• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayir yanimda vardi ama cesaret edemedim sonradan kayganlastirici kullanmaya

yeterli ıslaklık olmadığı için canın acımış olabilir.Kayganlaştırıcıyla daha rahat edeceğini düşünüyorum.Ya da ben bepanten ve fito krem de kullanıyorum tahrişi önlemek amacıyla.ilk zamanlar bıraz yanma oluyor ve hemen gecıyor bunlar senı caydırmasın,sakın pes etme üstüne git canım.bır de parmağını ıkınığın zaman ittir daha kolay ve acısız ilerlediğini göreceksin.offf offf ne yapcaz böyle bilmiyorum çok zor işler bunlar

öncelikle ben doktora gitmedim yani vajinismusmuyum bilmiyorum. 4 haftadir evliyim, ilk iliski denemesinde ucundan fazlasi girmisti ama cok sanciliydi biraktik. o gunden beridir kuruluk yasiyorum ve cesaret edemiyorum daha cok agriyacak diye.dün nefes egzersizi ve idrarimi tutup birakmayi denedim sonra serce parmagimi sokmayi denedim bi bogumu girdi.
bugun egzersiz yapmadan parmagimi sokmayi denedim acidi. napcami sasirdim hic bisey istemiyorum artik

cnm önce mutaka su bazlı kayganlastırıcı jel kullanmanı tavsıye edrım...heyecan korku vs den ıslaklık olmadgı ıcın canınnın yanması normal eczaneden al jel birde oyle dene cunku yarısına kadar almıssın muhtemelen ıslaklık olmus olsaydı hıcbır sorun olmayacaktı

Son düzenleme:
Hosbuldum şekerim..Sarı akıntı süt kesiği kıvamında kokusuz ve çok kaşıntı yapıyorsa mantar o zaman denebilir sanırım.
Mantar değilsin bence ama basit bi üşütme ya da enfeksiyondan kaynaklanabilir çok geliyorsa ve rahatsız ediyorsa bir doktora görün.
Sadece egz yaparken geliyrsa bende de oluyordu aparatı cıkardıgımda ama şimdi yok yani canım takılma çok yine de bir araştır istersen netten filan :34:

genelde egzersizden sonra oluyor sarı kokulu ama kaşıntı ve yanma yok.aprata sürdüğümüz kayganlastırıcı ve kremlerden dolayı mı dıyorsun?buaralar ayaklarımı da üşüttüm o da yapar mı ki?doktora gidemem malum...

hoşgeldin canım:) seni yakalamışken bırakmam bir sorum daha olacak:17:ben de sarı akıntı gelmeye başladı ama kaşıntım yok yanmaysa egzersıze ılk basladıgımda yerını bulmaya calısırken oluyor ve gecıyor.bu akıntının nedeni mantar olabilir mi?

Canım ben de egzersiz yaparken akıntım oluyor. Senin de dediğin gibi hemen sonrasında geçiyor. Bu mantar değil. Vücudun egzersize karşı gösterdiği bir tepkime, reaksiyon.

genelde egzersizden sonra oluyor sarı kokulu ama kaşıntı ve yanma yok.aprata sürdüğümüz kayganlastırıcı ve kremlerden dolayı mı dıyorsun?buaralar ayaklarımı da üşüttüm o da yapar mı ki?doktora gidemem malum...

Bende bekarken üşütmeden dolayı enfeksiyon olmuştu canım şikayetlerime göre bi antibiyotik vermişti alttan muayene edemeği için 1 haftada geçti ama bende kaşıntı ve akıntı yoğundu her kaşıntıyı mantara bağlamak da doğru değil dediğim gibi basit bi sebebi de olabilir.üşüttüğündendir muhtemelen ya da egz. jel ya da kremlerden de olur.yanlış bir şey söylemek de istemiyorum 1-2 güne geçmezse istersen bi danış doktora bakalım kafamıza göre teşhis koymayalım :)

hayir yanimda vardi ama cesaret edemedim sonradan kayganlastirici kullanmaya

Kayganlaştırıcı kullanmanı tavsiye ederim çünkü ben kendimden örnek vereyim; Egzersiz yaparken doğal olarak kendimden zevk almıyorum ve sulanmada olmuyor denecek kadar az. O kurulukla egzersiz yapamıyorum. Jel, krem, kayganlaştırıcı işini kolaylaştırır.

