hepinizi çok özledim ama bu aralar artık eğitimhane forumuna daha sık giriyorum :S ama hep aklımdasınız ve hep dualarımdasınız birkmiş olarak okuyorum yeni gelinler peşpeşe gelmiş maşallah çok mutlu oldum devamı da gelsin!!
umut senin kocaya parmağımı sallayıp hıı seni seni demek istiyorum (ama inan çok stres yapıyo eşler de canım üzülme hiç beklemediğiniz bi anda oluvercek bak görürsünkatettiğin yol müthiş
altheacım inanılmaz ilerleme katetmişin 12,5 cm di yanlış görmediysem höh dedim yani! maşallah dört gözle bekliyom gelin haberini, başını yakalarım inşallah halayının :*
ocean zealea destekleriniz süpper sanırım sela kırılmış ama geri döner belki emeği var üstümüzde...
beRaycım seni cimcime forumun şekker kızı cıvıltısı iyi ki varsın arkadaşlara yardımcı olma isteğin ne güzel..
incimincim şu anda tek yapman gereken alttayken yönünü yolunu bulman bunun içinde dediğin gibi eşinden kontrolün sende olmasını iste bir süreliğine ben bile 2 ay olucak hala daha ilk girişte kendim tutarak alıyom sıkma tatlı canını nerelerden nerelere geldik :))
yeni gelen hatunlar bu forumu buldunuz ya artık yarı yarıya yenmiş durumdasınız inşallah hepiniz yeneceksiniz ve kökünü kurucaz vajinin dünyada vajinin ''v'' sini bile görmiyces
öpüyorum hepinizi hatunlar fırsat bulur bulmaz giricam foruma gelinleri görmek istiyorum yine peş peşe :* :*