cnm eger vajınusmussan ben bunun on sevısmeyle olabılcegını sanmıorum yanı bız on sevısmeyı uzun tutuoruz ıslanma fılan da oluo ama on sevısmenın arkası gelmıo:)cunku ıs oraya gelınce korku gelıo ya o yuzden kasıoruz ole olunca sıkıntılanıoruz nefes alısımız deısıo ay ıy dur ole deıl bole yap ole olmaz sole derken adam ya bosalıo yada sınırden sonuo

hama atta cok komık bısı dıcem bende dun ogrendım benm cnm esım gıtmıs netten ıstek artırıcı bayanlar ıcın damla almıs ıkı haftadır da suyla meyve suyuyla vermıs vermıs ıcmısım bende ıkı haftadır bana bısı oldu dıorum bende ne oldu dıorum anlamıorum kudurdum resmen adamın tepesınden ınmıorum ama giris fılan yok.o kadar kudurdum ıslaklık oldu ama giriş yok.adamı parcalıycaktım dıe kendımden korktum be

neyse ıste dun tartıstık sen hıc ugrasmıosun dedım vajıyı yenmem ıcın o da ugrasıorum dedı hyr dedım hıc bısı yapmıosun dedım.dedıkı ben sana damla aldım netten ıkı haftadır meyve suyana fıln katıorum belkı o gazla gelır ustune oturursun farkında olmadan gırer dıe ama olmadı yıne dedı 60 lıra da para vermıs sıseye baktım kucucuk sey.koydu valla..yanı demem o kı on sevısme bu ısın oncesınde onemlı ama vajılı olmasaydık