir durumdayımdır umarım...

Bir de bu egzersiz yapıp yenen arkadaşlarıma soruyorum, ne kadar ileriye doğru gittiğim çok mu önemli? Yani 4-5 santim bir giriş yapıp 3 parmak falan denesem bu işi başarabilir miyim? Bu daha fazla ileriye doğru gidebilmek için ne yapabilirim? Sanırım tek sorunum cesaret ve tembellik.... Lütfen yardım edin bana....

çok iyi durumdasın canım sadece azcık daha cesaretlen ve ittir iki boğumu alman gerekiyo. eşli denemelerde sorun çekersin sonra.. azcık daha cesaret. aslında çok kolay ilk kısmı almışın hem de çok rahatça ben yaparken 1 boğumda zorlanıyodum mesela çok iyisn yani 2 boğuma kadar ilerlet bişey olmadığını kayıp gittiğini göreceksin ıkın ve ittir.. kolay gelsin..

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin çok sagol cnm.. Allaha sükür evet tatlim.. Nasil gidiyo hamileligin?? Görüsemiyoruz pek.. Ins hersey yolundadir

çok şükür iyi canım.memlekete gittim,gelince de kaynanam da kaldım,evim ve kayın validem arasında mekik dokudum.nete giremedim rahatça.senin hamilelik nasıl gidiyor.inşallah sıkıntın yoktur.ben bebeğimin cinsiyetini de öğrendim.büyük ihtimal erkek dedi.1 kaç haftaya daha da netleşir herhalde.

canımm bunlara takılma ben yendıkten sonra kımsıınde basarısız oldugumda oldu ama zamanla oturdu bır kez oldu mu oluyor artık sımdı tamamen oturdu zaman zaman canım yansada basarısız olmuyorum alabılıyorum ınan bıkac ay ıcınde tam anlamıyla yasaıcaksın ve sıradan olcaksın guven bana ...sakın bır daha olur mu olmaz mı deme oldu artık olucak hep :ssz::ssz::ssz::ssz:

oceans cnm yaaa allahım nasıl mutlu olmustum yendıgnı gördugumde herkesınkıne ayırt etmeksizin başaran bir kız buraya yazdıgında içimde küçük kelebekler havalanıor sanki yüzün hep gülsün artık darısı yenemeyen kızların benım basıma ınsallah......bu arada aykurtun sizlere cok selamı var ben yenenlerı hemencık acıp söyluyorum cooooooook cok tebrık edıor seni inciyi hepinizi.......bu arada zeynepcım senınle aynı yıl evlenmısız ınsallah aynı yıldada yenerız cnm...

oceans cnm yaaa allahım nasıl mutlu olmustum yendıgnı gördugumde herkesınkıne ayırt etmeksizin başaran bir kız buraya yazdıgında içimde küçük kelebekler havalanıor sanki yüzün hep gülsün artık darısı yenemeyen kızların benım basıma ınsallah......bu arada aykurtun sizlere cok selamı var ben yenenlerı hemencık acıp söyluyorum cooooooook cok tebrık edıor seni inciyi hepinizi.......bu arada zeynepcım senınle aynı yıl evlenmısız ınsallah aynı yıldada yenerız cnm...

Canımm tşkler en kısa zamanda sen de yeneceksin eminim bundan..Sonra burda halayını çekeceğiz sen yeter ki kaybetme umudunu..Sen de Aykurta çok selam söyle canım..Sen neler yapıyorsun gitt mi misfairlerin dün sormuştum çıktın :(

merhaba.benim de ilişkiye girmem bir sene sürdü.gerçekten sıkıntılı bir dönemdi.iki kere ilişkiye girdim ilkinde hepsi girdi,ikincisinde tam hepsini alamadım .acı oluyor,baskı hissediyorum.şimdi tekrar denemeye korkuyorum.bu acılar normal mi daha ne kadar böyle sürer.bir de pozisyon meselesi.hangisi daha rahat olur acaba?

Back
X