Canım ben de egzersiz yaparken akıntım oluyor. Senin de dediğin gibi hemen sonrasında geçiyor. Bu mantar değil. Vücudun egzersize karşı gösterdiği bir tepkime, reaksiyon.

egzersiz sırasındakini söylemiyorum canım daha sonra iç çamaşırımda olandan bahsedıyorum.normalde de akıntım oluyordu zaten ama şimdi o akıntı sarı ve kokulu olmaya başladı.senin de böyle mi oluyor?

Bende bekarken üşütmeden dolayı enfeksiyon olmuştu canım şikayetlerime göre bi antibiyotik vermişti alttan muayene edemeği için 1 haftada geçti ama bende kaşıntı ve akıntı yoğundu her kaşıntıyı mantara bağlamak da doğru değil dediğim gibi basit bi sebebi de olabilir.üşüttüğündendir muhtemelen ya da egz. jel ya da kremlerden de olur.yanlış bir şey söylemek de istemiyorum 1-2 güne geçmezse istersen bi danış doktora bakalım kafamıza göre teşhis koymayalım :)

tamam tatlım teşekkür ederim:)))

egzersiz sırasındakini söylemiyorum canım daha sonra iç çamaşırımda olandan bahsedıyorum.normalde de akıntım oluyordu zaten ama şimdi o akıntı sarı ve kokulu olmaya başladı.senin de böyle mi oluyor?

Akıntı bende de oluyordu ve hala da oluyor. Egz den sonra da oluyor, rengi bazen sarımtrak bazen de şeffafa yakın. Koku yok. Bekarken olan ile aynı. Rahatsız etmiyor diyorsun. Eğer kafana çok takılırsa dr a görün derim: Bunun için dr a gidebilirsin umarım. Arada vajiyi de söyleyebilirsin dr a eşine çaktırmadan :47: :34: :36:

gardırobumu her açtığımda büyük hayallerle aldığım fakat şu vajinismus yüzünden hiç giyemediğim geceliklerimi görmekten sıkıldımmmmmmmmmmmm bunaldımmmmmmm!!!ne lanet bir hastalıkmış bu yaaa offf.herkes nasıl sorunsuz ilk geceyi geçiriyor???onlarda olup da bizde olmayan neee cesaret mi???yoksa bizdeki altından mı ne yani kendime hükmedemiyorum nasıl bişey bu?

öyle pes etmek hiç birşey istemiyorum deyip hayata küsmek yok bu sanılanın aksine güzel birşey bir ihtiyaç bu cümeleleri eski vajinusmuslu biri kuruyor unutma 8 ay ağlayan yastıkları rimelden kararan biri :)) çözümü olan birşeyi erteleme sakın bebişe giden kutsal yol bile buradan gidiyor düşün artık güzelliğini :)) hadi bakalımmm eşinden kaçıyorsun anladık kendinden kaçma dene olmuyorsa birdaha dene olmuyorsa yine dene sonunda olucak sen yorulma o yorulucak kasların sana teslim olucak eğer doktora gorunduysen yanmanın acının farklı bır sebebı yoksa anatomk bır sorun yoksa (gecmısı okumadım bılmıyorum gelısmelerını) kayganlasıtrıcı (su bazlı ultrason jelı,gleit gelen onerılerım arasında ) ile yılmadan devm edıcen bugun serce parmak olmuyor dıye yakınıcksın yarın ıkı parmak olmuyor dıye obur gun uc parmak mumkun degıl dıceksın sonra kıızlarrrrrrrrrrrrrr basardıııııııııııııııııııııım yazıcaksın :)

ben bekarım ve sizleri takip ediyorum, egzersizleri,mutluluklarınızı,mutsuzluklarınızı.. yemin ederim sizleri okudukca,üzüldükçe bende kendimi kasmaya basladım.. sanırım ilerinin vaginusmusu olcam

