• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canimm cok sikkin yorgani basima cektim hic kalkasim yook..bu durumu yasicam hic aklima gelmezdi dayanamadim cattim esime konustuk gderek siddetlenen bi konusma her gece olmekten biktim dayanacak gucum yokk tukendim diee bagirdim istemiomusun hazirim dedim kurtar beni dedim sonra istemiosangelme dedim agliorum tabi...ya ben 3 senede ne oldum biliomusun dedi..ne oldun dedm n0e oldun sen beni istemiosun dedim....aferin sana yendin..dedi cekti gitti yatga cok mutsuzum cok cok cok ....

25-09-2011, 69320 belit06
Krizantem

kızlarrr
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum

geçen sene tam bugün vjden kurtulmuştum, zaman çabuk geçiyor, o günden bugüne çok şey değişti, hayatımın anlamı oğlum kucağımda,eşimle mutluyum, darısı hepinizin başına....

Canimm cok sikkin yorgani basima cektim hic kalkasim yook..bu durumu yasicam hic aklima gelmezdi dayanamadim cattim esime konustuk gderek siddetlenen bi konusma her gece olmekten biktim dayanacak gucum yokk tukendim diee bagirdim istemiomusun hazirim dedim kurtar beni dedim sonra istemiosangelme dedim agliorum tabi...ya ben 3 senede ne oldum biliomusun dedi..ne oldun dedm n0e oldun sen beni istemiosun dedim....aferin sana yendin..dedi cekti gitti yatga cok mutsuzum cok cok cok ....

kzuummm biliyorum su an hayat cok anlamsız cekılmez gelıyor ve su an sana dakıka bıle gecmıyor...ama üzülme yasanılan süreçler hep aynı hepimiz yasadık duzelmıyecegız sandık bırbırımızden sogudugumuzu büyünün bozulduğunu düşündük eşim cok sakındır anlayışlıdır benim ama ona rağmen canımı acıtıcak cok sözler söyledi yeri gelince bende ona...hepsi unutukluyor unutulucak emin ol üzme kendini su an o yataktan cık hemen kaldır basını bı arkdsınla buluss işin yoksa dısarıda yap kahvaltını ya da kendı basına cık vıtrınlere bak bıseyler al kendıne aksamada esıne guzel bır sofra hazırla guzel guzel konus hadı bakalım akşam çin güzel bir hazırlık yap

eşin seni 3 yıl beklemiş, sen de onu bekleyeceksin umut sabırla, bu durum çoğunun başına geldi sen artık yeter diyosun bu sefer onlar da bir isteksizlik başlıyor, psikolojik zamanla geçecek.

bak güven bana aynı seyden müzdarip herkes...onlar bizi o kadar bekliyor bu süreçte yıpranıyorlar ben yendikten sonra bile eşim çok istekli değildi çok sık ilişkiye girmezdik üzülürdüm sanırım eskisi gibi istemiyor beni diye bu süreç onu değiştirdi yıprattı diye ama zamanla oturdu herşey ilişkiye girmememiz, ağlayan, sürekli kaçan belki spermden midesi kalkan cnsllkte sürekli yönlendiren bir partner kodluyorlar beyinlerinde ve bunu yıkmak için,o kötü süreç nasıl onlara zamanla kodlandıysa, bu olumlu sürecinde kodlanması zamanla oluyor

25-09-2011, 69320 belit06
Krizantem

kızlarrr
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum

geçen sene tam bugün vjden kurtulmuştum, zaman çabuk geçiyor, o günden bugüne çok şey değişti, hayatımın anlamı oğlum kucağımda,eşimle mutluyum, darısı hepinizin başına....

Masallahh cnmm ne gizel bir yilin dolmus tatlimm hersey normalmi suan ne zaman sen hizlanmaya basladin k.b soruyorm ama ben yendim hozli gelgide izin veremiyorm cok.zamanla olacak ins.bana daha bir ay oldu cok sukur.ne mutlu sanaki birde evlatla taclandirmis rabbim mutlulugunu..cokkkk mutlu olun

merhaba umuut,ben tecrübeli deilim sana destek olucak kadar ama yasanılanlar kolay sey deil ama sabırlı ol hemen bu olayı unutmaya calıs ve toparlan ins hersey cok güzel olur senın ve eşin için

