- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #123.821
hersey normal tatlim..kendi kendine bahaneler uydurma :))
sanırım haklısın bahane birazda....ama gercekten basınc olayı cok heycanlandırıyo beni kocamıda panık yapıyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hersey normal tatlim..kendi kendine bahaneler uydurma :))
tecrübeli arkadaslarlütfen bana bir yardımcı olun.... bu basınc hissi insanı öldürmez demi ya korkulacak bişey yok demi desteginize ihtiyacım var......
Canimm cok sikkin yorgani basima cektim hic kalkasim yook..bu durumu yasicam hic aklima gelmezdi dayanamadim cattim esime konustuk gderek siddetlenen bi konusma her gece olmekten biktim dayanacak gucum yokk tukendim diee bagirdim istemiomusun hazirim dedim kurtar beni dedim sonra istemiosangelme dedim agliorum tabi...ya ben 3 senede ne oldum biliomusun dedi..ne oldun dedm n0e oldun sen beni istemiosun dedim....aferin sana yendin..dedi cekti gitti yatga cok mutsuzum cok cok cok ....
Canimm cok sikkin yorgani basima cektim hic kalkasim yook..bu durumu yasicam hic aklima gelmezdi dayanamadim cattim esime konustuk gderek siddetlenen bi konusma her gece olmekten biktim dayanacak gucum yokk tukendim diee bagirdim istemiomusun hazirim dedim kurtar beni dedim sonra istemiosangelme dedim agliorum tabi...ya ben 3 senede ne oldum biliomusun dedi..ne oldun dedm n0e oldun sen beni istemiosun dedim....aferin sana yendin..dedi cekti gitti yatga cok mutsuzum cok cok cok ....
yok canım, zaten kendini kasmasan o basınç da olmayacak.
25-09-2011, 69320 belit06
Krizantem
kızlarrr
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum
geçen sene tam bugün vjden kurtulmuştum, zaman çabuk geçiyor, o günden bugüne çok şey değişti, hayatımın anlamı oğlum kucağımda,eşimle mutluyum, darısı hepinizin başına....
Masallahh cnmm ne gizel bir yilin dolmus tatlimm hersey normalmi suan ne zaman sen hizlanmaya basladin k.b soruyorm ama ben yendim hozli gelgide izin veremiyorm cok.zamanla olacak ins.bana daha bir ay oldu cok sukur.ne mutlu sanaki birde evlatla taclandirmis rabbim mutlulugunu..cokkkk mutlu olun
Masallahh cnmm ne gizel bir yilin dolmus tatlimm hersey normalmi suan ne zaman sen hizlanmaya basladin k.b soruyorm ama ben yendim hozli gelgide izin veremiyorm cok.zamanla olacak ins.bana daha bir ay oldu cok sukur.ne mutlu sanaki birde evlatla taclandirmis rabbim mutlulugunu..cokkkk mutlu olun
mutluluklar yendiğine sevındımm....ilk olayı bende bir atlatsam yaa[/QUOTsaol canm ins kimse vajiyle yasamayacak ben yendiysrm herkezzz yenmistir emin ol cokkk fena tirsiodum ama sukurleer olsn bide bebis dolsn kucagimm
mutluluklar yendiğine sevındımm....ilk olayı bende bir atlatsam yaa[/QUOTsaol canm ins kimse vajiyle yasamayacak ben yendiysrm herkezzz yenmistir emin ol cokkk fena tirsiodum ama sukurleer olsn bide bebis dolsn kucagimm
Masallahh.son iki denemeye kadar sulanma.olmuodu emla ile alabiliodm mikiyi esimdede sert...sorunu yasadk torenle yapioz isi die simdi akisina biraktik iki seferdir hicbise kullanmioz sev..uzun tutuyoz gayet iyi biraz girerken ugrasiom ama alisicam bunada sukurşuan herşey normal canım, ben yendikten sonra 1 ay deneyebildim sonrasında 1 yıl ara verdim hamilelik, lohusalık derken şimdi sorunsuz gidiyor çok şükür, yeteri kadar ıslanma oluyor mu sen de? sen hazır olursan onda da sorun olmaz kendini tamamen bırak sıkma, sağol canım.
Saol annemm.bende s'xtiva die su bazli jel kullaniorum emla bepanthende vardi ama en son yaptigimizda hicbirini kullanmadik esim.ozellikle emla surmemi istemio hakli aslinda onlarsiz daha guzel ben gunduzleri zaman zaman egz yapiorm emlayla onuda birakmaya calisiorm simdi ins olacak.cahit beyide taniprum arkdaslarin dru.bunu bi arastiricam spermi olduruyomu..dr gunun belli mi hbr et bana meraktayim.sen suan hemen alabilionmu mikiyi zorlanionmu.giriste bide hizli gelgit oluomu kb soruyorm ama![]()
daha yazıcak ve de konuşucak gücüm yok şimdilik herkese merhaba ve kolay gelsin
canım bak bunları bızlerde yasadık bız hazır olunca eslerde bır korku oluyor ya kalkmazsa ya olmazsa basaramazsam dıyeCanimm cok sikkin yorgani basima cektim hic kalkasim yook..bu durumu yasicam hic aklima gelmezdi dayanamadim cattim esime konustuk gderek siddetlenen bi konusma her gece olmekten biktim dayanacak gucum yokk tukendim diee bagirdim istemiomusun hazirim dedim kurtar beni dedim sonra istemiosangelme dedim agliorum tabi...ya ben 3 senede ne oldum biliomusun dedi..ne oldun dedm n0e oldun sen beni istemiosun dedim....aferin sana yendin..dedi cekti gitti yatga cok mutsuzum cok cok cok ....