• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canalrım ikinizide tebrik ediyorum çok sevindim....

i.içmde bir huzursuzluk var bana dua edin eşimle hala aramız bozuk belkide ondandır bugun tatıle ckıyoruz ama hıc coskulu bıle degılım dun alsıverıse cıktım hıcbıse alamadan dondum canım ıstemedı cunku halbukı benım tatıl baslangıclarım boyle olmazdı...

Canım dua et,açılırsın. eşinle aran bozuk ya ondandır. Uzatmadan barışın. Ömür dediğimiz şey küsecek kadar çok mu? :16:

Son düzenleme:

i.içmde bir huzursuzluk var bana dua edin eşimle hala aramız bozuk belkide ondandır bugun tatıle ckıyoruz ama hıc coskulu bıle degılım dun alsıverıse cıktım hıcbıse alamadan dondum canım ıstemedı cunku halbukı benım tatıl baslangıclarım boyle olmazdı...

Canmm ya biraz alttan al sen konus adim at sirnas az.tatile gidiosunz tadini cikarin zehir etmeyin birbirinize yolda konus o sozu soylemekle hata ettm kusura bakma bianlik cikti agzimdan seni seviyorum birazda kiskaniorum falan die susle laflari iste...hemen yumusarlar (ins)

Cooooook teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun üzerimde hakkınız büyuk. Eşim bile senin o site sayesinde oldu dio:) ne diyecegimi bilemiyorum sevinsemmi aglasammi bilemedim ama çok ağladım ama hala birbirimize soruyoruz oldu dimi hepsi oldu dimi diye. Sonuna kadar oldu girdi olmuştur dimi:) o.kadar bilinç altımda zar yirtilcak die biseyi yazmisimki kendime şimdi bireyleri bilsem öğrenmiş olsamda kanama olmadı basitçe oldu diye inanamiyrm ama oldu ya çok basit hiç bisi yok:) allah bu dertte olan herkese kısa sürede hayirli sonuçlar aldirsinn. Hepinizden allah razı olsun

Cok sukurr yendik kurtuldk sira dierlerinde.hepimiz ayniyiz canimm bende surekli girdimi tam yerindwmi dogru yer demi diodum elimle kontrol edipp girmisss deyippp sasiriyodm cunku zannettigimz gibi bi aci yokya inanamiyorzzz ohhhhh sukurler olsn sen ne kadarlik evliydn canm.simdi bi guzel uyursun kafan rahat cunku....

y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
empty.gif
h.gif
u.gif
z.gif
u.gif
r.gif
empty.gif

empty.gif

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :21::21::21: İnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn:52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64:

tebrikleeeeeeerrrrrrrrrrr kuzumm ilk halayını çekmeye çok özendiydim yetişemedim :) emindik zaten senden çok çok mutlu olasınız bir ömğr boyu başka dert tasa görmeyesiniz inşallah canımm benimm hobaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Cok sukurr yendik kurtuldk sira dierlerinde.hepimiz ayniyiz canimm bende surekli girdimi tam yerindwmi dogru yer demi diodum elimle kontrol edipp girmisss deyippp sasiriyodm cunku zannettigimz gibi bi aci yokya inanamiyorzzz ohhhhh sukurler olsn sen ne kadarlik evliydn canm.simdi bi guzel uyursun kafan rahat cunku....

inşallah kimse kalmaz bu sıkıntıyı çeken.. evet heralde hep böyle oluyor 2. yapişimizda inanaırm iyiçe artık.. 14.buçuk:) aylık eviliyim canım sen ne kadarlık? gerçekten çok uykum var ama uymak istremyrm artık nedense.. 1 yıldır uyuyordum heralde ondan:) 2 gün sonra canım babamında ölüm yıldönümü.. hem vaji hem babamın acısı... zor bir yıldı.. ama hayat bir şekilde devam etti.. ölümü bir şekilde kabullenmeye başladım artık.. ohh vajidende kurtuldum:)) pzt. işede başlıyrm. herşey daha iyi olur inşallah..

teşekkür ederim canım sizinde aranız düzelir güzel bir tatil geçirirsiniz inşallah..

hanımlar her ne kadar aklım hergün burada olsa da artık eskisi gibi giremiyorum bu sene 1. sınıfları aldım vermiş olduğu heyecan stres sıkıntı ve koşturmacası....bazen adımı bile unutacak hale geliyorum ama dualarım sizinle hergün dua ediyorum hergün... bugün girdim beRayy ve huzur gelinlerimizi gördüm çok çok çok sevindim umuttanda haber bekliyoruz galiba yeni gelen arkadaşlar bu forumla ve forumdaki hanımlarla karşılaştığınız için vajisiz günleriniz yakın!! ben yine hergün yeni gelinimiz var mı diye bakmaya çalışıcam ancak bunu yapabilirim diye düşünüyorum çünkü :54: yendi de gitti unuttu bizi demeyin ben 2. hayatımı sizlere borçluyum hepinizi sımsıkı kucaklıyorum inşallah umut da hayırı haberiyle gelir artık ....

Kizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
tebrikler canımmmm halaylar sana gelsinnnn :64: :64: :64:

Tebrik ederim canım, başarılarının devamını dilerim :46::46::46::46:.
çok sağol canımmm :34:

çok sağol canım üzülme inşallah tatile gidince yumuşar belki olmadı ilk adımı sen atsan :34:

hatunlar dedim ya 1. sınıfları aldım bu sene ama ben bi de hamile kalmak istiyorum ama 1. sınıflar hele de bu sene çok meşakatli !napayım bilemedim yaş da gidiyo (29) sene sonunda mı hamile kalayım ya da götürebilir miyim şimdi ikisini birlikte napcam bilemedim ne zaman olacağını da Allah bilir gerçi ama bi akıl verin???? ay yenince ne de heves etmiştim bebek için....

Back
X