- 28 Temmuz 2012
- 354
- 15
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #122.381
egzersize başlıycam 2 gündür misafirlerden fırsat bulamıyorum,şimdi gitti misafirlerim ama bende de istek kalmadı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce üstü bi denerim diorum olmazsa artık yatıcaz kurbanlık koyun misali![]()
egzersize başlıycam 2 gündür misafirlerden fırsat bulamıyorum,şimdi gitti misafirlerim ama bende de istek kalmadı...
hadi bakalım denede alt üst farketmez
istek kalmadı derken cnm en son ne aşamadaydın hadi bi gazla kendini moralini bozma cnm güven kendinene asamadasın....
denicem insallah işte bu gece cnm korkmuyorum aslında tuhaf bi duygu var içimde heyecan gbi...
istek kalmadı derken cnm en son ne aşamadaydın hadi bi gazla kendini moralini bozma cnm güven kendinene asamadasın....
denicem insallah işte bu gece cnm korkmuyorum aslında tuhaf bi duygu var içimde heyecan gbi...
bu çok güzel şuan müsaitsen bence dene cnm en son yaptıgın cm basla....9,5-10 cm arasındayım canım..
korkma tabi cnm inan o zaman kendini daha cok aşarsın
bu çok güzel şuan müsaitsen bence dene cnm en son yaptıgın cm basla....
Arkadaşlar herkes burdayken sölim egz ve bilgi almadan çok çet ortamına dönüşmüş burası. Akşam bi bırakıyorum sabah geliyorum 10 sayfa 20 sayfa. Tabiki bıraktığım gibi kalmıycak yazılacak çizilecek ama işe yarar bişe var mı diye tek tek okuyorum ama yok! bi tane mi işe yarar şey yazılmaz! yani tamam hepimiaz vajiliyiz sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ama geyik muhabbeti sarıyo bi anda topiği. bi bakıyorum 2 kişiye kalmış topik muhabbet çeviriyolar. bi o yazmış bi bu... Arada soru soruyoruz gören yok. E normal tabi o geyikte kaybolmuş. Az kalmışken bir çoğumuzun şu illeti yenmemize, bilgi almaya paylaşıma yönelik olursa yazdıklarımız daha iyi olur. Ben burayı bulduğumda bu bi lütuf demiştim. Lütfen arkadaşlar... Lütfen amacına uygun kullanalım topiğimizi! Sevgiler.
bu sayfanın sadece sana ait oldugunu düşünme bence hepimiz bu sorunları yasadık elbette daha yenemeyenler var morelde bazen etkili bişeydir bencil davranma bence bi tek bu sorunu ysayan sen degilsin
bu arada kullanmayın bebe yağını lütfen. ben kullandım mantar yaptı 1 haftada. inanılmaz canım acıdı(mantarın da farklı türleri var) ileride başınıza sıkıntı olmasın ayrıca egzersizi denemeleri de geciktiriyor. bi ara sırf bepanten kallandım o da olabilir.
canıııııııııııııım...sen dr gidicektin zar için merak ettiğin soruların vardı buldunmu iyi bi jınekolog
yok cnm bizim burda sadece kadın dogum uzmanlarıvar gidicem ama anlamadıgım pe..............hepsi giriyo nerdeyse kanama olmadı pek ya diyorum acaba esnedimi bu sefer gittiğim doktorla herseyı konusup sorucam gıttıgımde msj atarım sana
seni tanımayı cok ısterdım
hadi kızlar güzel haberler verin de motive oluyum,çalışmalara başlayım ben de..
inş sende yenersin en kısa zamanda cnm
tamam git sor ama bence kafaya takılacak bi sorun deıl be güzelim olmus bıtmıs zevkını cıkar yüzde yüz esnemiş zarın:) hmmmm bende isterdim cnm ama sen cok uzaktasın belli olmaz gerçi nasip![]()