gardırobumu her açtığımda büyük hayallerle aldığım fakat şu vajinismus yüzünden hiç giyemediğim geceliklerimi görmekten sıkıldımmmmmmmmmmmm bunaldımmmmmmm!!!ne lanet bir hastalıkmış bu yaaa offf.herkes nasıl sorunsuz ilk geceyi geçiriyor???onlarda olup da bizde olmayan neee cesaret mi???yoksa bizdeki altından mı ne yani kendime hükmedemiyorum nasıl bişey bu?
:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

hmm bak o zaman o gecelıklerı egzersızde son raddeye gelene kadar gozunun onunden at ve denemeden sonra basarıyı yakaladıktn sonra hepsını cıkar gıyılecekler sırasnda top lıstte ılk sıraya yerlestır onları ...:1::1::1: evet zaman zaman sıkılıyorsun benım bıkac gun once yazdıgım gıbı tatıle o kadr gecelk gotrdum kendımı salak gıbı hıssedıyordum gıyınıp gıyınıp esımn karsısına cıkıyordum sonra wc de aglayan ya da gecelıkle aglayark uyuyan bı kız ..ben :1:canım sımdı guluyorum cunku sende guluceksın ılerde buna guven bana malesf canımızı yakıyo sıkıyor bu durum neden dıyorsun neden ama nedenı sorgulamıycaksın artık cozume bakıcaksın sonuca odaklancaksn lütfen demoralize olma bunu benım gıbı herkes der parmak dokunduramayan salya sumuk aglayan bız bıle bu forumdakı kac kısı bu durumu yendı geceliklerini giydi senin hissettiğinden yasadıgından ve verdıgın tepkılerden ne bı eksık ne bı fazlaydık senın aynındık ama şimdi sen bizle aynı olll hadiiiiiiiiiii:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

ben bekarım ve sizleri takip ediyorum, egzersizleri,mutluluklarınızı,mutsuzluklarınızı.. yemin ederim sizleri okudukca,üzüldükçe bende kendimi kasmaya basladım.. sanırım ilerinin vaginusmusu olcam

bence bu sayfada gercekten cok fazla takılıp aklını bulandırmamalısın bilinçaltına vajinusmusla ilgili mesaj hiç gönderme bence şimdiden hiç gerek yok

ahhh kızlar yendim yendim dedim, üzerine kayınvalidemin kolu yandı... bir haftadır bende kalıyo o yüzden hiç adım atamadık :((( yendim ama inşallah tekrar başa dönmeyiz deneyince...

gecen benimle beraber evlenen arkadasıma sordumm dedimki nasıl oldu falan dediki iki uc kez eşimi ittim ama sonra dedmkı dedi benm yapanlardan neyim eksik dedim sıktım dişimi oldu dedi bende istiyorum sıkıyorum dişimi ama bacaklarım okadar kasılıyorki korkudan anlatamm:(( yinede okadarr korkuya ragmen yarısına ulastık sayılır cok şükür. arkadasın dedigi gib gardolabındaki giyemedigim gecelikleri görmekten bende sıkıldım:((

ahhh kızlar yendim yendim dedim, üzerine kayınvalidemin kolu yandı... bir haftadır bende kalıyo o yüzden hiç adım atamadık :((( yendim ama inşallah tekrar başa dönmeyiz deneyince...

geçmiş olsun canım merak etme bir kez oldu olurrr ben yendim hamile kalmıştım sonra bebeğe bişey olur diye ilşki yaşamadım tam olarak sonra kürtaj falan araya o kadar sey gırdı koktum olmaz dıye ama bır kere oldu ya oluyo sen içini rahat tutt aklına getirme öyle şeyler

bak canım cık bu sayfadan cunku senn gibi merak ede ede bende oldumm lütfen dertsiz basını agrıtma:(

sakın!!!! bende bekarken burayı takip ediyodum, şimdi bin pişmanım... sakın öyle olacak falan diye hayal kurma, kendini rahat bırak ve uzaklaş bu forumdan kendi sağlığın için...

aynen öyle...yok her yer kan olmuş,yok ertesi gün yerinden kalkamamış,yok işte öyle birleşik kalmışlar ambulansla evden almışlar da hastahanede ayırmış doktorlar.bunun gibi bir sürü abuk sabuk rivayet yüzünden ben de yapamıycam dıye şartlandırdım kendimi al işte aldım başıma belayı

Back
X