- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #121.061
Canım Küsmüyüzz ??![]()
yok yaww, ne alaka, neden dertlendin ki böyle??? ben sana cevap yazmıştım, gelmedi mi msnden??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Küsmüyüzz ??![]()
iki parmağı almaktan korkuyorum sanki hiç genişlemicekmiş gibi geliyo orasıbir de geçen eşim üstüne boşaldı.. o kayganlıkla bende parmağını içeri soktum böyle bir şeyle hamile kalınır mı??
merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim malesef hala tam ilişkiye giremedikevlenmeden önce hiç bir korkum yoktu ta ki ilk denemeye kadar.. ilk gece iki üç damla kan geldi ama çok canım yandı ondan sonra da cesaret edemedim.. sizi yeni keşfettim ve burdaki yorumları okuya okuya orta parmağımı jel olmadan tamemen almayı basardım:)) bu benim için bunca yıldan sonra çokkkkk büyük bir adım hepinize teşekkürlerrrrr ama bundan sonra yardımlarınızı bekliyorumm lütfennnn şimdi ne yapmam lazım??
bu ara nazlanıyom biraz, akşamları açıyorum sadeceben iyiyim seni sormalı?? nasıl gidiyor teze gelinlik bakiyim?? memnun musun halinden??
iki parmağı almaktan korkuyorum sanki hiç genişlemicekmiş gibi geliyo orasıbir de geçen eşim üstüne boşaldı.. o kayganlıkla bende parmağını içeri soktum böyle bir şeyle hamile kalınır mı??
yok yaww, ne alaka, neden dertlendin ki böyle??? ben sana cevap yazmıştım, gelmedi mi msnden??
althea, moralini bozma. hepimizde oldu böle gerilemeler. psikolojimize bağlı oluyor genelde, rahat değilsek egzersiz de iyi geçmiyor. yenemiycem lafı yok, onu bu forumdan sildik. dinlen kendine gel tekrar yaparsın. aynaya alıştıysan aynasız yapmaya çalışma. ben hep aynayla yaptım, ayna olmadan görüp yerleştirmeden yapamıyordum. kendini zorlama bence.
sana bişey diyeyim de gül, geçen dışardaydım yanımda araba durdu, ben de otobüsten yukardan bakıyorum arkasında altea yazıyordu, aaa dedim althea burdan koymuş adını heraldeaklıma sen geldin, unutmazsam sorayım dedim. öyle mi hakkat kıss
![]()
offf...ya aslında o kadar saçma bi şey ki şu durum herkesin rahatlıkkla yapabildiği bi şeyi biz neden yapamıyoruz allahım galiba bu da bizim sınavımız bu durumlara düşeceğim hiç aklıma gelmezdi kesinlikle bu işin eğitimle falan hiç ilgisi yok bu nasıl bir illet yaaa
merhana canım hosgeldınnn bu canımızın yanması kasmadan dolayı oluyo hepp buyuk bı basarıı jelsız orta parmagını alman cok ıyı gıdıyosun bencee bı sure orta parmakla devam et ıstersenn daha sonra 2 parmak yada yapama dersen aparat hazırlarsın onunla devam edersınnn sakın korkma burda cogu kısı egzersızlerle yendıı ve ark desteklerıyle ben de daha 4 gunluk gelınımm 7 yıldan sonra burayı kesvettım ve burda yendım sakın bu forumu bırakma emınım sende yenıceksınnn ılk adımı attın bıle canımmm ıyı sanslarr
inşallah.. gerçekten içimi çok rahatlattı burdaki yorumlar.. terapiyle eşdeğer :) artık kurtulmak istiyorum işten gelir gelmez her akşam artık burdayım :))
ucuyorummu desemmm
nedesem acabaa
valla cok guzel gıdıyo canım 2 deneme olddu 2.sı egzersız yapmadan rahat oldu. bugun de evde mac varrr bakalım
![]()
ben de herkesi merak ediyorum :))) ama tanışamıyoruz :))) istersen msn vereyim ama bu sıra gündüzleri açık değilim. forumdan sadece kemre ile tanıştım yüzyüze, msn' den görüştüğüm bir çok arkadaş var. burası sihirli hakkaten![]()
inşallah.. gerçekten içimi çok rahatlattı burdaki yorumlar.. terapiyle eşdeğer :) artık kurtulmak istiyorum işten gelir gelmez her akşam artık burdayım :))
ohh ohhh maşallahallah artırsın, bol bol yap ki alışasın. sana iyi maçlar o zaman
ben senin yaşını büyük sanıyordum, 7 yıllık evli olduğun için. daha 25 mişsin çok şaşırdım ha
![]()
eşim evde olduğu zaman yapamıyorum genelde,tedirgin mi oluyorum ne:26:beni unutma diye otobüslere yazdırdım adımı her an peşindeyim bırakmamyok canım althea yunan mitelojisinde bir tanrının adı galiba bunu sonradan öğrendim ama erkek tabiiki bendeki anlamı o değil
mesleğim gereği bitkilerle aram iyidir,Althea gerçek adımın latincesi olan bir bitki.örneğin gül= rose gibi
daha sonra sana açıklarım çünkü tahmin edebilceğiniz kadar bilinen bişey değil
ben de herkesi merak ediyorum :))) ama tanışamıyoruz :))) istersen msn vereyim ama bu sıra gündüzleri açık değilim. forumdan sadece kemre ile tanıştım yüzyüze, msn' den görüştüğüm bir çok arkadaş var. burası sihirli hakkaten![]()
Ben de ben de ben de merak ediyorumm.. beni de ekleyinnnnn:95::86::84:
ayyyy çok sevinirim gerçekten.benim de tam tersi evdeki pcde msn yok giremıyorum iştekinde açabiliyorum.biiran önce bu pcye de yükleyim baribilmiyorum belki sizlere yanlış gelebilir ama okadar çok şey paylaşıyoruz hadi işimiz bitti burda konusulan burda kalsın istemiyorum.hepimizin hepimizin üstünde emeği var sonuç olarak
altea diye araba modeli varmış işte, seni hatırlattı güldüm kendi kendime![]()
eşim egzersize karşıydı (doğal kendiliğinden geçecek sanıyordu), o yüzden ben hafta sonu yapmıyordum egzersiz, tedirgin oluyordum zaten. sebebini buldun bile bak :)) dert etme, yarının güzel olacak. hem sana bişe diyeyim, her gece yatarken dua ediyorum ya forum için, aklıma gelen isimleri sayıyorum, ilk senin adın geliyor hep, bu yakında yeneceksin demektir, bu da sana motivasyon olsun![]()
Ben de ben de ben de merak ediyorumm.. beni de ekleyinnnnn:95::86::84: