• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

meraktayız inş. olmuştur başarmışınızdır...

biz yapamayanlarada moral olursunuz...hiç kimse bu sıkıntıyı yaşamasın inş.

günaydın canlarım.siz akşam biz deneme yapıcaz diye merak içindeyken kocam ve ben fosur fosur uyuyorduk :27:ağlayım mı güleyim mi bilemedim.akşam maç vardı kocam onu izlerken ben de egzersize başladım,güya maç bitince deneme yapacaktık.ne mi oldu? ben egzersız sıradında mum içerde uyumuşum bi sıçradım mum dışarı fırladı.kocamı çağırmaya salona gittim bir baktım o da uyuyor.uyandırmayı çok denedım ama uyanmadı.hatta 4-5 defa gıttım tamam tamam dedı sonra o koltukta ben yatakta uyuyakaldık.aferim di mi bize:18:

günaydın canlarım.siz akşam biz deneme yapıcaz diye merak içindeyken kocam ve ben fosur fosur uyuyorduk :27:ağlayım mı güleyim mi bilemedim.akşam maç vardı kocam onu izlerken ben de egzersize başladım,güya maç bitince deneme yapacaktık.ne mi oldu? ben egzersız sıradında mum içerde uyumuşum bi sıçradım mum dışarı fırladı.kocamı çağırmaya salona gittim bir baktım o da uyuyor.uyandırmayı çok denedım ama uyanmadı.hatta 4-5 defa gıttım tamam tamam dedı sonra o koltukta ben yatakta uyuyakaldık.aferim di mi bize:18:

mum içerdeyken nasıl uyundun kız ..zaten galatasarayda yenildi.hangi takım eşin bilmiyorumda benimkininde moreli bozuktu.

bu akşam denersiniz artık..başarızsınız inşallahhhh.....

mum içerde uyuduguna gore sen bayaa hazırsın :1::1::1::1::1::1:

yazık yaa, üzüldüm valla bu arada mum içinde kaldı ve uyuduysan bayaa bi yol katetmişsin :)

Insallah sen yapmisindir die dua ettim althea yaaa...bana uykular haram olsun bubis olana kadar benim kocada sizden ....oda mac ozetlerine bakarken gdip banyoya hazirlandim saat 1 .....tamam kalktim bir sigara ictim gttim uyumamis girdm yanina napiodun sen orda dio zikkimn kokunu yapiodum ..sarildim elliorum tokaniorum ..yok yok yok ... 3 geliodu inci nin yavuzun msj larini gordum nasil uzzuldum ..iyice stres oldum artik her gece her gece yaa bu gece olcakmi diee .....napicam ben....

Son düzenleme:
Insallah sen yapmisindir die dua ettim cnm yaaa...bana uykular haram olsun bubis olana kadar benim kocada sizden ....oda mac ozetlerine bakarken gdip banyoya hazirlandim saat 1 .....tamam kalktim bir sigara ictim gttim uyumamis girdm yanina napiodun sen orda dio zikkimn kokunu yapiodum ..sarildim elliorum tokaniorum ..yok yok yok ... 3 geliodu inci nin yavuzun msj larini gordum nasil uzzuldum ..iyice stres oldum artik her gece her gece yaa bu gece olcakmi diee .....napicam ben....
yok canım bekleme artık, sadece kendi kendine egzersiz yap, ummadığın anda oluverecek, beklemek yıpratıcı, biraz başka şeylerle meşgul ol canım. Unut bu konuyu.

Hadi ya sizdemi bizgillerdensiniz ben turumuzun son ornegiyiz diodum :)yapana kadar olsun artik dien adam simdi disarda kulac atmak istio.hergun tepeme coken adam simdi resmen kacio ben soruyorm hep yapalimmi die hep ertelio yarin deneyelm dio basina gecioz iki saat yon arioz krem falan dedimmi dellenio pnuda gecioz yavas olsun simdilik diorm oyle olmaz dio:47: harbi ne zor iismis bu yaa cinsellikte sorun.yasamayanlari kiskaniom bazen.yalan.olmasin.hepp.kiskaniom:43:
zamanla alisicaz tatlimm sakin yanls anlama ama tek olmadigimigormek bile moraloldu bu nasi bi hastalk ya vesvese oldum valla...ins canimm bi duzene girse bide bebis yapsam daha ne.kim.once duzene girerse hbr verelim birbirimize:23:
bizde de öyle canım, şimdi uzun uzun yazacaktım da vazgeçtim, boşvermek lazım biraz takmamak lazım.

bu akşam sevişi...cek :20:, başka yolu yok, kızıyorum bak ona göre :52:.

