- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #123.501
eczanede satılıyo mu peki bu ultrason jeli?
medikallerde satılıyor ama eczaneye sorarsan onlar da medikalden getirtiyor. öncelikle medikal ara, bulamazsan eczaneye sorarsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eczanede satılıyo mu peki bu ultrason jeli?
medikallerde satılıyor ama eczaneye sorarsan onlar da medikalden getirtiyor. öncelikle medikal ara, bulamazsan eczaneye sorarsın.
oleeeyyyyy, foruma dönüşüm halayla olduuuu, hadi gözünaydın, geçmiş olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bak bunu da bildim artık tarikatımı kuruyorum. adı da sela ağa tarikatı :)))) müritlerim el kaldırsıngezegenin en eğlençeli tarikati
![]()
ya kizlar bugun deneme olacak buyuk ihtimal...dün deneyemedik...ama ondan önceleride biliyorsunuz ben basini alabiliyorum, sonra cok yanma hissi oluyor korkuyorum, kasiliyorum. napcam ben ya bu yanma olayi deli etti beni sizde de yaniyor muydu?
canım sen egzersız yapıodun dimi tecrübeli arkadasların dedıgne göree oo yanma hıssı oluyoo ıste ondan sonra bse yok orda braz bekleyıp ittirivermek gerekiomuş biz bu yanmanın ardında amanında ne var deyip kaçtıgımız ıcın finisi göremiyoruz bi türlü![]()
Ya arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum. Dün itibariyle ilk egzersizlerime başladım. sadece kaslarımı sıkıp bırakmayı yaptım. Forumda başarı hikayelerini okuyorum da parmak, aparat, vs sokuyorlar. Benim sormak istediğimse hala bakireyken nasıl oluyor bu? Yani kızlığını kendin mi bozuyorsun? Anlayamadım bi türlü![]()
Ya ben nasıl yapıcam oraya dokunamıyorum bile off yaa ölmek istiyorum![]()
Ya ben nasıl yapıcam oraya dokunamıyorum bile off yaa ölmek istiyorum![]()
bunu bende ilk anlamiyorum. ama kizlik zari dedigimiz sey deligin etrafindaki ince dokular. yani sen oraya bisey sokarken zaten esniyor orasi. kalinlastikca (aparat,parmak) yirtilabilir ama söylenene göre cok bisey hissetmiyomus insan zaten bence bunda takili kalma.ben iki parmak 1 bogum aliyorum daha aci hissetmedim
canım kızlık zarı dedıgımız bır delıgın etrafında dantel gıbı ınce bır doku zar denıldıgıne bakma o zar bile değil inan bana...orada zaten acık bır delık var ki adet kanaman buradan geliyor...sen egzersiz yaptığında orayı esnetıyorsun kımılerınden kucukte az da olsa kanama gelebılıyor ama benden gelmemıstı ve doktor baan orayı ıyıce esnetmıssın demıstı ölmek falan istiyorum deme bu cok bait ve yenebileceğin birsey aslında çabalaman gerek zor bir süreç sıkıtnılı ever canını sıkıyor adamı ama sımdı kendın ıcın bırsey yap eldıvenlerı tak jelı sür ve yavas yavas popoya dopgru hafıf egımlı sekılde nefes vererek it parmagını girdiğini görceksin bişey kaybetmezsin yanma hıssedıyorum dıyorsunuz ya bu cok normal bende ilk zamanalr cok yanma hissetmiştim tek parmagımı zor alıyorum sonra ıkı uc derken hooooop yendim
yırtılma diye birşey yok arkdslar :) bunu bir sürü kadın yapıyor ki burada parmak değdiremem diyen bizler bile yaptık geçin bir sürü kadınıyanıyor parmagım girmiyor mümkün değil bu cümlelerin hepsini kurduk oluyor işte olucak sehervaktı sen dıyosun ya bı bogum alıyorum parmakta sonra gıtmıyor esımlede deneyınce pe...basını alabılıyorum devamı gıtmıyor sen kesınlıkle yonu bulamıyorsun ve canının yanması sırf bu yuzden...oarmagınla yonu kesfet ıyıce popoya dopgru egımlı sonra esını yonlendır al elınde yerlestır yanı egzersız gıbı
İnşallah bende yenebilirim. Dediklerinizi bugün yapıcam umarım olur çünkü canımı çok sıkıyor bu durum. Daha çok yeni evliyiz ama olsun bitsin istiyorum artık. Beni en iyi siz anlarsınız![]()
evet yön bulamiyor olabiliriz...ben parmagimla yaptigimda aci hissetmiyorum sadece bi an ilerlemeyince birakiyorum pes ediyorum. bugun ama hepsini almayi denicem. esimle denedigimizde cok yaniyor, diyorum icimde birak bi nefes alayim yönünü bulalim bu seferde sertlesme sorunu oluyor hoooop tekrar basla :)
evet yön bulamiyor olabiliriz...ben parmagimla yaptigimda aci hissetmiyorum sadece bi an ilerlemeyince birakiyorum pes ediyorum. bugun ama hepsini almayi denicem. esimle denedigimizde cok yaniyor, diyorum icimde birak bi nefes alayim yönünü bulalim bu seferde sertlesme sorunu oluyor hoooop tekrar basla :)