Masallahh cnmm ne gizel bir yilin dolmus tatlimm hersey normalmi suan ne zaman sen hizlanmaya basladin k.b soruyorm ama ben yendim hozli gelgide izin veremiyorm cok.zamanla olacak ins.bana daha bir ay oldu cok sukur.ne mutlu sanaki birde evlatla taclandirmis rabbim mutlulugunu..cokkkk mutlu olun

mutluluklar yendiğine sevındımm....ilk olayı bende bir atlatsam yaa

Umudtttt canm ya yapma.boyle bakk ne.olursa olsun bu adamlar bizi 2-3yil bekledi anlayisla.herkeste yasanio bu sorun bizim alttan almamiz gerek yaramazpisinin dedigi gibi istemiyo zannediodum paza gunene kadar artk cekici gelmiyom diodum nolur askm biraz anla elimde deil yorgunum diodu. Vajiyi yenmeden once hergunn isteyen adam yendim 5gun gecmiss yanima yaklasmio inan bana sakin ustune gitme esinin guzel bi ortam hazirla muzikli mumlu los isikli guzelcede giyin birakk adam yanasacak sana sen hicc deneyelim falan deme artk onlar gelio ...

şuan herşey normal canım, ben yendikten sonra 1 ay deneyebildim sonrasında 1 yıl ara verdim hamilelik, lohusalık derken şimdi sorunsuz gidiyor çok şükür, yeteri kadar ıslanma oluyor mu sen de? sen hazır olursan onda da sorun olmaz kendini tamamen bırak sıkma, sağol canım.

şuan herşey normal canım, ben yendikten sonra 1 ay deneyebildim sonrasında 1 yıl ara verdim hamilelik, lohusalık derken şimdi sorunsuz gidiyor çok şükür, yeteri kadar ıslanma oluyor mu sen de? sen hazır olursan onda da sorun olmaz kendini tamamen bırak sıkma, sağol canım.
Masallahh.son iki denemeye kadar sulanma.olmuodu emla ile alabiliodm mikiyi esimdede sert...sorunu yasadk torenle yapioz isi die simdi akisina biraktik iki seferdir hicbise kullanmioz sev..uzun tutuyoz gayet iyi biraz girerken ugrasiom ama alisicam bunada sukur

Saol annemm.bende s'xtiva die su bazli jel kullaniorum emla bepanthende vardi ama en son yaptigimizda hicbirini kullanmadik esim.ozellikle emla surmemi istemio hakli aslinda onlarsiz daha guzel ben gunduzleri zaman zaman egz yapiorm emlayla onuda birakmaya calisiorm simdi ins olacak.cahit beyide taniprum arkdaslarin dru.bunu bi arastiricam spermi olduruyomu..dr gunun belli mi hbr et bana meraktayim.sen suan hemen alabilionmu mikiyi zorlanionmu.giriste bide hizli gelgit oluomu kb soruyorm ama:30:

Sertleştiği anda alıyorum kuzum direkt , atık zorlanmıyorum alırken çok şükür pıt diye gidyo :) ama şu basınç hissinden kurtulamadım..git gel olayı ilk denemeden beri yapıyo benim düdük :)) yavas diyorum kaç ay bekledim durur muyum diyor edepsiz:1:

Doktoru bugün arayacağm dişçi randevum var perşembe ona giderken uğrarım hümaya inş.sana haber vercem zaten merak etme bebeem:54: hem soracaksın tabi ki şatilli kızım benim :6: :33:

daha yazıcak ve de konuşucak gücüm yok şimdilik herkese merhaba ve kolay gelsin

umarım o gucu bulur yazarsın sende derdıne care bulursun :29:

canım bak bunları bızlerde yasadık bız hazır olunca eslerde bır korku oluyor ya kalkmazsa ya olmazsa basaramazsam dıye
erkek olmak kolay degıl kadın ıstemese bıle heran ılıskıye gırebılcek sekılde vajısı ama erkekler ereksıyon sorunundan tut
asırı heyecan hersey onlara stres sıkıntı bu yuzden ılk zamanlar onlar kacıyor bız kovalıyorz
yendıgımde esımı odaya kapadıgımı bılırım ıse gec kalmsıtı yevmıyesı kesılmıstı
ama ne kadar ılıskıyı cok yasadıkca yendıgını anlıyr ınsan sende bundan bır oncekı asamadasın esıne sabır goster o senı bekledı
sımdı sen onu bekle yakın zamanda bak gor olcak bu asamayı onlarcamız gectı :)

Son düzenleme:
Back
X