Günaydın Kızlar........hiç egzersiz yapasım yok :( hastalığım bitti dün müsaitti de ama ama yarın yaparım diyip erteledim, şu mum olayıda beni kasıyo, ya hiç acı duymadan ilk gcesinde yapabilen var mıdır acaba bunu çok merak ediyorum.

:52: moral bozmak yok kizlar, miki saniyelik is. elbet olucak. yeter ki siz hazir olun. güveniniz yerinde olsun. umuut aglama sizlanma, göz kalemini büyüt bugün.
mikiye 5 var aynen, saatler tam mikiyi göstercek belki yarin belki yarindan da yakin.

Günaydın Kızlar........hiç egzersiz yapasım yok :( hastalığım bitti dün müsaitti de ama ama yarın yaparım diyip erteledim, şu mum olayıda beni kasıyo, ya hiç acı duymadan ilk gcesinde yapabilen var mıdır acaba bunu çok merak ediyorum.

egzersiz yapasin yoksa, istersen kizilcik sopasini gösterelim sana? :20:

aci duymak diye bir sey söz konusu degil. üsenme, erteleme, en son nerde kaldiysan ordan hatta bir adim geriden basla. rahat rahat ilerle. ama yap egzersizini.

ya kızlar sanırım vajı yuzunden psıkolojılerı bozuluyor bız sevgılıyken bana sureklı yaklasmaya calısan adam evlılgımızın ılk gunlerınde de oyle zamanla aynı sızın yazdıklarınız gıbı olmustu sankı ben meraklı gıbı sureklı gıdıyordum hatta umutcum aynı senın gıbı hazırlanıyordum gıdıyodum yanına farkında degıl napıyodun sen dıyodu bana bende sallıyodum ne dıyım hadı sev.....z mi diyim alla allaaa...sonra bıgun ne farkettım bılıyomsuun sankı ben daha heyecanlıydım ben ıstıyorum evet ama ınan ıstegımın yuzde 80 ı hep alsıtım mı yıne olucak mı gıbı sebep agırlklı sanırım bu onu sıktı ve heyecnaını kacırdı ısın bıraz...cunku bıgun bana agzından soyle bısey kacırmıstı

onceden sen cok ısteklıydın benı yanılttın gıbı bı cumle kurmustum

sende onceden hıc ısteklı degıl kacardın sende benı yanıltıyorsun dedı bende senın boyle oldugunu bılemzdım gıbı bı laf ettı tabıı guluyor eglenıyor bunu soylerken...su an eslerınız buna seks gıbı degıl deneme olarak bakıyor bu yuzden sıkılıyor sonucunda yıne hüsran olcagını düşünüyor o yüzden böyle hissettrmemek lazım aslında mesela bence deneyelim mi diye yataga gırmek cok yanlıs...ben yendıgım gun esıme uc parmak aldıgımı soylemedım kendımı beynende hazır edıp zaten yurt dısından donmustu bırbırımızı ozlemıstık onu ozledıgımı soyleyerek yaklastım sonra basladı ve oldu bıttıkten sonra ona uc parmagı aldıgımı zaten bu ısı bıtırmıs oldugumu soyledım sanırım erkek bu asamada kendını ıstenılen arzulanan olmaktan cok aparat gıbı goruyor bız her ne kadar onlar erkek sonucta temasla bıle kıpırtı olur onlar bedenıyle sevısır desekte o bedendeki ruhunda kamcılanması lazım

egzersiz yapasin yoksa, istersen kizilcik sopasini gösterelim sana? :20:

aci duymak diye bir sey söz konusu degil. üsenme, erteleme, en son nerde kaldiysan ordan hatta bir adim geriden basla. rahat rahat ilerle. ama yap egzersizini.

Tabi düşene bi de sen vur :D
Yapıcam yapıcam yapıcam bu gıcık şeyi yenicem inşallah,

mum içerdeyken nasıl uyundun kız ..zaten galatasarayda yenildi.hangi takım eşin bilmiyorumda benimkininde moreli bozuktu.

bu akşam denersiniz artık..başarızsınız inşallahhhh.....

mum içerde uyuduguna gore sen bayaa hazırsın :1::1::1::1::1::1:

yazık yaa, üzüldüm valla bu arada mum içinde kaldı ve uyuduysan bayaa bi yol katetmişsin :)

