• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar ilginiz icin cok tesekkürler. nette gezinirken bir doktor buldum. ama henüz aramadim.
suan adet dönemindeyim. bitince tekrar denemek istiyoruz. olmadi randevu alicam kesin olarak.
neden yandigini anlamadim. hic yanacagini dusunmemistim. evli arkadaslarimda ufak bi basinc olmus o kadar.
:( kendimi cok sanssiz hissediyorum.
esim kafanda büyütüyorsun sanki iskence yapiyorum sana diyor gülerek. icimde isirgan otu varmis gibi hissedince
tabi iskenceye dönüsüyor.

ben de daha kurtulamadım ama yanmasının nedeni kendini kasman. eş parmağı egzersizini hiç yapamam sanıyodum. eşimin parmağı ucunu değdiği anda çıldırıyodum. bir kaç kere denedi inanılmaz yanma oldu,düşün parmak sadece,1 cm bile girmeden çıkartırıyodum. ama geçen gün benim kontrolümde yaptı hiç anlamadım bile.
tabi benim ölçüm parmak,aparat

sanırım en doğrusu paylaşmamak.. gerçi paylaşmadan da duramıyor insan.. ben bi tek forumdakilere söylemiştim.. hiçte kimseye söylemediler:)

işte salaklık bende ki başka bişey değil. herkesi kendim gibi sandığımdan başıma geliyo bunlar. çok yorucu artık triplerle,anlamsız tavırlarla uğraşıyorum. ama Allaha havale ediyorum beni bu kadar üzenleri,yıpratanları. :50::50:

Son düzenleme:
işte salaklık bende ki başka bişey değil. herkesi kendim gibi sandığımdan başıma geliyo bunlar. çok yorucu artık triplerle,anlamsız tavırlarla uğraşıyorum. ama Allaha havale ediyorum beni bu kadar üzenleri,yıpratanları. :50::50:

öyle deme.. aslında paylaşmamakta çok iyi bir şey değil tamamen çözümsüz kalıyorsun..boşver insanların ne düşündüğünü ne söylediğini önemseme.. zaten çok az kalmış kararlısın.sen egzersizine ve sonuca odaklan.. zaten yaşadığımız çok zor bir şey, kimsenin daha da zorlaştırmasına izin verme... duyma görme gerekirse..

öyle deme.. aslında paylaşmamakta çok iyi bir şey değil tamamen çözümsüz kalıyorsun..boşver insanların ne düşündüğünü ne söylediğini önemseme.. zaten çok az kalmış kararlısın.sen egzersizine ve sonuca odaklan.. zaten yaşadığımız çok zor bir şey, kimsenin daha da zorlaştırmasına izin verme... duyma görme gerekirse..

öyle yapıyorum ama içimde birikiyo hepsi ve o kadar ağır oluyor ki yaşamak çok zor geliyo ozaman da. eşimi de yıpratıyorum ozaman daha da zor oluyo herşey. biraz melankolik bir havamdayım bu gece,hadi hayırlısı. benim koca horul horul uyuduğunda sizin başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın:50::50::50::50:

branş öğretmeni isen şanslı yılındasın,pazartesi açıklnıyo kılavuz hadi hayırlısı olur inşallah. bende öğretmenim bu arada

tahmin ettim zaten.. monolog adından belli:)branş öğr. ama bakalım hayırlısı... sen forumdan sorularını takıldığın yeri sor.. birileri mutlaka cevaplar..bir de şunu unutma ki bunu yapmak o duyduğun laflardan daha ağır ya da daha zor değil.. yapacağına inan.. bir de takıldığın yerde biraz sabırlı ol derin derin nefes al.. inşallah kısa zamanda kurtulursun

tahmin ettim zaten.. monolog adından belli:)branş öğr. ama bakalım hayırlısı... sen forumdan sorularını takıldığın yeri sor.. birileri mutlaka cevaplar..bir de şunu unutma ki bunu yapmak o duyduğun laflardan daha ağır ya da daha zor değil.. yapacağına inan.. bir de takıldığın yerde biraz sabırlı ol derin derin nefes al.. inşallah kısa zamanda kurtulursun

amin sağol,buradakiler zaten tek destekçimiz herkese teşekkürler.

uzunca bir aradan sonra geldim. reglim yarın öğlen gibi biter(öyle anlaştık :52::52::52::52:) hemen akşamında egzersizlere başlayıp bitirip olayı sonlandırıcam. bekle bekle yoruldum yaşlandım artık ya. tabi duymayan kalmadı iyice.
insanlara güveniyosun belki bir yararları olur diye paylaşıyosun orada burada senin özelini mahvediyolar.
çok kırgınım çok ...

ınsallh bıtırırsın canım kımle paylastınkı uzulme yendıkten sonra acısın bol bol cıkartırsınnn

selam kızlarr.. nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.. 7 yıldır birlikteyiz, nikahımız oldu düğünümüz önümüzdeki yaza kaldı. çok istememize rağmen bi türlü iliskiye giremedik. hırs yaptım resmen yne olmadı olmadı olmadı.... doktora gttik, korkumdan muayene etmesine bile izin veremedim :( birkaç gündür konuyu okuyodum. bugün üye oldum.. belki burada konuşarak rahatlar cesaret ederimm...

selam kızlarr.. nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.. 7 yıldır birlikteyiz, nikahımız oldu düğünümüz önümüzdeki yaza kaldı. çok istememize rağmen bi türlü iliskiye giremedik. hırs yaptım resmen yne olmadı olmadı olmadı.... doktora gttik, korkumdan muayene etmesine bile izin veremedim :( birkaç gündür konuyu okuyodum. bugün üye oldum.. belki burada konuşarak rahatlar cesaret ederimm...

öncelikle karamsarlığa bürünme,bu normal bir süreç ve bu durumda olan senin gibi daha kaç kişi var. ve lütfen bunu etrafında ki insanlara anlatma destek yerine kösteklikleri daha çok oluyor. sana önerim bu sitede vajinusmus başarı öyküleri diye bir topik var google dan onu ara bul,ve oku. olayların başlangıçları aynı gelecektir. üzüntüleri,sıkıntıları,başarısızlıkla sonuçlanan deneyimleri ama öykülerin sonunu okuyunca sende bundan kurtulacağını anlayacaksın ve inanacaksın. sonrada egzersizler var. yine buradan yardımcı olurlar,oluruz.

Back
X