Insallah sen yapmisindir die dua ettim althea yaaa...bana uykular haram olsun bubis olana kadar benim kocada sizden ....oda mac ozetlerine bakarken gdip banyoya hazirlandim saat 1 .....tamam kalktim bir sigara ictim gttim uyumamis girdm yanina napiodun sen orda dio zikkimn kokunu yapiodum ..sarildim elliorum tokaniorum ..yok yok yok ... 3 geliodu inci nin yavuzun msj larini gordum nasil uzzuldum ..iyice stres oldum artik her gece her gece yaa bu gece olcakmi diee .....napicam ben....

bu akşam sevişi...cek :20:, başka yolu yok, kızıyorum bak ona göre :52:.

kızlar ben zaten egzersızlerı mumu bekleterek yapıyorum arada bir hareket ettırıyorum artık mumlarla bütünleştim diyebilirim.evet benim eşim de koyu Galatasaraylı ama akşam deneme yapıcaz dediğimde gözleri döndü boşver maçı demeya başladı:27:sonra o salonda maçı izlemeye çalışırken ben de egzersizlere başladım 9cm pıt dıye oluyor tek hamlede gönderiyorum içeri ama gel gelelim 1o cmde yönü tutturamıyorum.uyandığımda o uykulu halimle kaç defa uyandırmaya çalıştım uyanmadı başka zaman olsa gece 3-4 ten önce uyumaz.işi gereği çalışma saatleri çok değişik.bu akşamda ve yarın akşam da geç gelecek maalesef:25:bu akşam o gelene kadar mumlarla bütünleşicem yine bir aksilik çıkmaz umarım:18:

ya kızlar sanırım vajı yuzunden psıkolojılerı bozuluyor bız sevgılıyken bana sureklı yaklasmaya calısan adam evlılgımızın ılk gunlerınde de oyle zamanla aynı sızın yazdıklarınız gıbı olmustu sankı ben meraklı gıbı sureklı gıdıyordum hatta umutcum aynı senın gıbı hazırlanıyordum gıdıyodum yanına farkında degıl napıyodun sen dıyodu bana bende sallıyodum ne dıyım hadı sev.....z mi diyim alla allaaa...sonra bıgun ne farkettım bılıyomsuun sankı ben daha heyecanlıydım ben ıstıyorum evet ama ınan ıstegımın yuzde 80 ı hep alsıtım mı yıne olucak mı gıbı sebep agırlklı sanırım bu onu sıktı ve heyecnaını kacırdı ısın bıraz...cunku bıgun bana agzından soyle bısey kacırmıstı

onceden sen cok ısteklıydın benı yanılttın gıbı bı cumle kurmustum

sende onceden hıc ısteklı degıl kacardın sende benı yanıltıyorsun dedı bende senın boyle oldugunu bılemzdım gıbı bı laf ettı tabıı guluyor eglenıyor bunu soylerken...su an eslerınız buna seks gıbı degıl deneme olarak bakıyor bu yuzden sıkılıyor sonucunda yıne hüsran olcagını düşünüyor o yüzden böyle hissettrmemek lazım aslında mesela bence deneyelim mi diye yataga gırmek cok yanlıs...ben yendıgım gun esıme uc parmak aldıgımı soylemedım kendımı beynende hazır edıp zaten yurt dısından donmustu bırbırımızı ozlemıstık onu ozledıgımı soyleyerek yaklastım sonra basladı ve oldu bıttıkten sonra ona uc parmagı aldıgımı zaten bu ısı bıtırmıs oldugumu soyledım sanırım erkek bu asamada kendını ıstenılen arzulanan olmaktan cok aparat gıbı goruyor bız her ne kadar onlar erkek sonucta temasla bıle kıpırtı olur onlar bedenıyle sevısır desekte o bedendeki ruhunda kamcılanması lazım

Çok doğru bencede. bir gün bizde bu yüzden kavga etmiştik. ben hiç çabalamıyorsun falan demiştim, oda beni gerçekten istediğin zaman gel yapalım artık kurtulayım diye bakma bu duruma demişti.

Umutcum lütfen moralini bozma nekadar zamandır yapamadığın şeyi çok kısa sürede başardın,tabularını yıktın.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,tabi sen bu süreçteyken eşin de olan bitenden etkilendi ona da hak vermek lazım ama bukadarı da fazla,resmen naz yapıyor.mikisini düşünüyorsa daha fazla uzatmamalı çek karşına konuş sorunu çözene kadar da başının etine yeeeu.bilmiyorum belki seni daha fazla hırslandırmak için de yapıyor olabilir.bir an önce bu sorunlarınızı çözersiniz inşallah

Back
X